Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Ну що, дівчатка, я з вами тільки наполовину. Вага мене вже влаштовує, тепер буду підтримувати і працювати над формами. Всім успіхів!

3. DarkNess

DarkNess New Member

Як результати ?

так ця система підходить лише тим, хто хоче зменшити вагу?
    Я думала, що для загального здоров"я і тонусу організму теж... - поправте

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мумійожусь тиждень, про які ше результати можна говорити?

Кожен має свою мету, дотримуючись системи. Основна для більшості - схуднути, але ті, хто вже досяг бажаної мети, без проблем може її дотримуватись далі, дещо змінюючи. І системні принципи також корисні й тим, хто просто хоче привести до ладу свій організм.
    Ви читали книги Міріманової?

• Подобається Подобається x 1
  5. Naturals

Naturals Well-Known Member

От похвалилася тут що маю файний мінус за минулий тиждень, думала що і далі так піде, ага де там, за два дні вихідних + 400:girl_cray: он, що означає хоч трошки розслабитися.

6. Sertce

Sertce Member

Сьогодні чемна. Сиджу їм болгарський перець і помідори. Заxотілось чогось такого...

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нє, тому не пропадаю зовсім. Буду підглядати :)
    До системи звикла і намагатимуся дотримуватися, але більшу увагу хочу приділити спорту.

8. ptaha

ptaha New Member

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як я і думала, "привезла" з відпочинку кілограм. Не жалкую, бо була файна компанія і стільки смаколиків, яких я б у Львові і не спробувала. Спочатку я себе контролювала, а потім "кілько того життя" і ну маємо, те чого і так забагато :girl_wink: . Побачила мене сьогодні свекруха і каже:
    - Ти щось не дуже засмагла, але схудла.
    А , якщо я знаю, що не схудла, то сподіваюсь, що про засмагу вона теж недоговорила :girl_haha:.

10. Rona

Rona Мама-йожик

а об"єми змінились? :) може свекруха права ;)

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчатка, а на обід можна каву з молоком випити?
    Бо в списках пише:
    А нижче:
    Чи малось на увазі, що якщо БЕЗ цукру, то можна? Щось я розгубилася...

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ні, нажаль, лише бедра на 1 см вужчі стали, що у принципі дивно, бо талія і груди у мене зменшуються в об"ємах швидше, ніж бедра.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Привітик красуні!
    А я повернулась з курорту :) і маю в придаток 1,5 кг.
    Добре, що так, бо системи практично не дотримувалась. Оте триразове харчування в пансіонаті і плюс вечірні походеньки з мужом і ті спокуси (я опиралась, чесно, але виходило не завжди:girl_blush2:). Одним словом каюсь і повертаюсь з новими силами до вас. Ага, і ще проблемки зі здоров"ям внормувались:girl_dance:. Тому тепер жодних поблажок.
    Скучила за вами сильно дуже:girl_in_love:.

14. ptaha

ptaha New Member

можна тільки без цукру

---------- Додано в 08:18 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ----------

все правильно :girl_yes2:

15. veronka

veronka зла друзя

нарешті повернулась "на систему":girl_yes2: звітую: за три дні талія зменшилась з 68 наа 2см:girl_tender: якби ж то додати фізичні вправи, то за тижні два я свої 60см гарантовано мала б.... еееех, то на морі за 18 днів "тюлєньєго райя" і смаколиків так рознесло...

16. ptaha

ptaha New Member

А в мене збій в програмі.Вчора була дуже чемна, але одна "собака" попсула настрій:ireful: і я на вечір "нажралась" зі злості. Карала себе, но було пізно. Зажирання зі злості то було востаннє:girl_devil:. Ми тут зібрались "самые обоятельные и привлекательные", а будумо незрівнянні:girl_wink:. Успіху нам, а підтримку завжди знайдемо на форумі:girl_yes2:

17. veronka

veronka зла друзя

а найгірше, що не можу втриматися від чаювання - років 15 в день випиваю 6-7 кружок чаю з 5ч.л. цукру кожна (то горнятка в мене на 0,75л). Вранці до 12 - 3 стабільно, вже після обіду намагаюсь не додавати цукру, але ж то гадость((( і мінералку взагалі не можу пити(( а компоти Маргожчині - з цукром... аааааааааааа, шо дєлать????

18. Rona

Rona Мама-йожик

зменшувати дозу наркоти)) перше на ложку менше - звикнути, потім ще на ложку - звикнути, і так до повного :) а зраня мож трошки цукру додавати, жінка має зранку їсти солодку їжу, то корисно для гормонів

19. veronka

veronka зла друзя

нє мой случай))) я собі думаю знайти якийсь смачний зелений чай, може м*ятний (бо його з цукром пити неможливо:girl_curtsey:)

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Першим ділом для себе вирішити, що случай ваш, бо як ви того і припускати не хочете, то ясно що результату не буде)

21. Holly

Holly Moderator

або для початку змінити на мед і поступово зменшувати. Мені так свого часу помогло

Статус теми:
Закрита.