Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Sankasan

Sankasan Руда мама

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Ось типу літо прийшло:) я тішуся, з мене спадають штанці:) до моєї мети залишилось по 9 см з талії та бедер(вже по 6 см пішло). Найскладніше мені триматися(( і скажу відверто дуже грішу,) перед "тими самим днями". Дня три підряд не бачу що їм, просто топчу і жалію себе:) А потім, як пелена з очей, і знову все добре:)
    Чула, до речі, що полуниця є досить калорійною... а я її з творожком на вечерю:)в системі наче про полуницю не пишеться...

3. Музик

Музик Мартуська

пишеться :)
    тільки вранці можна

4. glasses

glasses Member

Такс, думаю я дозріла. За сімейними обставинами я так нічого і не робила.
    Але мене мусолить, що я навіть плаття зі своєю фігурою не можу купити, бо або не влажу,або мої бока і живіт перевалюють.Все це через моє жахливе харчування і наїдання на ніч.
    Отже, від завтра починаю систему
    станом на сьогодні
    бока - 100см,
    бедра-105см
    вага-65
    Уявіть, яка я гарна:)
    Особливо коли йду зі своїми стрункими мужчинами:)

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а зріст який? бо вага така некритична... А бока- мірялися по талії чи по "булочкам" трішки вище стегон ( бо я собі щось трудно ті заміри по таким параметрам уявила)?

6. glasses

glasses Member

ріст-159:)
    ви ж в курсі, що я з термінами не тойво)))
    одним словом так, боки для мене - нижче талії
    тобто в мене виходить так, що талія нормальна, але боки випирають разом з пузьом+бедра широкі, бо жирок:)
    Я по собі відчуваю, що мені важко.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то ви зробіли заміри об'єму живота. Найкращий стимул-то коли власне відчуваєш себе важкою. А як буде результат, побачите як буде приємно і додасть ще більше сили до роботи. Головне не здаватися, ну і слідувати системі чітко, старатися не позволяти собі разок розслабитися, бо часто воно поводує, що робиш то ще раз і ще раз, а потім вже й взагалі відходиш від продуманого харчування.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та я собі так і пойняв, що то замір "по булочкам" ( я себе там навіть не міряю :). А то якби по талії- стегнам, то такий кубік уявила :)
    100% Якщо не комфортно самій- значить треба. Бо показники на вазі- то вже побічне. Основне, як сам себе почуваєш у тій вазі.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Зараз моя вага 59 кг, це мегакласно, за 4 місяці "пішло" 11 кг, але зараз мені дуже важко дотримуватися системи, я хочу постійно їсти, зимою якось легше було, ну і зараз сезон ягід, тож обід в мене зовсім не системний, але вечеряти стараюся системно, сама на себе зла, але вдіяти нічого не можу, можливо тут напишу, і якось попустить)))

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я уявила, і побачила справді гарну жінку.
    Хочете гарненьку статтю про те, як ми їмо емоційно а не з голоду? Можливо вам допоможе, а можливо просто щось нагадає?

Доречі, зараз розбираюсь в тому питанні також. "Чому я не можу нічого із собою вдіяти", хоч це одна велика брехня. Я можу, але чомусь не роблю.

11. veronka

veronka зла друзя

дуже хочу. За останні місяці поправилась - фактично не снідаю, в обід з*їдаю подвійну порцію і не вечеряю. Так що повертаюсь до -60)))

12. Маруся-мама

Тут можна почитати.

13. marruda

marruda New Member

Випадково наткнулася на цю темку. а може й не випадково?)) Ну значить так, - при ростi 160 cм важу 63 кг, до вагiтностi було 55 кг. Скiльки разiв я собi говорила - все, з понедiлка активно працюю над собою, але все марно. Малому вже 7 мic., а час (не так час - як можливiсть) на орбiтрек я знаходжу хiба пiсля 22.00, як вкладемо його спати. Але тодi вже просто валюся з нiг...
    Справдi, просто некомфортно в цiй вазi, зайвi кiлограми дуже вiдчуваються. Й все ж розумiю - неправильне харчування, малорухомий спосiб життя.. треба щось робити.

14. glasses

glasses Member

Я якась солодкозалежна.
    Вчора вечером пішла купила печево на ранок.
    Так втішилась вранці, в результаті - не снідала, бо не лізло, не обідала, бо не лізло, не вечеряла, бо не лізло.
    Щось дуже мені від того печева перебився апетит.

