Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Famenlviv Ви така мододець. Це ж скільки треба працювати над собою, кожному б таку силу волі. Я вражена, справді.
    Щодо себе, то я порелаксувала у ванні. Перед тим зробила собі маску- скраб з сусідньої темки(глина, мед, кава, перець, олійка апельсину). Це мені більше подобається ніж просто скрабуватись кавою. Каву купувала в галці спеціально найдешевшу за 10 грн/100гр середнього помолу. Потім після ванни нанесла мумійо з олійкою апельсину і от сиджу у ванні чекаю і пишу, поки запах з полуничним суфле перемішається, бо після першого мастіння мені прийшлось постільну білизну міняти, чоловік сказав щоб не вздумала ще раз маститись, але я вперта і не слухняна. Побачимо чим то скінчиться....

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

А з використана мелена кава годиться?

4. Jasmin

Ні, не годиться.

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Як знайомо) Маю спеціально постіль у темніших тонах, бо як не як, а воно всерівно може залишити відтінок.

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Сила волі тут зовсім нідочого.

Працюєш над собою і помаленько втягуєшся, особливо якщо є підтримка. І там день за днем навіть і не зациклюєшся більше на тому що щось можна а щось не можна їсти. Воно стає просто звичним.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ось так Міріманова вчить:

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

моя вага здуріла, інакшого пояснення я не маю(((
    зате нині мені сказали що я на лиці схудла))) найпомітніше місце, так сказать.
    і ще питання: може бути застій через те, що пізно лягаю спати? зв*язок ніби не дуже логічний, але все ж таки...

9. Jasmin

Можу мільйон разів погодитись з кожним словом. Все на рівні звички. Пригадую на початку мого знайомства із системою я пила чай/каву з 3-4 чайними ложками цукру і ніяк тоді не могла зрозуміти, як це пити без цукру. Але користуючись порадою Міріманової я не почала одразу ж пити без граму цукру, а переходила поступово. Тиждень у мене чай був і 3ч.л., наступний 2,5ч.л., ще через тиждень 2ч.л. і так до того часу, коли почала сипати декілька зернинок того цукру, бо ж ніяк не могла зрозуміти, що я можу без нього взагалі. Раз/другий не кинула взагалі, і о чудо, я таки можу! І по сьогодні вже декілька років цукор не кладу ні в чай, ні в каву. Я навіть відчуваю, якщо туди кинути хоч 0,5ч.л. і не розмішувати (часом дівчата на роботі помиляться)! Вся справа у звичці, в яку входять навіть наші смаки в їжі.
    Пригадую, як я купляла кетчуп. Стала перед прилавком і вибрала за упаковкою, за тим як розрекламований той чи інший виробник. Я ніколи не читала склад того ж кетчупу до системи -60. Тепер я знаю, що потрібно дивитись, щоб у складі не було цукру і так роблю. Це все на підсвідомому рівні відбувається. На рівні звички.

Моя вже два дні здурівша)) Але я не розчаровуюсь. Значить об"єми йдуть швидше, аніж кілограми. Основне, що я доглядаю за собою і відчуваю, що навіть ходити легше :)

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Моя вечеря сьогодні була молочно-фруктовою.
    Яблуко, апельсин, 1 творожок "Тьома" 5%, присипала корицею + трав"яний чайок.
    Вирішила поважити скільки ж грам на один раз в мене влазить. Апельсин -200гр, яблуко-155грам, творожок - 50гр. Разом 405гр. Все нормально вписалося в норму . Причому такою порцією я нажерлася, а не наїлася. Значить порції в мене вже в межах дозволеної норми. Фухххх...йдемо дальше :)
    Доречі, творожок дуже смачний, навіть не очікувала.

10. casablanka

Після такого апетитного фото я також знаю чим буду вечеряти. Хоча чоловік(ну ніяк без нього не обходиться, бо його як-не-як також стараюсь тримати на системі), не розуміє як то їсти апельсини і ківі коли чорниця-суниця в магазинах, але для себе я вирішила також так повечеряти. До речі в холодильнику на роботі мене чекає два величезних куска торта. А я чемна, тримаю на сніданок.
    А ще скажу: обідала я оселедцем під шубою, але без майонеза.

11. Jasmin

Картопля була?

12. casablanka

Так. На скільки зрозуміла, то її можна.

13. Jasmin

З м"ясом/рибою, в нашому випадку оселедцем не можна.

14. casablanka

Що, чесно?Аааа:eek:. Я як відчувала що- а може не треба?. Я хоча багато не з'їла, але всеодно шкода....
    Іринко, ще вчора робила твої котлетки. І у мене вони просто розлазились. Добавила ще яйце, а вони всерівно не тримались купки, навіть перевернути не могла, а з додатковим яйцем просто швидко пригорали. В результаті вийшла якась просто запіканкова мішанина.
    Щось не так зробила може?

15. Jasmin

Чесно :girl_sad:Перед тим як їсти пиши мені, я проконтролюю:girl_devil:

Тюююю....а в чому ти їх запікала? Духовці, мультиварці?
    Може дуже швидко хотіла перевернути і вони ще не схопились? в мене так добре підсмажились до шкірочки, аж тоді перевертала.

16. Made in USSR

у мене теж фарш рідкуватий був, але я ті котлетки виклала на бритванку і в гарячу духовку запхала. хотіла перевертати, але мама мене спинила, сказала що так вони гарніші))
    такс, я нині обідала пловом з огірком, а вечеряла капустою з огірком. не знаю як маю дотягнути до сну, бо нині теж сидітиму довго, купа роботи(((

17. casablanka

Вчора хотіла за шубу написати, але то вже було по першій ночі. Ти вже напевне спала. А сьогодні вранці той момент опустила. Щодо котлет, то в мв на випічці. Вже коли бачила що шкірочка коричнева взялась, тоді і перевертала, це десь хв 5 з одної сторони

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Всі вже бачу що повечеряли а я лише челепаю додому, робочий антивірус всьому винен. Хоча я щось не голодна, тому вечеря буде не по плану.

18. Jasmin

Перед собою графін з водою і стакан. І час від часу пити. Дуже помічне;)
    Я взагалі пізно лягаю, так що це не біда. В крайньому випадку встаю зранку і бачу, що щось нове на ДП. Одразу ж би відповіла ;) Пиши не соромлячись ;)

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Рано перевернула. Я десь через 15 хв перевертала. То не задумано так було, я просто забула про них :) Тому не розлізлись :)

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

На роботі маєш холодильник? Може б таки щось там тримала для таких випадків, коли затримуєшся. Хоч яблучко якесь.

19. casablanka

Ок. Наступного разу буду писати, дякую.
    Щодо перевертання, то не знаю які б вони були, бо яйце дуже швидко добряче коричнево- запечене стало. Хоча вони на смак і так смачні. Буду наступного разу ще експерементувати.
    Щодо холодильника, то класна ідея, дуже дякую. Як то кажуть: "все геніальне- просто". Хоча думала щоб вечерю брати на роботу, але для мене то вже занадто. Бо з собою щось брала дуже рідко, а тепер лоточки невід'ємна складова моєї сумки. А от фрукти, сир тримати провсяк пожарний можна.

20. Made in USSR

чай, компот можна?))
    мама привезла малину з села:girl_devil:
    втекла з кухні

21. Jasmin

Чай можна будь-який, а кампот ні. :)

Статус теми:
Закрита.