Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Тобто, на вечерю можна сир (той шо творог, до 5:wacko: + помідори, зелень?

3. Jasmin

Та і для мене це не новеньке. Я дивилась по декілька разів всі вебінари. Але мені цікаво на якому етапі знайомства з системою це потрібно впроваджувати. Найцікавіша частина з того семінару 21 день для мене психологія, оскільки вважаю, що власне з цією частиною у мене найбільше проблем.
    Міріманова завжди наголошує, що психологія у системі є на першому місці.
    Я буду, бо якщо вона це ввела на тренінгу то це точно потрібно.
    Одне - почути на вебінарі і забути про це, вважаючи, що це щось таке другорядне, а друге почути, що це обов"язково на семінарі. Вся суть семінару в тому, що вона за 21 день вчить все, що потрібно застосовувати при системі.
    На це потрібно 5 секунд :) І як вона там каже "Желающий найдёт 1000 возможностей, а не желающий - 1000 причин."

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

саме так ;)

4. kristas

юхуууу!!!!! ото ви мене втішили! я то так люблю...бо з фруктами я не дуже, а от солоний - мням! а заправити кефіром можна?

5. Jasmin

Агась!:girl_yes::girl_dance:

Дівчата, до мене на ТИ. :girl_curtsey:Будь ласка:girl_flirt:

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вона взагалі кефір називає питвом, тобто якщо заправити сиром, то можна запити кефіром. Для мене це було нове, бо я вважала кефір їжею.

7. kristas

а шо заправити?
    а я люблю і салати ним, і сир...шоб не дуже жирне...

8. Маруся-мама

Ну наприклад я зробила салатку з редисочки і зелені і замість сметани чи майонезу дала дві ложки домашнього сиру, той котрий твороґ.

9. Jasmin

Про це я була в курсі. Але салати ним спокійно можна заправляти.
    Для чого пхати на сухо творог і записавати кефіром? Можна і заправити салат, і пити його. А можна просто заправити салат та й все.
    Любите то й їжте. Тож ніхто не забороняє ;)

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Марусю ви певно маєте на увазі такий творог, як я недавно вечеряла (Тьома). Він такий пастоподібний, як густий йогурт. Такий?

10. Маруся-мама

В нас є такий зернистрий, називається котедж або пот чіз. То він трошки з сирваткою.

11. Jasmin

В нас такий теж є. Зернистий зветься. Ним і справді можна салат заправити ;)

12. Smaylik

Smaylik Member

а домашній сир тоді виходить на вечерю не можна, бо він напевно жирніший, ніж 5 %?
    Я трохи останніми днями зірвалась, бо боримось зараз за молочко.

13. Jasmin

Саме так ;) домашній можна тільки на сніданок.
    Боріться за молочко, це зараз основне для вас. Система зачекає.
    Доречі пошукайте в неті книжку Міріманової для вагітних. Там мабуть є поради для збереження молока і підтримки системи. Я її не читала бо не мала необхідності, але думаю, що там є багато корисної інформації для мамусь.

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Привіт, красуні!
    Я вчора знову була дуже чемна)) Обідала залишками плову з огірком. а вечеряла своєю улюбленою печеною курочкою.
    Застій в вазі мене трохи засмутив, але для себе вирішила що залишаюсь на системі все одно, рано чи пізно вага зрушить. Тим більше що таке харчування мені підходить дуже дуже.
    Вчора трохи находилася ногами і почуваюсь тепер суперово, а раніше я би зранку не могла злізти з ліжка))
    Також продовжую випробовувати свою силу волі)) Зайшла в пекарню і вийшла без нічого))) А смакоти там було ого!!! Але я зрозуміла що просто НЕ ХОЧУ того. І пішла собі. Може комусь то здасться дурницею, але я знаю що раніше я би вийшла звідти з купою солодощів і обжерлась би тим... Як в тому анекдоті: спам*яталась коли запивала шоколад борщем.
    Я тут пишу всі свої досягнення на ваш розгляд... Може. і не цікаво то нікому, але мені так легше тримати себе в руках. І ще дуже дякую за слова підтримки в карму))
    А, і найважливіше, всі мої плюси нині зникли, тобто я вийшла на нуль)) за тиждень не скинула. але і не набрала нічого. хоч то тішить))

і тойво, я Тоня, до мене теж на ти))

15. kristas

Молочная и кисломолочная продукция:
    1. Можно есть любую не жирную.
    2. Сыр можно любой жирности, около 50 гр ( творожный сыр - смотрите состав, чтобы не было запрещенных добавок, плавленный сыр нельзя.)

такс, тепер для тих, що " в танку" :) на обід творог довашній не можна? чи якщо 50гр то можна?

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

А якщо брати такий нежирний домашній сир(творог)то його тоже не можна на вечерю?

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я не такий профі системи, але мені здається що нема домашнього сиру жирністю 5%, просто нереально зробити його.

18. Freitag

Freitag Active Member

Дівчатка, я тут вас трохи підчитую і маю запитання: на вечерю можна паровий омлет з 1 яйця, молока і пшеничного борошна + овочі? Щось, здається мені, що борошно зайве...

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

на рахунок омлету не знаю але яйця на вечерю ні з чим не поєднюються, хіба половинка вареного з м"ясом

20. kristas

Купила 5% сир тьому...буде сьогодні на вечерю: помідор,огірок,зелень і сирок...мням...і ще взяла грецький йогурт 2% жирності, може колись шось ним заправлю:)

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

пише таке :

21. Маруся-мама

Чому? Якщо брати молоко, дати йому постояти, зібрати добре всю сметанку кілька раз (те саме, що перегнати через сепаратор) то сир виходить не жирний. Я принаймі роблю і у мене він зовсім не жирний.

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Моя мала страшенно любить смузі з цим йоґуртом. Вона любить з ягодами але можна зробити з м’ятою і яблучком, або з помаранчею. Я даю леду, щоб трохи розбавити йоґурт, а можна дати звичайної води. Тоді вийде ласі індійське :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.