Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Якщо в начинці лише картопля то можна. Щоб не було шкварок і само собою м'яса.

3. Smaylik

Smaylik Member

привіт, дівчатка! Я повертаюсь в сім"ю, сьогодні стартувала.
    Завела собі зошит, де відзначатиму "+" все, що зробила за день.
    І таке питання. Якщо я після 18 год пила 2 рази чорний чай із молоком без цукру, то не можна, прада?

4. Jasmin

Чай можна будь-який, але без молока.

5. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, і я тут підпільно з вами вже кілька днів і надіюсь надовго. Маю питання. Три дні буду на курсах до вечора, виходити з дому буду приблизно 12-13 год., тобто повноцінно зможу тільки поснідати. На курсах маємо тільки одну перерву щоб поїсти біля 17 год., а вдома буду аж після 21. Що таке зі собою взяти на перекус, щоб можна було поставити на середину столу для всіх і їсти без вилок і не виглядати дивною зі своїми баночками?

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То залежно чи в тій годині буде обід, чи вечеря)

7. irushka

То буде лише один прийом їжі крім сніданку, тому не знаю як його назвати - обід чи вечеря. Поїсти там більше разів ніяк не вдастся.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а не можна раніше поснідати і ще вдома пообідати?

9. irushka

Спробую, але зазвичай в 12 ще їсти не хочу, десь в 14 приходить голод, що краще поїсти на силу чи не їсти?

10. Jasmin

Краще поїсти. А вже під час перерви повечеряти там.

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

В мене сьогодні була надзвичайна вечеря) Детальніше в переписах.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Муж сказав, що у мене вже видно зміни. Вага наразі їх не дуже показує, тобто показує але я хочу більше.
    Зараз я п’яна, бо змучена і випила бокал вина. Ну і в мене ще щойно 18:30. Вже другий день у мене харчування не на висоті, бо в похідних умовах не дуже припильнуєшся. Вчора обідала сухим сніданком з молоком, а вечеряла одним качаном кукурудзи. Сьогодні гарно поснідала ковбасками на вогні, з хлібом і помідорчиком, а обідала вже на ходу, бо мої їли піццу а я вже що було під рукою. Вечеряла знову сухим сніданком з молоком.
    Знаю, що не надто правильно, тому зараз відпочину і на завтра приготую повноцінний обід і вечерю, бо на сніданок у мене є смачнюче печенько.:girl_tender:

А... ще прийшли червоні гості, то спихаю збій на них. Цікаво, чому вони до мене приходять саме на повний місяць? Ну мені то легше тоді знати коли вони завітають, але ...

12. Jasmin

Щодо гостей... пригадую коли мала максимально високу для себе вагу, то мала дуже збитий цикл. Гості могли бути раз в два, а то й в три місяці. Коли схудла то цикл внормувався до 30-31дня.
    Набрала вагу і знову маю "коломийки" - 33-34 дня. Вже тиждень очікую їх....
    Це страшенно мене дратує, а окрім цього вага як скажена скаче. :ireful1:

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я думала я одна така...
    вже і не відмічаюсь тут, бо соромно:girl_blush2:
    все таки треба записувати вагу і день циклу. в мене і раніше так бувало, за тиждень-два до КД вага зростала, а потім знижувалась.
    хто що готує нині? в мене в холодильнику тільки запіканка є, а я хочу на кілька днів приготувати, інакше вигадую щось на ходу і порушую

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

незважаючи на харчування за системою маєте такі скачки? тобто є навіть плюс по вазі?

Я налаштована знову спробувати харчуватись за системою. Вагалась між нею і дієтою за Дюканом, але система мінус 60 мені здається простішою.
    Єдине, що зовсім не маю бажання до фізичних навантажень, не можу себе змусити. Хіба буду більше ходити пішки - хоч щось. А, ну і вправи на прес здались би.

Йду друкувати собі основні принципи - вже вдруге, бо все погубила, коли пробувала систему мінус 60 взимку.

Дівчата, мені чомусь здається, що влітку так харчуватись легше, ніж взимку. А як вам?

15. kristas

kristas Well-Known Member

Мені здається, що -60 просто не наносить ніякоі шкоди організму...а от з Дюканом треба важати (ще й кажуть шо запах з рота дуже неприємний)...та й зараз літо і обмежувати себе в фруктах, ягодах, овочах якось мені шкода.

16. Smaylik

Smaylik Member

а на обід можна пшеничну кашу? Щось так захотілось її...
    Їла б її лише із огірком + помідор.
    На вечерю в мене буде запечена мойва.

17. Jasmin

Саме так. Навіть з виконанням всіх принципів системи. Я вважаю, що в мене це через цикл і плюс зараз приймаю лікувальний курс трав. Ще думаю вони так впливають. Залишилось три дні травок і тоді побачу остаточно.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Дієта Дюкана є визнаною такою, що шкідливо впливає на організм. Якщо я не помиляюсь, то лікарі Франції її забороняють.

Щодо фізичних навантажень то начиталась, що всім важко на початку і причина в надлишковій вазі. Важко нагинатись? Стрибати і взагалі. З часом стане легшою тіло і краще буде сприймати. Я зараз витримую 15хв в день. Цього достатньо.

Щодо системи літов і зимою, то в кожного сезону свої плюси і мінуси. Мені краще спортлм зимою займатись, а літом більший вибір на сніданок. Фрукти маю на увазі.

Основне правильна мотивація і підтримка. Приєднуйтесь ;)

18. Smaylik

Smaylik Member

сама собі відповідаю, може комусь буде тоже корисно
    НЕ можна пшеничної на обід, тому буде в мене пропарений рис з овочами

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

а які вправи робите?
    Бо я сьогодні той бодіфлекс ледь подужала, щось зараз мені не йде.
    Накачала собі відео із Анітою луценко із "Все буде добре", хочу їх пробувати робити.

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В мене зайвих не так багацько (десь 3-4кг), тобто мені не важко, а просто лінь, навіть немає такого настрОю. Я просто згадую, як зимою регулярно займалась з Дж.Майклз, і то не було так легко, тому тепер буду робити щось трохи простіше і приємніше.
    Я хочу звикнути до системи власне для коригування раціону харчування і взагалі переходу на здорове харчування. Система мінус 60 базується на таких принципах, правильно?
    кус-кус можна 1 раз в тиждень. А чому пшеничну не можна?

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

21. Aelita

Aelita Well-Known Member

Дякую Жасмін за підказку з лінієчкою, було на початку кілька моментів, коли я думала по-крупному схалявити, але в голові думалось " а як ж лінійка?, буде не відповідати гаслу свому" і продовжувала "роботу" ))) Я вже не вперше починаю дотримуватись системи, але зауважила одну річ - як тільки похвалюсь результатами чи напишу ,як чемно обідала-вечеряла, відразу зриваюсь...тому часто не пишу, але все перечитую, що пишете ви))
    Ще один нюанс, який взяла собі на озброєння - не важитись надто часто (ІМХО), тут виходить та сама волинка - повідмовляюсь від всіляких смакот через день, скоро засинаю, щоб не "вкусити", а зранку лечу на вагу з думкою - там мінімум -3 кг))), а там то такого нема, і починається " а нащо стримуватись,а і так сильного мінусу нема, або взагалі мінусу нема)" і .....сьогодні важилась вперше за 2 тижні і вага мене порадувала (хоч навіть були неточності деякі в харчуванні)

Статус теми:
Закрита.