Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. hannatal

hannatal Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

йой,:girl_flag_of_truce: ратуйте мене, напав на мене жор зі вчора - пішли гуляти і кум галантний мій:girl_mad: так спокусливо пива запропонував, що я не відмовилася:girl_devil:. А до пива ще й рибка, потім соломка дитяча... а сьогодні на обід плавно у вечерю перейшов, що дихнути важко. :8::bad:

Все, даю обіцянку :bazar:перед системницями: сьогодні роблю вправи-обруч, скраб мумійо:preved:

а як ваші системні дєньки?

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Вчора я була непохитна- мала ввечері гостей, пила вино, їла сир і заздрісно ковтала слину, поки вони топтали смаколики
    Зате зранку прокинулась о 5.30 і погнала їсти самсу:girl_crazy:. Дівки, я її жерла до 11.30 non-stop:hang1:, потім вже не обідала і не вечеряла:wacko1: Більше таке добре не буду пекти

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

вага стоїть, настрою нуль.
    скраб і мумійо закинула, спорт навіть не починала, відмазки закінчились...
    нарила класний рецепт баклажан і "присіла" на них, дитина вимагає піцу через день, а вона, зараза, така смачна виходить((((
    як себе мотивувати? бо оті психологічні приколи типу: я можу, я сильна! не дуже допомагають...
    у мене найбільша складність в дотриманні системи на 100%, бо час від часу дозволяю собі щось і не дуже шкідливе, але несистемне, а воно гальмує весь процес.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А в мене наліплені домашні пельменьки (на прохання дитини) лежать, чекають варіння, через пару хв будуть готові, а я так їх би затоптала, мама рідна!

Йду натомість собі салату нарубаю скоренько.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене нині ще +200, бо вечеряли трохи пізно, а потім ще робила чоловікові на роботу їсти й було шкода викинути огірок, який не вліз у контейнер. )) Не переймаюся. Ще й погода несприятлива зовсім, голова розколюється...
    Я через "я можу" навпаки не починала дієту, бо знала, що як візьмуся, то вже робитиму. :xaxa: Я більше зосереджуюся на тому, що я хочу, а не чи я сильна й можу.
    Ну то най буде повільний процес, в тому нічого страшного. Я противник швидкого скидання ваги. Ви ж її не наростили за місяць, відповідно й скидати її дуже швидко не варто. Спокійно й без різких рухів. :)

7. Nespljushka

Nespljushka Active Member

чоловік ввечері приніс пиво, то я ледве втрималась - налила собі водички, а пиво - в холодильник :girl_wink:
    подивилась що то є і слинка потекла:girl_crazy:
    то я витягнула з морозилки слоєне тісто і завтра на сніданок зроблю яких кручеників до пива :girl_blush2:

8. Liliyah Romanova

Купила собі програмку "минус 60" на телефон. Дуже зручно.
    Є переписи окремо на сніданок, обід та вечерю. Можна складати своє меню на тиждень, обираючи переписи зі списку. Так само можна записувати свою вагу та заміри. І основні відповіді на питання та принципи системи також описані. Мені сподобалося коротше. :girl_yes2:

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я собі зв'язала спідницю, а мама мені підшила до неї підкладку, і вона мені завузька, так що стимул маю))
    вчора смажила чоловіку деруни і
    . Але він так смачно їв, що і я шматок дерунчика спробувала.

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я влізла в старі джинси і стимул пропав((((((

11. Nespljushka

Nespljushka Active Member

12. Demetra

Demetra Well-Known Member

Вчора вперше повечеряла гречкою з огірком(зазвичай їм м'ясо або сир) і сьогодні + 200 гр. А, ще згадала, що з'їла одну нектаринку десь о 13 год. Невже той плюс через неї:confused: Сьогодні зранку полінилася іти в басейн( ну так вже солодко спалося:girl_blush2:) і тепер треба його десь втулити посеред дня... бо ті +200 не дають мені спокою.:girl_impossible:

І я :girl_crazy: , І я :girl_claping: тепер собою горджуся... хі-хі... Вчора приходжу на роботу( а то було після 18 год.) і мої співробітниці солодко об'їдаються шоколадом і так вже добродушно пропонують мені. А я взяла добрячий шматок і ... запхала в сумку:girl_blum: на завтра! Вони знають, що я на системі, але все одно це було смішно:girl_crazy: Я тепер як той хом'як всі солодощі несу додому(на сніданок), в мене вже в холодильнику як в магазині ''Солодощі'' , бо я не встигаю з'їдати, те що наносила і накупляла. Але так мені спокійніше - знати, що воно там лежить.

Цікаво, чи є така програма на андроїд? Я на плеймаркеті шукала, але не знайшла.

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

аналогічно))

14. Liliyah Romanova

Схоже, що нема. Шкода. Мені дуже сподобалася.

А я вчора була чемна і в мене нині -300 г. :girl_curtsey:

15. hannatal

hannatal Member

робила я вчора вправи для проблемних ділянок (ті, що форумлянка пару сторінок тому викладала) і крутила обруч півгодини. а потім малюк почав по ліжку кидатися - має сопельки, хрипоту, тому нервувався у сні, і я не змогла скрабитись і йожитись. перенесла скраб на ранок.
    сьогодні вправ не буде, тільки обруч, бо дуже вже ті проблемні місця крепатують сьогодні.
    зла на себе за вчорашній жор, що то капець просто. бідний мій шлунок досі не може відійти - ниє-поболює

16. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, поясніть чайнику - котру із книг потрібно перечитати (бо є кілька, можливо котрась це покращена версія), чи можна обмежитися суто файлами з основними принципами, що в топі? Ну і де у Львові купуєте мумійо (і в таблетках чи рідке)?

17. Liliyah Romanova

У мене був день без апетиту. (північ минула, то вже можна казати, що вчора)

Не обідала. Вечеряла яблуком і кавою. Добре, що хоч поснідала. І не голодна. Правда, ще випила шклянку боржомі ввечері, бо друг приходив у гості. Класно мати друзів, які теж не вечеряють після шостої, а тільки п'ють каву, чай або воду. :)

Підозрюю, що завтра буде плюс, бо мій організм не любить, коли я поєдную втрату апетиту та безсоння, зразу починає запасатися жиром "про чорний день".
    І насилу якось пхати не хочеться. Сподіваюся, нині буде кращий день.

18. Demetra

Я якраз дочитала книгу «Система минус 60, или Мое волшебное похудение» Дуже надихаюча книга і дуже просто розписано основні принципи системи.
    Я купувала мумійо в аптеці, але не в таблетках а таким суцільним 5гр. куском смоли:

Не знаю, чи то таке, як має бути?

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

вам зручно його ділити ? бо я таблетку часом лінуюсь в воду кинути, а якби ще треба було його шупортати.....:girl_nea:

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я роздушую в порошок, наскільки то можливо, і в крем сиплю. Так швидше розчиняється

21. Demetra

Те мумійо таке як невелика досить тонка пластинка смоли в плівці. Я просто шматок ножицями відрізаю, кладу в баночку з під крему і каплю води додаю, бо маю крем дуже густий( а новий не хотіла купувати).

Статус теми:
Закрита.