Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. KUSJ

KUSJ мрійлива

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

яйця можна їсти на вечерю як самостійне блюдо (тобто вони ні з чим не поєднуються), отже яйце тут лишнє:girl_in_dreams: ну і яблук можна 2 за цілий день до 18-00 )

3. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ну я зараз не 100% на системі. це за рахунок годування груддю, доцю годую на вимогу, а то дуже часто і відповідно хочеться часто їсти. Після свят помітила що дуже швидко почала набирати вагу, так як був шалений апетит. Тому вирішила внормувати своє харчування, тіло підтягнути і відразу згадала про систему, адже догляд скраб, мумійо, правильне харчування це супер
    Тому вирішила взяти собі за основу правила харчування- до дванадцятої все-все, обід і вечеря підглядаю в списки дозволених продуктів, але ще маю легкі перекуси, і обов'язково щось легеньке 8-9 вечора. До пологів спокійно могла не їсти після шостої, а зараз декілька разів спробувала і був караул! Була дуже голодна-недобра і дитина відповідно відчувала мій настрій, була неспокійна. Я так поступово буду переходити жити по системі, маленькими кроками. Дуже мені затишно і цікаво в цій темі:girl_yes2:
    Доречі в мене вже -1500. Дівчата, зробила я фотографію "до", ой мамочкі, здається вага не катастрофічна, а над фігурою три працювати і працювати, якось таке все не альо. Ну нічого, це все виправиме:girl_spruce_up:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також так роблю. Перекус справді дуже легенький - банан або ягоди. Мені можна, тобто треба, якщо що. :) Виходить чотири прийоми їжі на день. З часом відмовлюсь від перекусу. Наразі ще з ним.

Сьогодні політ пройшов нормально. Маю бажання завтра продовжити. Маю на обід смачнючу індійську страву - бірані з куркою. То щось на кшталт плову, але без моркви, зате з спеціями і родзинками.

5. KUSJ

KUSJ мрійлива

Може хтось знає чи можна кишку(кров"янку) на обід чи вечерю?

6. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Переглянула 10 сторінок, більше поки що " не асіліл".
    І бачу, що ви використовуєте у вигляді скрабу-мелену каву. Є рзниця між кавою, як такою, і кавою-жмих, яка залишається після приготування кави в кавовій машині?

7. MYR

MYR Member

На обід, думаю що можна а на вечерю точно ні.

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

Міріманова пише що використовувати треба сиру каву так як в ній крім скрабуючого ефекту є ще кофеїн, який покращує приток крові до проблемних ділянок, а після кавової машини кава буде мати такі ж властивості як і пісок.

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

а на обід можна?

9. MYR

MYR Member

На обід точно можна, таке ніби і на вечерю дозволяється, Іра щось подібне в переписах до системи виставляла але там лише жовток додається.

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

розкажіть детальніше як робите? скільки таб треба на 1 раз (2-3 шт.)? і який крем застосовуєте

раніше була на -60 (з весни) результат був, але з приходом холодів све закинулося, хочу розпочати знову, але вже з мумійо, бо раніше його не використовувала, тому питаю детально,

дякую

11. Jasmin

Привіт! Я є :) Вийшла на роботу і голова обертом від всього. Але я чемна :)
    Вага тримається. Політ нормальний :)

Декілька сторінок назад погортайте. Я там все писала і фото крему викладала.

12. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, а скільки приблизно має бути мінусу за день?
    Я теж поки що чемна, якщо нормальний сніданок, обід і вечеря, тоо після 18:00 спокійноо можу не їсти, от сьогодні їла запечену рибу на вечерю, і чую, що зараз знов голодна, а ще почала пити чай без цукру, хочу сказати, що для мене це просто гидота:girl_cray:, до того пила чашку 200г чаю і давала 1 ч. ложку цукру, а ще, в годині 16:00 - 17:00 дуже хочеьться щось солоденького.:girl_in_dreams:

13. mokhnatska lesia

можна в карму ссилку? дякую

може подивлюсь ы сама меншими порцыями почну ъсти

за букви вибачайте, переставили ворд ы нема укр мови(((

14. Jasmin

Хм..... може бути по різному і 100грам і 200, і 300, і 1кг :) А може бути і +100грам, 300грам і т.д. В кожного вага йде по різному, тут немає єдиної системи.

