Худнемо разом за системою -60 (3)

Discussion in 'Смачний тарільчик' started by Jasmin, Jul 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

3. Музик

Музик Мартуська

знаєте, давно я тут не була. не мага мотивації/часу/ваги... ех, багато чого було і системи дотримувалась через раз... а от нині була в ківіфітнесі на зумбі нарешті (колись сестрі казала, що буду ходити в спортклуб тільки, якщо в ківі буде зумба і тепер виконую обіцянку), перед заняттям зважилась і о, мій великий шок, за 2 місяці в мене -4,5 кг!!! отой ремонт і всі нерви так мене гриз.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

чогось мені здалося що тема завмерла, а то в мене підписка на неї зникла((
    каюся і повертаюсь в тему і на систему. для різноманітності старт від сьогодні, з цього моменту.

5. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчата любі
    прийміть і мене у вашу групу свідомих і люблячих своє тіло!
    Вже тиждень не їм після 18
    роблю щодня вправи (правда не з книги)
    Тре худати трохи бо планую на наст. рік весілля і вже сниться мені замість корсету "шинка" зашнурована ((((
    Скачала книгу сьогодні. Почитаю... і до справи !

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Онтут поганий підхід, і про це навіть Міріманова говорить. Худати до певної дати не можна, бо потім що?

Тим більше я впевнена, що вам просто треба кілька кг, а не цілу купу. Кілька кг можна спокійно скинути. Просто розслабитись, полюбити себе такою яка є. А що, якщо ви не схудните, то будете гіршою нареченою, чи не таким чудовим буде цей день весілля? Неправда!!! Він буде чудний, і ви будете неперевершено виглядати незважаючи на вагу. А сукню підбирайте з легенького матеріалу, і вона не буде вас повнити... і я корсет одягала, а на мені було 2 дестяки лишніх кг. А виглядала я ЧУДОВО!!! і бавилась суперово!!!

Починаємо з того, що любимо себе такою як є. А далі, помаленько корегуємо їжу і додаємо спортивні навантаження - зарядочку зранку. І усьо!!!

7. GIS

GIS Well-Known Member

Маруся-мама, Дякую ! Ви праві, звичайно!
    Я більше жартома сказала про корсет і шинку)
    І я не худаю до певної дати... вже по трошки худала пів року, бо трошки мені легше буде, і з вибором одягу, і з самопочуттям, і зі знанням що я сильна і все таки якщо хочу чогось- то досягну:girl_wink: То такий кайф коли бачиш результат !!! І речі по іншому "лежать" ! =)
    + коли починаю трохи вправи робити то відразу тіло підтягується.
    Але Ви абсолютно праві - любити себе треба незважаючи ні на що!

п.с. як схудла на 1,5 кг-так і тримається вага(
    пішла робити вправи!

8. irushka

irushka Well-Known Member

В мене халепа. Маю тепер вдома орбітрек, намагаюсь кожного дня хоч півгодинки на ньому попітніти, раз в тиждень на зумбу ходжу і крім того як завжди повно роботи, Катіних гуртків і тд. І ото з таким графіком я за 2 тижні набрала 3 кг! А справа в тому, що через втому і більші навантаження в мене таакий апетит, що стала жерти їсти навіть наніч :sad:. Була трохи в шоці, але сьогодні вже взяла себе в руки і намагаюсь вертатись до системи. Дівчата, що робити з фізнавантаженнями, збавити трохи темп, чи продовжувати, а після 18 заклеїти писка?

9. GIS

GIS Well-Known Member

irushka, збільшення апетиту при такому навантаженні то норма!
    Більше пийте води (до та після тренування)-так радять всі "голівудські" тренери.
    Збільшення маси тіла не свідчить про збільшення жирових відкладень. Може то м'язова маса росте(то вже залежно що виїсте)
    і вага в +/- 3 кг - то може бути навіть вода(подумайте чи далеко у вас ше до "цих" днів. В мене перед ними може вага показувати +4 (
    Так що Не переймайтесь на дарма !
    І Старайтесь не їсти після 17-00 в ідеалі і після 18-00 як максимум.
    Все буде класно ! Ми скинем ті злощасні пару кіло!

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я вже від початку літа "топчуся" на одній вазі:girl_sad:. Що за тиждень скину, то за вихідні наберу. І не можу сказати, що багато ім. Але, якщо спочатку я відмовилась від цукерок взагалі( і цілком нормально себе почувала) , то тепер грішу часом і якщо вже почну їсти, то не зупинюсь, поки не з"їм усі :girl_mad:. На днях, зле стала на вагу і вона мені показала першу цифру "5", я хоч і знала, що це неправда, але перших дві секунди, були щаслива:girl_crazy: , бо вже майже 4 роки, як моя вага з п"ятірки не починається. Залишилось трішки і ніяк :girl_cray:

11. Rona

Rona Мама-йожик

то не норма, а свідчить швидше про психологічне навантаження, і Іринка знімає "стрес" іжею
    треба розпланувати справи на папері, все писати (тоді голова вивільниться і буде комфортно себе почувати) і планувати, що будеш їсти, хоча би прикинути в голові наперед: ага, в мене на сніданок буде то, на обід то, а вечері ще нема, треба придумати, що я зможу поїсти
    Іринко, дослухайся до себе більше, до відчуттів, що хочеться і чим воно справді викликане (причину, а не привід) тако, перед кожним споживанням їжі: "хвилька тверезості! оце їсти мені точно треба? і точно в такій к-сті?"

