Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

повечеряла я салатом з Тьомою, а збоку пахне піца(((
    нічого, зараз піду розгрібати завали після другого туру ремонту, от тобі і фітнес)

3. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Ніколи навіть не розглядала на вечерю варіант молочка+фрукти. А сьогодні вирішила спробувати: сир тьома+яблуко+апельсин+кориця+кефір (його я вже не подужала) - нямка :girl_in_love: я навіть подумала, що це смачніше будь-якого тортика:girl_crazy: може то я така голодна була?
    Дякую Іринці за фото, які мене спокусили на таку вечерю:girl_dance:

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ага, і я про таке не знала, а виявляється такий і купила(хуторок). На упаковці пише пропарений, а в самому низу шліфований:ireful1: . І вже надоїло шукати той нешліфований-дикий. Його навіть в ашані немає. То капець...

5. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Дотримуюсь повністю системи,а вага вже 2 день стоїть на місці:girl_devil:
    Вечеряла сьогодні сирно-яблучною запіканкою.Але ж то смакота:girl_tender:

6. kristas

kristas Well-Known Member

А на обід можна куряче філе фаршироване сиром? (твердим)?

7. casablanka

А я маю печериці, famenlviv щось не каже як саме готувала печериці. Можливо хтось підкаже що з ними зробити смачненьке по системі?

8. kristas

kristas Well-Known Member

Можете запекти...або притушити з цибулькою і чуть олійки.

9. Jasmin

В Сільпо на Науковій точно є. Виробник Жменька.

Може бути.

Можна. В твблиці навіть вказано, що будь-якої жирності можна.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я дуже виснажена, але системи дотримуюсь. Маю ще купу роботи, якою чоловік нагрузив ...

Наразі йду надолину. Вживаюсь з системою, хоча трошки мене Міріманова насварила, що порції замалі і можу зірватись з таким підходом. Вже зрозуміла чому вона так каже, бо з виснаження чуть не потягнулась за непотрібом серед дня, адже я змучена і мені належиться. :girl_devil: Стрималась!

Останнє редагування: 7 Липень 2014
  11. casablanka

Думала чи писати чи ні. Але ми тут для того щоб казати про все. Як то кажуть :" І в радості, і в горі" - тому розказую.
    Я сьогодні конкретно зірвалась і наістерилась. А все почалось зі звинувачень чоловіка що він зовсім не бачить сезонних фруктів, що я все хочу його апельсинами годувати коли є чорниця, персик і т.п. Що вранці він того зовсім не хоче, а ввечері я не дозволяю.
    Потім потерла кабачок, моркву з цибулькою і ще яйце. Хотіла зробити такі котлетки і вони в мене успішно не вийшли. Я добавила рисового борошна і то ще стало гірше. В мв пригоріло, а консистенція стала...ех, краще змовчу. І так я не снідавши лишилась і без обіду, і ще чоловік збоку бу-бу-бу. Одним словом- голодні люди це страшне. Коли мала готувати плов виявилось що я розморозила зовсім не те м'ясо і зовсім не знала що з ним робити, і плову вже нам не бачити, і вже час для вечері надходив. І тут, як то кажуть, понєслось. Чоловік як тільки міг заспокоював, втішав і казав яка я хороша господинька, а я все хлипала і хлипала. Отже, вечеряла я старою гречкою огірок і помідорка. Ну і як тут без порушень? Заїдала своє горе персиком та абрикосками 3 шт.
    Єдиний плюс це зробила собі обгортання скабом і так пішла з чоловіком грати в бадмінтон. До дому вже не йшла, а реально бігла. Готова була ту плівку ще на стадіоні з себе здирати.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я Вам співчуваю(
    В мене в хаті є ягоди і всяка різна жратва, якої в певний час не можна споживати і я якось абстрагуюсь від тої їжі).
    Тримайтесь. Може відволікайте себе чимось, мені найважче в період з 20-ї до 21-ї години, то при тому, що я і до того після 18-ї не їла, але вода рятує ситуацію.

13. arushka

arushka завжди досягаю мети

то дозвольте)))
    я тримаю ягоди так, щоб не дуже мені в очі кидались, коли відкриваю холодильник. Кому треба, той знаходить:girl_yes:

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

А чоловік сидить разом з Вами на дієті? Якщо ні, то чому Ви йому маєте дозволяти їсти, що він хоче чи ні? :) Система потрібна передусім Вам. І Ви не можете заборонити оточуючим їсти ( дома, на роботі, в гостях ), якби Вам це не хотілося... У нас дома теж повно всяких смакот! І солодощі ( печиво, шоколадки, торти ), і котлетки смажені для сім"ї зовсім не "по-системівськи". Але якщо у мене є ЦІЛЬ, то яка мені різниця, що хтось там їсть?

15. casablanka

Ми разом на системі , але система передусім потрібна йому. Я і сіла на систему заради нього, щоб його підтримувати, йому в першу чергу треба вагу скидати. Мені також, але не так критично.

16. Jasmin

Доки він не усвідомить, що це йому потрібно, нічого з того не буде. Ти ж його не проконтролюєш за межами дому. На роботі, при зустрічі із знайомими/друзями ти не зможеш вплинути на те, чим він пообідає/повечеряє.
    Дай собі спокій і живи сама за системою, а чоловік нехай бачить приклад. Можливо і захоче наслідувати ;)
    Ще можеш дати йому почитати, якщо захоче звичайно, книжку про -60 для чоловіків. Можливо вона допоможе надихнутись.

Останнє редагування: 7 Липень 2014
  17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Тиц, таке треба писати відразу, бо я вже Вам щиро поспівчувала))
    Погоджуюсь з Жасмін на 100%- без усвідомлення потреби в тому нічого не вийде, а чоловікам нааабагато важче зрозуміти суть/потребу схуднення.ІМХО

18. casablanka

Ото ж -треба усвідомлення. Він то усвідомлює і знає що в нього є лишня вага, але якось він не може сам почати з нею боротись. Не налаштований він ще підсвідомо, хоча він здається старанно мене слухає і їсть те що я кажу і готую. Снідаємо разом, на роботі не обідає повноцінно, буває що купить йогурт не по системі, вечеряємо разом. Зараз у відпустку пішов, надіюсь з холодильником на самоті він впорається, але у мене таке враження що його дієта найбільше потрібна мені і його мамі, хоча напевне то так і є.

Іра, він не буде читати цю книжку, по простій причині що просто на неї в нього немає часу, дуже зайнятий. Зараз читає зовсім іншу літературу для роботи.

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

А де можна у нас купити книжки Міріманової? Була вже у декількох великих магазинах і не знайшла.

19. Jasmin

Не ображайся, але те що знає не означає, що усвідомлює. Ти не зможеш це зробити ща нього, хоч як би не намагалась і цього хотіла.
    Пригадай приказку, яку постійно повторює Міріманова про тогр, що бажає знайде 1000 можливостей.
    Хоча, можливо я не права. Збоку воно завжди легше.

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в мене цілий тиждень отакі гойдалки 1 кг туди-сюди бігає, але об*єми йдуть. я не міряю, але відчуваю "на ощупь"

21. Jasmin

Аналогічно. Минулого понеділка як плюсануло 1кг і так гойдалось тиждень. Так і стоїть. Але об'єми теж відчуваю меншають. Думаю, що причина ховається у 3днях до КД.

Статус теми:
Закрита.