Потерпіть, за декілька днів буде легше. І нормально вечеряйте. Система -60 не передбачає на вечерю 1 помідор ;) Це так, на майбутнє ;)

А це ви даремно так різко почали без цукру. Потрібно поступово зменшувати кількість цукру, щоб ви звикли до нового смаку. Я раніше на горнятко 3-4чайні ложки кидала. А тепер абсолютно без цукру п"ю. Вже тут писала, що відчуваю, якщо в горнятко (це на роботі буває) випадково кинуть хоч 0,5 чайної ложки і навіть не розмішають, я вже це пити не буду. Мені такий чай фу, який не смачний. Все поступово. Пили з 1 ч.л.? Поступово переходьте на 2/3ч.л., тоді на 0,5ч.л., а тоді 0,25ч.л., а тоді вже без. Не робіть різких кроків, бо отримаєте огиду і зірветесь. Перевірено :)
    Мій метод - вибрати солоденьке і покласти на тарілочку/блюдечко, і сказати йому - чекай мене, я тебе з"їм зранку :) Насправді, ви ж не відмовляєте собі, а відкладаєте на пізніше, в нашому випадку на ранок. Але завдяки цьому ви стаєте стрункішими, красивішими і т.д. :) Тримайтесь! ;)

15. mokhnatska lesia

а компот зы сушки без цукру пысля 18,00 год можна? бо спротивився мены зелений чай

16. Jasmin

Не дивіться! Зірветесь з системи!!! Я вже це на собі випробувала. :sad:
    Спочатку будуть думки, що ви не їсте, а жерете кінськими дозами. А тоді вам захочеться стати, як вони, їсти мало, бо це ви такі, як є тому, що багато їсте (дуже обманлива думка, доречі), чи тому що вони можуть, а вам слабо, чи що? і т.д. Ви почнете їсти з блюдечка, так протримаєтесь 5днів/тиждень чи два і зірветесь!
    Не робіть цього. Вникніть в суть системи, втягніться і з часом порції самі зменшаться. ;)

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Не можна :) ВСЕ, що можна є в списках дозволених продуктів.:girl_cool:

17. mokhnatska lesia

та маю я ъх, думала замынити, буду пити просту воду

крем з мумыйо втирати на суху шкыру пысля душу з кавою ы залишати? правильно зрозумыла?

18. Jasmin

Можна замінити, але то вже буде порушення системи і на ранок добрячий плюс.

19. Vika

Vika Well-Known Member

я помітила що якшо повністю дотримуюся системи то з неділі до неділі, в перші дні може бути +300,+200, потім йде -400, - 200, і за тиждень виходить - 1 кг. але то як не нарушала.
    якщо нарушала трошечки то за тиждень десь від -400 до -700.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

зранку стоптала багато - вареники з сиром і дві булки, на обід десь коло другої з’їла рибку і салатку овочеву, зараз доганяюсь вином. )))) На вечерю напевне з’їм щось... але он що? Наразі намалювалась, аби відволіктись )))

21. mokhnatska lesia

Робила вчора процедури з кавою (нічого нового бо робила раніше і знаю єфект) і з мумійо, розводила 2 таблетки з десертною ложкою крему, брала 100 рецептів красоти з ароматом кавуна і винограду, розчинилося за 10 хв., гарно впитується, гарний запах, але сьогодні цілий день відчуваю той запах мумійо, напевно треба зранку то все змивати в душі, бо на роботі точно люди не зрозуміють і я не витримаю, чи то треба добу не змивати, щоб був ефект? бо раніше десь в неті таке вичитала
    але шкіра після мумійо тааааака ніжна

Останнє редагування: 1 Лютий 2014
Статус теми:
Закрита.