Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Це сто відсотків)
    Це як моя знайома поправилась і я кажу сідай на дієту якусь. А вона мені "Та нє, в мене гени такі, я завжди повна буду". З таким настроєм ніколи не схуднеш, бо є виправдання для самої себе).
    А в мене від вчора мінус кілограм). Знаю, що то більше від того що отруїлась, але моя праця теж присутня ;)
    До кінця серпня сподіваюсь позбутись ще 4 кіля). От тоді вспокоюсь :).

3. veronka

veronka зла друзя

цікаво, як см перевести в кг?:girl_crazy: маю в талії вже 65см:dance: ишшо пять і ишшо пять...:cowboy::crazy: на свої довагітні 57см не претендую (був бухєнвальд), але 60 матиму:girl_in_dreams:

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Не нада, кінець серпня не за горами, а потім ті гонки аукаються некрасиво.
    В мене нарешті вага зрушилась!!!!! Поки тільки 300 гр., але і то добре. Зауважила, що минулого року теж мала стояк з червня десь по жовтень, цього року знову стою вже третій місяць. Короче літні місяці в мене якісь нехудатєльні.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Жодних гонок :), лише строго по системі ;).
    Маю нинька знову -300.
    В мене взагалі літні місяці також менш худатєльні, зимою воно йде краще).
    Та як не схудну до кінця серпня не роблю з того жодних проблем. Я і в теперішній вазі себе комфортно почуваю. Просто як сказати для себе досить, то відразу розслабляюсь, а так тримаю себе в тонусі).

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Питання до дівчат-системщиць зі стажем: невже ви після 12.00 не з"їли жодної цукерки, чи жодного забороненого фрукту ( ну, хоча б разок банан відкусити ):girl_blush2:.
    Питаю, бо вага моя вже три дні стоїть... По-грубому не порушую систему, але ось такі "грішки" у вигляді одної конфетки в 8 вечора бувають :girl_yes2:... Невже ця одна конфетка може так застопорити скидання ваги?
    Ох... Хто би то мені "мозги" вправив:girl_in_dreams:..

7. ptaha

ptaha New Member

То вона таке і робить,ота конхфетка:ireful:, але ти не одна така, нас мильйони :girl_flag_of_truce:

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так злегка грішила і вага тижнями стояла))) вся сіль в тому, що ми не знаємо точно котра цукерка по рахунку триматиме вагу на місці, а організм наш прекрасно знає, бо для нього втрата ваги то загроза (голод і тп.)
    то -60 і коригує.. ми думаємо що страшне голодні після 12, після 18.. а то організм хитрує

якщо отако грішите і вага стоїть, то або взяти себе в руки або вибирати іншу систему харчування, бо нашо себе мучити задарма)
    в мене середньостатистично -1кг то -1 см на талії, але якщо нормальне здорове харчування... та й думаю що від росту, ваги і організму співвідношення у жінок різниться

9. arushka

Я майже рік навіть не облизувалась в сторону забороненого :girl_angel: Чесно-чесно!На системі була з середини січня, то через рік на НР троха грішанула. Пішло 25 кіля. Потім повільненько ще 5. Тепер рііідко можу дозволити собі на обід ягоди, бо дуже хочеться, але зате й маю стояк більше 3-х місяців. Востатні 4 кіля ніяк не можу добити.

10. kookla

kookla New Member

можна?))

а я сильно здивована, бо поїхала на море, ніяким спортом не займалась, але снідала, як хтіла, обідала мнясом з кашою(картоплі не їла опше там) і вечеряла в 9 вечора кавуном (не вчіть, знаю шо ніззя), але я мала намір відпочити і не думала про їду. так шо дивне - за десять днів скинула кіло)) не можу поняти чи то через вечері одним солодким кавуном полегшала))) але довольна і загоріла:girl_cool:

і шо я хочу. в попередній темі внизу був на усіх сторінках перший допис Жасмін з посиланнями на книжки)) будь ласка, зробіть в цій темі таке, бо недавно путалась, коли шукала
    і хтось має книжки в форматі .тхт? бо я таки найшла тут книжки, але мені на читалці не відкривається цей формат, а з монітору читати не люблю. вишлете на пошту? будь ласка

11. Jasmin

Jasmin :)

Всім привіт! а ми вже дома :) 21 день відпочинку пролетіли швидко.... :)
    Я відпочила, трішки засмагла і взагалі повна сил до продовження свого життя з -60.
    Безліч позитивних емоцій переповнюють :girl_yes2:
    Щодо ваги... то сьогодні зважилась, перед тим тричі перехрестилась, страшенно боялась побачити, що там... а там +1,1кг Фух... думала більше буде.:girl_impossible: Тому, хто назвав меню у санаторії дієтичним щиро хочу глянути в очі, він мабуть уявлення не має, що таке ДІЄТИЧНЕ меню:girl_feminist:
    А так все було СУПЕР! Хочу туди ще, але вже наступного року :girl_wink:
    Придбала собі дуже класнючу щіточку для масажу... ех....:girl_yes2:

12. Freetany

Freetany Member

Дівчата! Давайте в п'ятницю 17.08 форумівку!

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в пятницю буде загальна форумівка. Приходіть :)

14. Rona

Rona Мама-йожик

Человек, который заедает стресс,он проедает свою жизнь. Ну, если мы заедаем стресс, то мы, таким образом, съедаем свою жизнь. Т.е. мы уменьшаем продолжительность жизни. Самое последнее – это заесть стресс. Самое последнее.(С)Торсунов О.Г.

15. Музик

Музик Мартуська

дівчата, я була дуже нечемна той місяць - через певні причини не мала можливості сидіти на системі, але вже від завтра (взагалі мало бути від нині, але тістечко мене перемогло) я буду знов з вами і навіть більше того - записалась в ківі на зумбу - кілограми підуть геть ще швидше!!!

16. Rona

Rona Мама-йожик

17. Музик

Музик Мартуська

18. irushka

irushka Well-Known Member

І ми вже вдома. Думала, що на морі буду на системі, але інший клімат, інший режим дня, багато руху і море, після якого хочеться коня з`їсти, моїй системі дуже завадили. Крім несистемних обідів і вечерь, цілодобово об`їдалась виноградом, персиками і морозивом, а ще на рахат-лукум підсіла... Вже думала, що всі 10 кг вернуться, але, на щастя, на разі тільки +1. Правда вже другий день вдома і не можу вернутись до звичного харчування, та і взагалі адаптуватись, голова болить немилосердно. Може вже завтра встану з яснішою головою і вертаюсь до системи.

Клас, я би на таке теж ходила! Буду пробувати когось вмовити сидіти з дітьми, щоб займатись. Там 4 рази на тиждень заняття, чи можна вибирати собі дні?

19. Музик

Музик Мартуська

я вибрала собі вівторок і четвер, по ідеї там просто двічі на тиждень заняття (вартість якщо не помиляюсь 280 грн/8 занять)

20. veronka

veronka зла друзя

Дівчатка, рятуйте - їсти хочу!! 21:15!! що можна хрумнути жеби не впасти? яблуко?
    почата рано вставати - тепер постійно, навіть після вечері перед 18, в 21-22 їсти хочу аж паморочиться((

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

блін, вранці талія така красіва - 65см, а ввчері - ужасть в 68см!((

21. arushka

Кавальчик сиру киньте на зуб
    може недостатньо ситна вечеря? спробуйте вечеряти рибою або м'ясом
    А нащо ви так часто міряєтесь? Ясно, що за день щось наїли/напили. Ви, тойво..., йдіть спати:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.