Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

4-ий чи 5-ий день з Вами ). Вага по трохи втікає, що радує. От тільки сьогодні на ранок не було нічого солодкого. Зла була, як чорт, бо чоловік ввечері все з"їв... Прийшлося поснідати канапками і кавою з молоком і тепер весь день мрію про ранок і про СОЛОДОЩІ ))). Чого я собі тільки не накупила на завтра: і шоколадку, і конфети, і бісквітні рулетики. Ех... Скоріше би вже ранок ).

3. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

підкажіть, чи хтось має досвід вживання мумійо внутрішньо? чи достатньо дотримуватися правил системи і використовувати тільки з кремом?

4. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

ого, то якась така дієта?!
    я щось дуже відстала:girl_cool:
    напишіть будьте добрі в кількох словах. дякую

вже перечитую основні моменти

5. zetta

zetta Well-Known Member

Леся, пишуть про вживання внутрішньо і багато хвалять. Але , мумійо заставляє ділитись клітини в пришвидшеному темпі, для заживання ран, переломних кісток. Але так само воно пришвидшить злоякісні і любі пухлини як не дай Бог вони в людини є.

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ага, ага ))). Уявляєте, їсти солодке і ще й худнути при цьому? ))) Нонсенс, але ж працює!

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А я вчора повечеряла о 18:00, а заснула о 2:00, то близько 23:30 вже хотілося їсти, і я мріялв як зранку поснідаю пампухами з кавою, і таки зранку втілила свою захцянку, бо прокинулася дуже голодна.

8. сяняНЯНЯ

мене таке спокушає)))
    перечитала перші і останні сторінки,завтра роздрукую собі перелік продуктів, і надіюсь що пристосуюсь...

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

мене таке спокушає)))
    перечитала перші і останні сторінки,завтра роздрукую собі перелік продуктів, і надіюсь що пристосуюсь...

9. Jasmin

Jasmin :)

Згалала, що сьогодні неділя і я вже 4 дні не важусь зранку :sad:
    Прозвітуюсь наступної п"ятниці. Ехххх... голова-голова :)

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

Мені здається, що в цій системі головне не настроювати себе, що ви на дієті. Адже тут і справді дієтою не пахне ). Ведіть звичайний спосіб життя, просто певні продукти їште до певної години. Ось і все. На самі продукти - ніяких обмежень. Можна справді ВСЕ: і піццу, і мої улюблені СОЛОДОЩІ, і жарену картоплю, і м"яско по-французьки ))).

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

єдине про що не слід забувати то це, що в великих дозах воно стає токсичним. Можна тільки 1 грам на кг ваги на день - внутрішнє плюс зрвнішнє

12. сяняНЯНЯ

Чи можна десь глянути на рецепти в мультиварці по системі?
    Іруня, ви пишете про піццу, а коли її можна їсти- зранку хіба?
    Бо я так зрозуміла, що зранку можна принципі все, а вже обід-вечеря трохи строгіше.

13. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

а якщо тільки зовнішнє застосування?
    я беру 2 таб. по 0,2 г на чайну ложку крему, намащую ноги і живіт

може треба більше, щоб був ефект?

14. Маруся-мама

Який ефект? Ви ж стараєтесь, щоб шкіра у вас стала пружна. Тай ви ще така молода. Розслабтесь!!!

15. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка в мене нескачується мені Файли для скачування про основні принципи системи -60:може хтось має може мені скинути напочту

16. Маруся-мама

Доречі маю всі початкові книжки (не в електронному варіанті, а книжки!!!) Міріманової - Система -60, Рецепти до системи і Мінус 60 проблем. Якщо хтось цікавиться, то пишіть.

Знайшла, що для айфону є апп "Мінус 60", правда не безкоштовно. Цікаво що воно таке. Мо куплю.

Останнє редагування: 3 Лютий 2014
  17. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчатка, нині маю найсмачнішу вечерю! Тушені овочі, а на десерт печені яблука (без цукру і без всякої начинки) Яка ж то смакота! Ще як в дитинстві їла печені яблука!

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я вже років два їм часто на вечерю власне печені яблучка, дійсно смакота! І не треба ніякого цукру і всього іншого! Ще часом роблю так- зрізаю вершок яблука, вирізаю серединку, щоб така ямка вийшла і туди сир домашній, можна з родзинками. Сир розмішую перед тим з йогуртом. Найкраще мені смакує, як вже охолоне.

Тільки от я не знаю, чи ваша вечеря була по системі, якщо ви строго по ній. Овочі і фрукти можна поєднувати ввечір?

19. iriwa

iriwa Особлива мама

Я стараюся по системі харчуватися, але саме за це я не в курсі, але нині і вчора солодкого не їла навіть на сніданок то так вже мені чогось хотілось що думала вже бігти за шоколадом. Але стало мені лєнь вдягатися і вирішила приготувати яблучка, вони ж кращі за шоколад...
    Може й не зовсім по системі, зато корисно і смачно!
    Маю питання. Їду я завтра вночі на кордон. Що взяти з собою в дорогу? По системі явно не вийде, бо як повечеряю в 6 то не витримаю нічого не їсти до ранку, ще й якшо стояти в черзі, в машині, то чогось тай рано чи пізно захочеться. Набрати моркви і яблук чи що?

20. Маруся-мама

А можна взяти варених яєць, рисових хлібців, яблуко звичайно ж, ну і салату з капусти і чаю в термос.

21. сяняНЯНЯ

Та чого ж- є варіант вечері овочі+фрукти.
    А я сьогодні на вечір вибрала рибно-м`ясний варіант.і так як мала котлету і сердельку з "м'ясного" ряду,то відповідно то і з`їла, +попила трошки бульйону, виправте мене -чи правильно я то зробила? Якщо я правильно розумію' то в той варіант нічого іншого додавати не можна?

Статус теми:
Закрита.