Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

В мене тоже у хаті запахи, але я абстрагуюсь :) Обідала рагу з печеним м"ясом. Обід був трохи пізній...а от з вечерею халепа...після роботи появилася термінова справа (думала через обід куплю якийсь кефір. але так лив дощ, що ніде не виходила)...то перед виходом з"їла те, що було в шухляді - нектарин :sad:

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

вчора мала на вечерю сир (творог), трішки сметани, огірок, помідор і сирий тертий кабачок...і так мені сподобалось... я взагалі фанат сирих кабачків :) люблю з них салат.

3. Jasmin

хмммм... треба спробувати, який він, сирий :)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене від спеки пропадає апетит. Вирішила на вечерю зробити собі смузі:
    кавун, яблуко і нежирний несолодкий йогурт. Смакота! :)

Маю питання до знавців. Як Катя ставиться до насіння. Наприклад, насіння соняшника, чіа, боби какао. Як і коли їх можна вживати?

І якщо можна каву на вечерю, то чи можна до смузі додати кавові зерна?

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Скільки душа бажає до 12-ї. Льон не в рахунок.
    Катя на вечерю каву не мішає з молочним. Якщо хочеш каву, то тільки чорну, пісну, без цукру.

6. Liliyah Romanova

Ми щойно махнули майже 20 км на роверах усією сім'єю. Повернулися в 10-ій вечора до хати. Мені ноги гудуть! Я нині так мало їла через спеку, що це навантаження було явно заважким. Треба буде планувати такі речі, бо так спонтанно можна і вклякнути десь по дорозі. )))

7. Liliyah Romanova

Таки мене тут забагато. Треба мені перестати важитися щодня, бо мені скоро буде страшно на вагу ставати.
    У мене нині знову мінус показало. На вазі 71.6.
    Я починаю переживати, чи не зашвидкий то темп. Я знаю, що найважче даються останні 5 кг, але мені просто дивно, що якось так швидко вага сходить. Я ж строго на системі тільки від 8 липня.
    Ще у когось були такі темпи на початку?

Єдине, що мене тішить, це те, що на молоко система на вплинула, бо раніше я іншими способами пробувала, то з молоком різно бувало.

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

а скільки ви скинули від 8 липня?
    Перший місяць завжди найбільше "врожайний", особливо, якщо початкова вага солідна.
    У мене на початках було мінус 5 кг за місяць (+ /- грами, вже призабула), потім набагато повільніше худнула

9. Liliyah Romanova

8 липня важила 76.4, минуло 16 днів, а нині вже 71.6. Виходить, що 4.8 кг за навіть не 2,5 тижні.
    Якось багато виходить.

Перед тим то була на дієті, то не була (не за системою), але цифри постійно кружляли між 76 і 74.5 кг, а тут 2 тижні "режиму" і аж так посунулася. Думала, може, вода, але по чому то визначити? Від спеки маю трохи набряки останнім часом, тому навіть не сподівалася, що хоч щось скину.

10. arushka

трохи стрімко, радять скидати 4 кг в місяць.
    А харчуєтесь нормально, чи "пол зьорнишка в дєнь"))) ?

Скоріше за все зайва вода пішла, тим більше, як є схильність до набряків
    Думаю, все устаканиться і далі вага буде плавно зменшуватись.

11. Liliyah Romanova

На вечір їм мало, але я просто вже звикла ввечері майже не їсти. Протягом дня харчуюся нормально. У мене виходить 4 рази на день, часом ще перекус. Тобто я їм два сніданки, обід і вечерю. :) Часом буває, що не виходить повечеряти до 6-ої, то поверяю трохи пізніше, особливо, якщо голодна. Як ні, тоді з'їм фруктів трохи і чаю вип'ю, і то моя вечеря.
    Спати лягаю без відчуття голоду.
    А може це бути через те, що в мене діти на ГВ?
    Я власне думала, що пройшовши поріг 75 я далі буду крутитися навколо 72, а воно ні. Буду далі спостерігати, бо однозначно більше 5 кг в місяць це забагато і, як на мене, нездорово.
    Тепер починаю подумувати, чи не взятися за кавовий скраб із такою втратою ваги. Раніше не планувала, бо думала, що більше 2-3 кг за місяць не скину.
    Треба, мабуть, почитати історії тих, хто худ за системою. Я колись за рік скинула 17 кг, тобто за місяць виходить 1,5 кг. Ясно, що то так чітко не було, але все одно не так швидко.

А 4 кг в місяць, то виходить, що за менше як півроку можна вернутися до своєї довагітної ваги? То не є нездоровим?

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

всуну свої 5 копійок, тож не жир у вас одразу зник, а трохи води зайвої зійшло, а при таких розкладах - то і 5 кг норм буде за перший місяць.

13. hannatal

hannatal Member

в мене вага може такі коні показувати, напр. по днях 81,9 - 81,2 - 81,1, тобто, якщо був різкий стрибок, то на наступний день великих змін не чекай. але то причуди моєї ваги. буває, що з рушником банним (600 гр) показує таке ж як і без нього

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а ви ще не робили зовсім чи не так зрозуміла?
    Мені з системи найбільше то якраз сніданки подобаються і кавовий скрабчик - шкіра супер гладенька!

15. Liliyah Romanova

Не робила зовсім ще, бо маю імбирно-медовий скраб, який мені коліжанка зробил, то ним користуюся.

Щодо ваги, то моя хороша й точна. І я вже всю сім'ю переважила, аби перевірити. Про всяк випадок. І якщо я вдягну сорочку, то теж зразу показує додаткові сто грамів. :)

Нині в мене був шалений день. Їздили з дітьми на ферму, потім в бібліотеку, тоді в парк, а тоді я пішла на МК на три години. Додому вернулася майже в 10-ій вечора. Не встигла нині нормально ні пообідати, ні повечеряти, бо від 11:30 не була в хаті. Обідала півлітрою ліванського питного йогурту та шматком сирної запіканки, а вечеряла персиком, бо дитина захотіла останнє яблуко.
    Що ви в такі дні робите?

16. arushka

беру з собою щось системне або купую в процесі дня творог/кефір/йогурт/яблука

Кавовий скраб, мумійо- обов"язково робіть, потім не дасте ради зі шкірою:girl_yes:

17. hannatal

hannatal Member

я в таких випадках беру кусок твердого сиру з овочами на обід, а на вечерю кефір сам чи з фруктами

18. kristas

а я кефір чи пустий йогур + хлібці.

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

За мною, вже декілька тижнів "ходив" маковий штруденль з "Сільпо"...вчора таки купила, чемно дочекалась ранку і поснідала з маслом і чайочком...

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ой, а моя вага щось барахлить(( важуся зранку як встаю , показує одне, через хвилин 10 вже менше на 100-200 грам... не знаю якому показнику вірити.

20. Jasmin

Я собі скачала жіночий календар на мобільний. Там можна додаввти вагу і бачити на графіку. Гарна ідея. Бо я просто записую в блокноті. Дякую за ідею ;)

21. kristas

я так і роблю

Статус теми:
Закрита.