Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Маю два дні стабільний 0(. Певно через тренування, бо ніби не грішу.
    Але самопочуття чудове :).

3. zetta

zetta Well-Known Member

я коза, чубилась з антимайданiвцями i знервiв намнула пригорщу кеш"ю i це при тому що я iх не люблю. Сварiть мене.

4. Jasmin

Вітаю з приєднанням!))
    Це не так страшно, як здається. Час, терпіння і правильна мотивація - основні шляхи до успіху в нашій справі! ;)
    Все-все, і навіть те, про що ви зараз подумали. :) Як говирить наша гуру- Міріманова :)
    Бажано найближчим часом після того, як ви прокинулись. Останніми днями я теж о 10:00 снідаю, бо без 10-15хв 10:00 я лише прокидаюсь :) Лікарняне іноді корисна річ. Хоч відісплюсь :)
    Можна і яблуко ;)
    Все добре з вашою вечерею. А про сир- то вже на ваш страх і ризик. Я теж не вмію визначати жирність в сирі домашньому. Але думаю, якщо він жирний то ви ж відчуєте, чи побачите. Незнаю, як бути. На ваш розсуд.
    У мене сьогодні +400. Але причина зрозуміла - багато вчора пила води + через 2 дні місячні. Дихаю рівно, не нервуюсь і налаштовуюсь на позитив :)
    Я теж зауважила, що як нервуюсь то відразу хочу щось затягнути в рот. А раніше думала, що коли нервую то навпаки не їм. Тепер розумію, що коли в мене вже майже істерика, от тоді я не ї"м, а так я заїдаю нерви. Не добра звичка, але я її подолаю. Тепер звикаю відразу пити воду. Доречі, це дуже ефективно - коли на столі постійно вода налита в стакані. Рука сама час від часу до нього тягнеться, та й тільки нерви - одразу два ковтки води :)

5. zetta

zetta Well-Known Member

Згадала мені дієтолог казала що в домашньому сирі десь 18% жирності . Багато... А як сепараторний брати то ж менше .

6. Jasmin

Ого, таки так.:girl_impossible: Де 18%, а де до 5%.

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

А хіба можна апельсин на вечерю?..

8. Jasmin

А чого не можна? Читайте списки дозволених продуктів. :)

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Одне малюсіньке питаннячко :). Снідаю я в 6.30. І я ще настільки сонна, що навіть добре очі відкрити не можу. Відповідно, апетиту нема. Але снідаю переважно кавою з молоком і пару штук конфеток чи кусень шоколаду ))). Як думаєте, можна зробити собі перекус годині в 10 чимось "шкідливим"? Чи краще тоді снідати на роботі?

10. Jasmin

Якщо такий ранній сніданок то можна зробити ще один о 10:00год.
    Єдине, що варто пам"ятати до 12:00 можна все, але це не означає, що встали о 5:00 і жуєм без перерви до 12:00. Присіли і поснідали, встали і пішли далі. Тобто не розтягувати сніданок, а снідати в певний час.
    В мене аналогічно, перший сніданок о 6:15-6:30, а другий о 10:00-10:30 на роботі. Бо на роботі не їсти зранку цукерки/печенька/чи ще якусь смакоту нереально. Всі скажуть- що на дієті :) Тому я спокійно зі всіма щось погризу і всі щасливі :) Навіть ніхто не помічає, що харчуюсь не так, як інші :)

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Аналогічна "проблема" ))))))

12. zetta

zetta Well-Known Member

в мене похудальний депресняк, шось я вже не маю вiри в себе. плачу, сто разiв пробачаю себе i знову жеру коли не треба.

13. robik

robik Member

Не переймайтеся, заведіть собі щоденник, і по днях записуйте, що їсьте, коли, фіз навантаження, скрабування. І навіть коли зриви будуть, то ви побачите, що в інші дні, було все нормально, і днів які пройшли по системі набагато більше, ніж тих, зривних.
    Доречі зараз в продажі є журнальчик "легко худєєм", то там гарно так той щоденник розграфлено. Мені навіть так цікавіше. Може і вам у пригоді стане.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Або закиньте програмку на телефон - вона в мене малює графіки. Важусь щоранку (я не худну, а просто слідкую) і вношу цифри в програмку. Дуже допомагає, щоб зрозуміти реакцію організму на їжу, пиття, навантаження, цикл.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хочу-хочу. Що за програмка? :)

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене WomanLog, але аналогів є купа:girl_claping: Там ще можна відзначати цикл, ВМТ, настрій, СА і пігулки. Вона приблизно розбиває цикл, прогнозує початок КД і повідомляє про то зранку день перед початком (для мене то порятунок, бо я завжди забуваю:girl_flirt:). Ну і при заміні телефону я собі всю інфу зберегла на сервері і відновила у новому. Розумна програмка:girl_cool:

17. Freetany

Freetany Member

зайшла на ГуглПлай - а там купа всяких різновидностей того календаря? Який кращий? Так щоб "все включено"? І чи можна якимись користуватись на комп'ютері онлайн?

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене версія 1.9.5 - є всі вищеперечислені функції. Календарик виглядає ось так
    знаяок ось такий

19. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Чи не буде дуже критично, якщо я годинка дев"ята вечора з"їдаю домашній йогурт без цукру і різних додатків. Лягаю спати не швидше першої. Так як я годую то дуже тяжко вже ніц не їсти після шостої, можливо коли б швидше лягала спати, але зараз точно не виходить.

20. MYR

MYR Member

Та критично не буде але то вже не система -60, тому дивіться по результатах, якщо худнете то можете їсти.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Я пробувала дотримуватись системи в перші місяці після народження донечки але в мене нічого не вийшло, я зробила перерву налагодила ГВ і вже коли після пологів минуло чотири місяці вернулась до системи.

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

І ще може кому пригодиться, мені найважче дотримуватись системи на вечерю, бо обідає в мене вже вся сім'я системно а от ввечері або лінь собі готувати або продуктів нема системних (я розумію що то все відмазки) але я знайшла вихід мені треба щоб в морозилці завжди була риба, я її заморожену кладу в пароварку і за 15-20хв вечеря готова. А ще в мене є улюблена системна вечеря: сир (той що творог), политий трошки кефіром або йогуртом посипаний корицею і яблуко, яка то смакота я не можу описати. Моя вечеря:[​IMG]

21. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Зробила сьогодні сирну запіканку (домашній сир, яблука, яйце). Читаю зараз про дозволені продукти на вечерю і щось не розумію чи можна таке сполучення продуктів. Знаючі, підкажіть :girl_flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.