15. Jasmin

На днях по дорозі на роботу глибоко задумалась. Не просто так. Причиною стало те, що вранці хотіла одіти плаття, яке минулого літа було досить великуватим, але дуже вже любим мені, тому й іноді одягала. Яке ж було моє здивування, коли я його ледве натягла. Стояла перед зеркалом шокована. Виглядала, як перев"язана шинка.Невже це я??? Так-так, саме я!!!:girl_impossible:
    За рік було багато змін в житті. З роботою шалені зміни, в житті частково, просто якісь буденні перепетії. Думала і аналізувала....багато змін, які заїдала.. і справді, наче ж не багато...але десь по канапочці, цукерочці, печеньку...на роботі довго засиджувалась, додому ледве ноги тягла. Коли прийшла то який скраб і фізичні вправи. А ще бідна, наче й не обідала на роботі, то щось вкусила на кухні перед сном. І так пішло....Іноді думала, що 5 років після першого вдалого і таки більш-менш тривалого життя з системою був тривалий результат. І за тих 5 років змін ваги не було (незначні коливання), то якщо собі дозволю трохи волі, то нічого мені не буде. :) А виявилось, що за рік можна було наїсти все те, що було до системи. Правда, ще 3кг залишилось до попередньої ваги. Одним словом довго думала і зрозуміла, що так не можна далі. Я себе шалено не комфортно почуваю, важко йти, мені не подобається моє відображення в зеркалі, та й з одягом проблема. Цей рік був, як у сні. Я наче бачила, що трохи набрала, але на вагу не ставала. Бачила інші, на мою думку важливіші проблеми. От так і набралось не помітно.
    Все, що відбулось абсолютно не вартувало того, що я зробила з собою. Я думала про все, лише не про себе. А даремно! Від цього нічого доброго не відбулось. Але, маємо те, що маємо. Маю досвід і маю план дій.
    На вихідних освіжила пам"ять по системі. Перечитала книжку знову. Особливо присвятила час психології (бо це моя основна проблема, як виявилось). І тепер розпочинаю знову. Якщо я маю час на все, то на себе теж його маю знайти. З ніг буду падати, але систему повертаю в своє життя. Я в себе одна і маю себе любити!:girl_yes2:
    Написати тут про те, що в мене зараз, далось мені не просто. Але хочу бути відвертою з вами. І можливо хтось прочитавши цей допис, побачить щось схоже у своєму житті та зробить висновки.
    Отже - йду в бій. Налаштована рішуче. Фото "До" є. Через місяць буду звітувати з фото. Чекаю результатів і запрошую до компанії! ;)

16. Маруся-мама

Яка я вам вдячна за цей допис.:girl_yes2::girl_tender::girl_tender: :girl_tender:

Я останньо те саме переживаю, тільки не хочу тай думаю, що не маю з ким тим болем поділитись, тому продовжую потихеньку дальше просто жувати. Ненавиджу себе і продовжую в тому ж дусі. Так стидно перед собою і перед багатьма які на мене дивились як на приклад. Який ж з мене приклад, якщо я не вмію втримати те чого досягла. Який з мене еталон, якщо я така недосконала.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

То напевне в психологію, але я щоразу зачну програму а тоді все по новому. Кажуть дозволити собі все, і сам спинишся. А мені... нє тут та била. Я себе доведу до жахливого стану вчора, а сьогодні почну наново. І онтака нелюбов до себе і є причиною мого заїдання, переїдання і самознищення.:girl_impossible:

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Сніданок сьогодні у мене вже коту під хвіст, але складу вам компанію від зараз. Побачимось через місяць.

17. Jasmin

Знайоме до болю:girl_sad:
    Але ми ж вже були на шляху до успіху? Отже, дорогу знаємо :)
    Дякую за розуміння. Настільки мені важко було тут написати цей допис. Ще від п"ятниці разів 10 розпочинала і видаляла написане.
    Тут завжди є розуміння. Тут добре. Тут буде й успіх!:girl_yes2:

18. KUSJ

KUSJ мрійлива

і я з вами, бо трішки запустила цю справу, скрабуватися перестала бо робили ремонт ванної, а після ремонту вже і не хочеться, на вечерю наїлася картоплі, печенька, одним словом свиня я:sad: Сьогодні обов"язково поскрабуюсь і намажусь мумійо, від завтра повним ходом живу по системі і буду гарна ворогам на заздрість:girl_blum:

19. Jasmin

:girl_tender::girl_yes2:

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

І мене візьміть з собою. Мені потрібна підтримка і допомога, а то 100 раз в тему заглядала і стільки ж раз втікала з думкою що не посилю сама то слідкувати та виконувати. Ви кажіть свої плани, раціон дня, а я буду повторювати. Якось так....
    А далі буде видно :)

21. Jasmin

А тут мало інформації для посилювання. Основне списки дозволеного із першого допису роздрукуйте, або на мобільний скопіюйте. І все. Далі по списку. Можна- їжте, якщо ні, то відкладаємо на ранок. ;)
    Для прикладу, один з моїх улюблених варіантів вечері. [​IMG]
    Сир кисломолочний 0,2%, яблуко, ківі, апельсин, трішки кориці + стакан ряжанки

Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk

Статус теми:
Закрита.