Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Ой, дівчата, обіцялась вам взятись за голову після моря, але не тут то було.
    Сіла батарейка на моїй вазі, а я нову забуваю купити. От так і халявлю вже два тижні. А вага то є головний мотиватор для мене. Тому навіть незнаю що в мене і як, але знаю що в межах норми.
    Їду завтра на маленький відпочинок і обіцяю бути чемною.
    Цьомкаю вас!)

3. veronka

veronka зла друзя

цікаво було:girl_yes2: то який з цих замірів брати за основу?

4. Rona

Rona Мама-йожик

ранковий, так як і вагу

5. MYR

MYR Member

Я вже повернулась з відпочинку і не набрала жодного грама. Тішусь, бо системи дотримувалась не на всі 100% але дуже старалась. Так що цього року мені вперше після моря можна продовжувати худнути а не починати все знову.

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

двічі за тиждень зустріла адміністратора з шейпінг-залу. то доля. чесно обіцяю після моря відновити заняття. як не відновлю то прошу закидати мене тапками і всім решта)))

7. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчатка, де ви всі??? Мені дуже потрібна ваша порада.
    Я конкретно застрягла, після моря ледве втримую ту вагу, якої досягла і вже переживаю щоб не набрати знову, якось чи то стимулу бракує, чи що, не можу вернутись до системи. Ну і от недалеко біля мене відкрили тренажерний зал, так що я думаю, що гріх туди не піти, бо то 10 хв. від дому і буде більше стимулу правильно харчуватись. Але в них нема на разі тренера, а я на тренажерах ніколи не займалась, то може ви мені підкажете як то має виглядати, з чого починати і т.д. ?

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то важко так в неті щось підказувати. Таки тренер краще, або просто навіть проконсультуватися там теж нема в кого? Ну хоча б для того, аби знати, як правильно на певних тренажерах займатися. Бо можна собі шкоди наробити. Особисто моє тренування проходить так-бігова доріжка 15 хвилин, але саме біг. Трохи після того розминаю тіло і іду на тренажери. Тут цілий час чергую, комбіную-спина, груди, прес. Спина, ноги, прес. Тіло звикає до навантажень, потрібно цілий міняти. На кожному тренажері роблю 3 підходи, по 20-30 разів, залежно, яке навантаження. Якщо більша вага, то менше повторень. І після тренування знову 15 хвилин доріжки, або орбітреку. І розтяжка десь до 15 хвилин.
    Але дуже важливо знати, як робити правильно, бо можна щось пошкодити собі. Тому тут важко підказувати.

9. Rona

Rona Мама-йожик

я теж сумніваюсь, що то мож якось так он-лайн пояснити... то ж тра наочно бачити, як ти робиш, поправляти і т.д. Може маєш знайомих когось тренерів? аби пішли з тобою і пояснили, або питай в тому залі коли ж буде тренер, бо тобі дуже-дуже треба

10. robik

robik Member

Так, давно мене тут не було. Потребую доброго наганяя . Розлінилася зовсім. І тому вертаюся під пильний нагляд форумчанок! Приймайте знову!

11. Jasmin

можу дати, якщо у відповідь отримаю також :)

12. robik

robik Member

Тримай! :girl_devil::ireful::ireful::ireful::diablo::diablo: і заліпи собі писок :shutup:, і вопше, хто тобі дозволив роозслаблятися! .

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Не треба ніякого наганяння. Просто проаналізувати себе і запитатись, а що мені зараз не дозволяє робити те, що для мене добре. А чи то щось важливе? Можливо, і так. Можливо зараз онте щось має бути на першому місці. Ну і нехай воно собі там побуде на кілька днів. Але я йому всеодно не дам там сидіти довіку, бо я таки важливіша.

Я вже два з половиною тижні пробую харчуватись правильно. Не завжди вдається. Особливо на вихідних. Он вчора на обід нажерлась вареників. Потім дуже живіт болів і мусіла випити дві склянки ґрейфрутового соку аби хоч трошки облегшити живіт. Але вечеряла вже курячим шашличком і салаткою.

А... ще було б так класно якби можна було отак, що звечора чемний а на ранок встав а вже пузя не є. Ух ти! Ото б було суперово. А то тут тре привикати, що воно поволеньки. Ех. Як би хотілось вже одягти онту в’язану сукню розміру, ну хоча б М. :girl_blum:

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

в мене щось затягнулось... Як сказала ще дуже давно моя сестра - "їсти хочеться більше аніж бути худою..." Цілком розглядаю як один з факторів - годування - апетит просто страшенний, за пару місяців мав би затухати...

Кілька разів вже дотримувалась системи, але зриви і знову зриви...

Що є несистемно... мясо і рибу на вечерю можна саменьке, без овочів...
    І оце моє прискіпування мене геть відбило від системи. Бо якщо я не дотримуюсь азбуки системи - логічно чому не худаю, а дотримуватись її буквально не виходить...

16. Маруся-мама

А я не дуже їм системно. Я радше їм просто здорову їжу. Я відмовила собі в хлібі і булочках наразі. Вже третій тиждень політ іде нормально. А он вареників наїлась лишень тому, що було лінь м’ясо кинути на ґриль. Лінь перемогла.

Мені потрібне було щось інакше ніж система, бо я з системою забагато собі дозволяла нажиратись зранку. Можливо на зиму повернусь до системи, бо я зараз виключила молоко, сметану і сир. Потім буду помаленько додавати. І ще. П’ю воду відрами. :girl_haha:

Перебудувати мишлення, саме так, що їсти хочеться значить я здорова. А не бути худою хочеться менше, ніж їсти. Неправильно. Їм, бо мені треба, бо я здорова і годуюча мама. І це суперово!

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

Зараз - одна з моїх бід. Взяли собі хлібопічку - то просто мука... Хліб - пальчики оближеш, від такого відмовитись важко...

А над перебудовою мишлення тре працювати, як і над скороченням обжорства.

18. irushka

irushka Well-Known Member

А в мене якийсь звірський апетит останнім часом, якраз з того часу, як стало холодніше, пов`язую з природньою потребою організму запастись на зиму. Але... мені не треба нічим запасатись, мені і того що є на цілу зиму вистачить... Коротше, і я від копняка не відмовлюсь.

19. Маруся-мама

Запасайтесь светерами.:girl_in_love: Якщо ДУЖЕ хочеться їсти, випийте собі теплого чаю. Мені помагає.

20. Jasmin

Два дні вже чемна... аж страшно :)

21. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Привіт дівчата!Я теж хочу спробувати схуднути на системі -60,та ще важко розібратись що можна їсти,а що ні на обід та вечерю((багато інформації ,і багато розбіжностей одні кажуть можна те друге інше!!!А книжку я не купила,буду шукати де можна купити.Якщо можете щось пояснити,то буду вдячна!!!Всім гарних мінусових цифр на вазі:girl_bye:

Статус теми:
Закрита.