Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Я снідаю десь о 10:30-11:00, тоді маю перекус (обідом важко назвати, бо роблю смузі зазвичай) десь 13:30, а вечеряю в 17:00-17:30. Якщо обідаю о 15:00, тоді перед шостою маю перекус легенький (теж зазвичай смузі з нежирного йогурту й дозволених фруктів, або шматочок сирної запіканки). Взагалі навчилася ще раніше, до системи, їсти, коли голодна. То дуже допомагає після 12-ої власне. Відчувати, чи дуже голодна, чи вистачить перекусити, а після 18 відчуваю, чи то я хочу води, чи чаю, чи таки треба з'їсти шматочок сира. :)

У мене нині радість - 70.7. Так смішно зі самої себе, що я цими цифрами тішуся, бо мені вони водночас видаються досить страшними. :xaxa: Мабуть, більше тішуся тим, що нарешті йду до мети і є результати. :)

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Привіт, красуні!
    Мені на пошту прийшов черговий лист з розсилки. В понеділок буде безкоштовний вебінар Каті на тему: Еда доставляет мне удовольствие! Как не наедаться до упора?
    Не знаю як кому, але мені та тема цікава.
    Тут детальніше

4. Jasmin

У неї всі вебінари цікаві і дуже мотивуючі. Спробую подивитись в прямому ефірі.
    Мені книжки прийшли нарешті. Не без пригод, але прийшли. З'їла з тим замовленням трохи нервів, але основне те, що воно є. Зробила собі висновок, що з одним інтернет-магазином по передоплаті працювати не варто.
    Завтра вже побачу книжечки, бо забирав чоловік, а я від вчора в селі. Квартиру розгромили бо частково змінюємо меблі і робимо ремонт. З цієї причини зважитись немаю як. Все навколо в ящиках, пакетах і т.д Переміщаюсь як по периметру з перешкодами :)
    Попри все намагаюсь харчуватись системно.
    Щось сумбурно написала, але хотіла все і за один раз, бо таки не дуже маю як часто дописувати.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Що більше читаю- роздумую про систему і взагалі правильне здорове харчування, розумію, що десь система і побудована на принципах правильного харчування, а десь вона йде в розбіжність. Одним словом, активно шукаю пояснень принципів цієї системи і думаю, що буду старатись взагалі переходити на роздільне харчування.
    Дівчата, а на сніданок ви собі дозволяєте і всяке різне шкідливе? Ну, там смажене, картопля з м‘яском, тортики і т.п?

6. Made in USSR

можна все і навіть те, про що Ви щойно подумали)) Але якщо чесно, з часом минає бажання з*їсти того шкідливого)))
    Я нині нечемна, визнаю(((
    Це ще одна моя особливість: коли я бачу що вага знижується, я розслабляюсь. А такі розслабляння до добра не ведуть... Не знаю як себе взяти в руки. Потребую тапків, копняків і чогось тяжкого по голові
    Ну і завтра на вебінар навряд чи потраплю(( Хто буде дивитись, скинете потім посилання, пліііііз

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В мене традиційно) молочка на сніданок але закусюю цукєрком і тортиком/печеньком обов"яково:d23:
    Смажене вживаю вкрай рідко, бо по системі не можна, а на сніданок не смажу нічого ніколи, хіба який омлет.

8. Demetra

Demetra Well-Known Member

Дівчата, а в який час повинна бути вечеря? І після вечері все? Нічого не можна, навіть якщо "вмираєш з голоду"? Я вже декілька днів читаю інформацію і збираюсь з духом, щоб приєднатися до вас, але мені стільки всього незрозуміло!

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

До 18, хоч бажано до17.30

Ой, насмішили))
    Ні, вмирати не треба, пити воду, якщо не помага, то можна погризти сиру)

10. Demetra

Мені зовсім не смішно:)..ггг... Бо сьогодні вирішила почати харчуватися згідно системи і мені було страшно, що не витримаю не їсти після 18. Але ні, змогла! То може і надалі зможу? Правда? Зараз пишу і чую як в животі з голоду бурчить. Хоча ні, я навіть не можу сказати, чи то я голодна, чи по привичці хочу їсти. Я часто працюю до пізнього вечора, і коли приходжу з роботи то ще вечеряю.

11. hannatal

hannatal Member

то через те, що шлунок розтягнутий. через 4-5 днів не їсти після 6.00 буде зовсім легко - так, ніби ви все життя так робили

12. Made in USSR

в таких випадках випиваємо води і поки шлунок не зрозумів як його нагло обдурили йдемо спати))

13. hannatal

hannatal Member

сьогодні в мене маленький ювілей:girl_tender: - місяць на системі. і перейдений перший рубіж: вчора ваги засвітили 79,9. я починала з 86.0, тому цифра "7" на початку мені дуже важлива. то ж загалом за місяць я розтринькала 6,400 правда, є ще такий момент: вчора 79,9 мене безмежно тішили і я тихенько побоювалася, як би я не розслабилася, а сьогодні 79,6 то мені вже таааак багато - вже хочеться 78,... шкодую зараз, що не зробила фотографії "до", хоч і так бачу конкретний результат, але візуально нема з чим порівняти, хіба міряти старий одяг.

14. Demetra

Ще мене цікавить питання: рис можна лише нешліфований? Тобто білого не можна взагалі?( Ні на обід, ні на сніданок?)

15. hannatal

hannatal Member

про сніданок просто не думайте - на сніданок можна все-превсе. єдине правило сніданку - щоб об"єм порцій був однаковим на сніданок обід і вечерю, щоб шлунок привик до однакової кількості їжі, не перерозтягався.

16. Jasmin

На сніданок можна все :)
    А в загальному можна, але рідко. В суші наприклад білий рис використовують, їх можна. Але оскільки там білий рис то варто не зловживати.

17. hannatal

hannatal Member

білий рис можна на обід, але рідкокраще пропарений. але знову ж таки, весь пропарений, який я бачила в свому маленькому місті - шліфований.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

о, Жасмін мене :girl_haha:випередила

18. Made in USSR

Дівчата, а вегетаріанську піцу на тонкому коржі не мона, правда?

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А я так строго не дотримуюсь того правила, що вечеря о 18.00 найпізніше .
    Коли працювала, то додому аж біля 20.00 приїжджала і могла щось легке з"їсти.
    А зараз вже не працюю, але все одно можу вечеряти і в 19.00. Мені головне, щоб останній прийом їжі був легкий і хоча б за 3 години перед сном.

Дуже важко зараз відмовитись їсти різні фрукти після обіду. Знаю, що взагалі будь-які фрукти краще до 15,00 з"їдати, бо в них все-таки є глюкоза. А чогось саме вечірком так хочеться персика-диньки-кавуна, ммм!

І ще одне: чому сливи можна, а персики - ні? По вмісту глюкози персики досить навіть дієтичні виходять.
    Так само мені не зовсім зрозуміло, чому на вечерю категорично не можна м"яско чи рибку з"ясти з легким овочевим салатиком? Дівчата, що такого в цьому поєднанні поганого для фігури?

Зараз хочу зробити акцент на заняттях спортом і скоріш за все оберу якийсь із фітнес-клубів недалеко від дому. Все-таки треба гарно тіло підтягнути.

20. Made in USSR

можна ввечері. я нині планую вечеряти кавуном))

21. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ой, мені кавуном так незвично вечеряти, бо сприймаю його суто як десерт.

А піцу ліпше на сніданок їсти, і то не конче вегетаріанську. На обід і на вечерю хліба вже не можна, коржів на піцу відповідно теж.

Статус теми:
Закрита.