Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

От, жінкам достатньо мотивації- влізти в "онту сукню", а чоловіку- ні,подумаєш не вліз в штани-куплю більші і т.д, і т.п))

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

процитую класика: "Спакойствіє, только спакойствіє!"
    зі всього що Ви описали, то зрив був психологічний. то важко, але якби Ви з*їли перед сном торт, то совість би мучила більше))) мужові теж важко, але Вашої вини в тому нема ні грама. все буде добре!!!
    мій иуж вчора мене теж рознервував, бо я сіла вечеряти о 18:05 (курка ледве встигла допектись), а він ходить і підмахує:"то вже після шостої, та як ти можеш...." а потім на вулиці сів зі своїм морозивом біля мене і спокушає, ну як мала дитина.
    але я помітила зміни в своєму сприйнятті їжі... вчора пізно ввечері ми потрапили до друзів "на каву", раніше я би наїлась-напилась всього без розбору, а вчора мені просто НЕ ХОТІЛОСЬ навіть торкатись до тарілки, при тому що всі навколо їли. для мене то значна перемога))

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ти що? та немає на що ображатись. Ти цілком права. Я сама бачу що він то старається, але якщо я йому завтра дозволю їсти так як завжди і не буду контролювати, або навіть саме гірше що сама закину, він відразу про свою дієту і МОЮ систему забуде.

У мене ідентично. Хоча пару грам я скинула за тиждень, але не суттєво, а об"єми відчуваю що менші.
    До речі все ж є вихвалялка про мого чоловіка. В суботу ми гуляли і він одягнув свою сорочку, яка йому дуже тиснула в грудях і видно було що вже мала, хоча сорочка не так давно і куплена. А зараз сіла на нього нормально. Як я тішилась:girl_tender:. За дві неділі в нього - 4 кг (з 90 на 86).

5. Jasmin

Ви молодці обоє! В нього дуже гарний результат, а в тебе велика сила волі і чудове налаштування. Так тримайте і все буде гаразд ;)

6. Made in USSR

а він? то мав би бути гарний стимул для нього)) я би ще коліжанок своїх підмовила щоб компліментів пару йому кинули)) хлопи від того просто тануть)) нехай тих 4 кг і не так помітно, але старти гарний, так тримати. скажіть мужові що Посиденьки з ним:girl_haha:

7. casablanka

Дякую за підтримку. А у Вас це значна перемога. Ми ще так не можемо, тому зараз дуже мало з друзями бачимось, лишній раз не дзвонимо, ну та й вони на морях, а ми дома))) Я думаю якби просто посиденьки, то я б стримувалась, їла дозволене, а якби якась гучна забава, то ми ще не готові.

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

Він? Та не знаю. Хоча наслухався від мене компліментів. Але то було в суботу, а в неділю була та не приємна ситуація. За коліжанок щось не подумала, класна ідея, дякую.

8. Made in USSR

гучної забави в нас ще не було, це випробування ще попереду.
    мені раніше було важко дотриматись будь якої дієти на вихідних, коли всі вдома.
    важко було втриматись від солодкого ввечері, а тепер я усвідомлюю, що той же пиріг буде зранку і я його собі з*їм.
    раніше при найменшому натяку на голод я запихалась їжею по зав*язку, а тепер маю чітку порцію і о диво! мені вистачає її щоб наїстись.
    хоча я з системою тільки 17 днів, але організм вже звик до графіку прийому їжі і чітко реагує на зміни.
    отакі зміни... ніби і незначні, але раніше я би ніколи не повірила що напишу таке про себе. і нехай буду застої, нехай будуть гойдалки, головне що я себе почуваю добре!

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нині зранку у мене +300 грам, але мене Міріманова попередила, що якщо не буду вповні дотримуватись системи, то пожалію потім. Просто я в суботу харчувалась як попало, але вчора вже виправилась. Щераз нині шлябізувала дозволені і недозволені продукти і як будувати обід. Дала нам завдання розбірати 10 різних меню на день і знайти помилки. В основному помилки роблять на тому, що не дотримуються харчової цінності продуктів, або замало їдять бажаючи пришвидчити процес. В результаті отримують плато.

Одним словом дуже цікаве і повчальне завдання. Що ще мені дуже подобається з її тренінгу. Щодня вона записує відео-звернення і вказує на помилки і пригадує як поводитись перед гостями чи в гостях, а також додає трошки мотривації, аля не забудьте сказати собі прощення зранку.

10. casablanka

Може поділіться потім і з нами завданням, якщо звісно маєте можливість і бажання.
    В мене та сама проблема

11. Маруся-мама

Для прикладу, що тут доброго, а що не дуже. Хтось може побачити?

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

оливки на обід мені сумнівні, не пам"ятаю, чи можна
    Решта гуд
    Пи.си. Я б вмерла з голоду на такому меню

13. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

))) от мене мучить те саме питання. Колись на роботі робили в офісі ремонт, зробили нову кухню. ТО там за місяць чи півтора вже прочищали труби. А потім вивісили оголошення, щоб заварку і каву викидали в смітник. Після того не можу себе заставити кавою скрабитися. А так хочеться...Дівчата, у всіх все гаразд зі стоком води? Чи може є якесь ноу-хау?

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Заварка може забити, а кава - сумнівно. Я би радила просто раз в місяць прочищати труби Кретом польським і все буде добре

15. Маруся-мама

В обіді справа але не в оливках. :) Вечеря вері ґуд. :girl_wink:

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Ну то також правда. :girl_blum:

16. Jasmin

В мене все гаразд. Чоловік тішиться, що я чемно вибираю кавову гущу з ванни і тому вона не забивається. :)
    Я вже тут писала, що кавова гуща може забити стік у душовій кабінці, якщо там дрібненькі дирочки, а у ванній ні, тому що там прямий вихід у загальну трубу. На відміну від умивальника, де забивається так зване "коліно".
    Зорянівонька правильно радить, прочистіть кретом, для заспокоєння совісті. Він не дорогий, але ефективний.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Одні салати на обід не ситно. Сніданок і вечеря ситні, як на мене, а обід ні. До овочів би ще чогось, може крупу з рибкою/м"яском?

17. Маруся-мама

Та так. Але як казала моя бабця, ввійде як застигне. Один день не страшно, але не можна так зачасто обідати. Плюс, Катя дуже казала вважати на консерви під час обіду, особливо літом. Консерви затримують воду в огранізмі.

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Точно можна помєрєть) Я на обід їм і перше(якщо без м"ясного навару), і друге, і салат. От з вечерею вже складніше, щоб не їла з дозволеного, в певний період після вечері, хочеться їсти дуууже

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

Маруся-мама, дякую, що ділитесь інформацією!

В мене вага гойдається(((, почала займатись бодіфлексом, може зрушимо з місця

20. Jasmin

Це я десь навіть читала. Напевно в якійсь книжці її.
    Найбільша біда зараз це напевно фрукти і морозиво. З тим всім немає спокою для мене :)
    Але добре, що є сніданок :)

21. casablanka

Так, то відповідь яка? Невже лише те, що обід складається з салатів? А те що салат олією заправлений то нормально?

Статус теми:
Закрита.