---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

карапуз, в мене було чисто таке саме: що за будні скину, то на вихідні набиралось, злило шалено
    тепер, після думки щось з"їсти не дуже корисне, виникає думка: а треба воно мені? воно того справді варте? я можу це зі спокійною совістю з"їсти завтра до обіду і не мучити себе

звичайно, що бувають вийнятки (родинні походи на піцу, ДН і т.д.), але 1.то не так вже й часто, 2.намагаюсь то спланувати так, щоб хоч на обід припало, а не на вечерю
    мораль: вихід є завжди, навіть 2, було би бажання

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Рона, читаю твої думки і навіть не очікуючи розумію,що за такими принципами і я живу і про це вже не думаю, а просто так є. І настільки зараз легше. Особливо помагає подумати перед тим, як ніби хочеться з'їсти якийсь смаколик. Лиш скажу собі в думці-ну невже ватртує ото хвилинне задоволення того? І все і не такий той смаколик бажаний стає. не потрібно себе мучити.

13. Маруся-мама

А я таким не страждаю, бо маю приготований обід, сніданок і вечерю, плюс перекуску на ніч. Саме тому, що маю вже все готове, я просто витягаю його на стіл, кладу на таріль і їм. Без ніяких думок, а оно мінє надо?
    Я почала їсти невеличку перекуску перед сном, і О-ПА! вага йде геть. А все пашіму? Бо рівень цукру в крові підтримується в нормі. Ні, не того, що з цукерок чи тортиків, а того которий підшлункова виробля. :) Мене тут заставляють на ніч фрукта з’їсти і молока/кефіру випити. Уявляєте!!!:girl_blum:

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Ви знаєте, мені тут сказали подумати над трьома видами голоду - фізичний, емоційний і духовний. Зверніть увагу на ваш голод і подумайте до якої групи він належить. Можливо це тому?

Доречі, від цукерок відмовлятись не треба. Якщо у вас нема від них залежності, то вони вам нічого не напсують. Якщо ви вмієте з’їсти одну цукерку і відчути, що очікуване задоволення отримано і ви не берете більше ніж треба, той відмовлятись не треба.

14. GIS

GIS Well-Known Member

Під час фізичних навантажень виробляється ендорфін-гормон радості. То який стрес заїдає Іринка? Стрес від фіз. навантажень?
    Взагалі-то не раз чула у всіляких відео з вправами, що збільшується апетит через збільшення навантажень, бо організм використовує більше енергії і відповідно потребує більшого поповнення. По-моєму це логічно, але я не лікар, за що купила за те продаю :girl_yes2:

15. irushka

irushka Well-Known Member

Роночко, в мене таки частіше фізична втома, і справжній голод, зі шлунку, ну і після насиченого дня якось не маю сили/не хочу себе стримати і обмежити, якось оминаю ті думки свідомо. Але ото завжди мусить статись якийсь перелом, чи то шок від цифри на вазі, чи штани, які перестали защіпатись і тоді вже є стимул, страх набрати знову все скинуте і ось тоді починаю думати що я їм і коли. Вже другий день все вдається, зараз сиджу, ноги гудуть, але про їжу не думаю, то і не голодна (перекусила в гостях в 18:30). А тренажер хай сьогодні відпочиває.

16. Rona

Rona Мама-йожик

сперечатись не буду, я можу казати хіба про свій досвід, після виснажливого тренування мені їсти особливо не хочеться, а після запари на роботі в нервах я можу з"їсти слона
    кажуть, що на 70% їсти хочуть мозги (розум, щоб заспокоїти психіку), а лиш на 30% то потрібно тілу

17. Музик

Музик Мартуська

от, дівчата, як я ходжу на тренування на 19-30 я розібралась коли мені істи, а тепер записалась ще на 10-30. коли краще снідати і коли обідати. і чим?

18. Rona

Rona Мама-йожик

снідати/обідати чимсь легким і нежирним за 1-2 год. до тренування і 1-2год. після
    (найкраще пробувати і слухати як найліпше собі),

перед ранковим тренуванням можу молока випити до 150 грам, воно добре тримає і перетравлюється зранку (і пізно ввечері) найліпше

19. Маруся-мама

Погоджуюсь. Якщо то справді великі і сильні фізичні навантаження, типу скачу годину без упину, тоді краще поїсти за 2 години до заняття.

А щодо того як снідати, то тут думки розходяться. Одні вважають, що треба вуглеводи, а інші, що треба протеїн. Я б їла нормальний сніданок. Звичайно не перевантажувати свій шлунок.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як на мене тут взагалі нема проблем. Для мене особисто гірше, коли спорт десь вдень, то я тоді не знаю, коли пообідати, а коли потім повечеряти, треба підстроювати похід в спортзал під години споживання їжі. А в даному випадку я би снідала о 8.30, максимум о 9ій вівсянкою , або сиром домашнім. Головне, аби шлунок не набивати. А після заняття-нехай 11.30 закінчується, то вже фактично в 13ій 13.30 можна обідати. Чим? То залежить, який вид заняття і які прагненні від того. Я би кусочок вареного м'яса з салатом(помідори, перець , салатка, рукола і заправка з олії оливкової з оцетом базилічним, або просто натуральним йогуртом), або гречану кашу з салатом таким же. Я люблю в дні занять почувати себе легкою і навіть не доїдати. не в плані того, що лишати в тарілці, а просто після прийому їжі відчувати певну недоїдженість :). Головне не зірватися :)

21. Музик

Музик Мартуська

власне що так, то джампінг (45 хвилин стрибків на батуті)

Thread Status:
Not open for further replies.