Худнемо разом за системою -60 (3)

Discussion in 'Смачний тарільчик' started by Jasmin, Jul 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

не думаю, спеціально брала ті, що лише рис, авокадо і васабі мають, щоби не грішити

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

"...8. Овощи любые, КРОМЕ:
    - Картошки - Горошка - Грибов
    - Тыквы - Баклажанов - Авокадо

9. Рис любой, кроме белого шлифованного (обратите внимание, рисовую лапшу нельзя, потому что на ужин нельзя белый рис)"
    Троха мимо вийшла вечеря :). Я так минулого року місяцями вечеряла запеченою тиквою і була свято переконана. що харчуюсь по системі.
    До речі, авокадо взагалі вважається калорійним овочем і не конче радиться для тих, хто худне.

4. Музик

Музик Мартуська

ясно, а я думала, що рис з овочами можна, а виявилось що саме те, що я вибрала і ніззя :sad:

5. irushka

irushka Well-Known Member

Але ж про суші десь була приміточка, що їх можна і на вечерю і на обід, чи то я собі придумала?

6. Музик

Музик Мартуська

ото і я щось таке пам'ятала

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

Не можу зараз знайти в списках нічого про суші, але їм їх тільки на обід. По логіці, на вечерю рибу не бажано поєднувати з чимось, білий рис теж не можна, висновок - краще утриматись. Пізніше пошукаю по своїх склєрозниках про суші.

8. ptaha

ptaha New Member

Тут можна переглянути список продуктів http://forum.mirimanova.ru/index.php?showtopic=112

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Суші тільки на обід, примітка: ЧТО МОЖНО ЕСТЬ НА ОБЕД?
    - Можно и первое, и второе, и салат, причем в один прием пищи. Т.е. не обязательно в обед съедать только суп или только второе, можно и то, и другое.
    - Допускаются суши в любых проявлениях. Роллы также можно, кроме горячих.
    - Из соевых продуктов можно только соевый сыр Тофу.

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Для мене вчорашні суші були не вечерею, а обідом :). Тіки я надала перевагу сирним ролам. Вечеряла шматком кавуна :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я теж спершу так думала, а вчора перечитала тоті папьорки що в мене є, можна тілько на обід.

І я взагалі прозріла - виявилось що вечері в мене зовсім не системні.
    От в мене питання до знаючих (читай сильно-похудавших) з чим Ви їсте м"яско на вечерю?

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

я саме, такий стейк собі роблю

12. Rona

Rona Мама-йожик

саме :) я його готувала (тушкувала) з травичками різними, навіть не солила, люблю таке пісненьке (та й таке на вечерю найліпше їсти, тоді організм заспокоюється і готується помаленько до сну)

13. ptaha

ptaha New Member

м"яско на вечерю само без прикрас :girl_bye2:, ну окрім травичок

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

От в мене дилема.
    Як їм саме, то в мене шлунок обурюється, бо йому заважко.
    А як на гарнір бурячок на пару, або кабачок протушений - то це вже не по системі...
    А якщо просто овочі, то організм мене куди подалі посилає година так 9-та вечора і вимагає прикорму) Голодною заснути не можу ще змалку...
    :girl_in_dreams:
    І як тут бути?

15. Rona

Rona Мама-йожик

овочі з сиром :) матимеш білок, який "триматиме" і для травлення тушковані пісні овочі на вечір в самий раз

до речі, то не системна штука, але таке вичитала: якщо ввечері людині зазвичай холодно, то треба їсти на вечерю тушковані овочі, а якщо жарко, то фрукти
    то з енергетикою зв"язано

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Прийшла каятись. Нині в обід їла банани. Тоді була на вокзалі, і не було можливості поїсти щось нормальне, а мій гастрит не любить будь-яких фруктів з кислотою - типу яблук чи ще чогось. Тому й вибрала несистемні банани - хоч не пекло потім.
    Вечеряла кавуном, але після 18:00 - прийшла до хати запізно. То вирішила хоч кавуна з"їсти, бо потім би зірвалася і було б гірше

• Подобається Подобається x 1
  17. Sertce

Sertce Member

Бурячок не можна на вечерю? А моркву? Я взимку ним вечеряла( салат з бурячка + гречка) і думала, що на системі.

18. Rona

Rona Мама-йожик

Sertce, Ви список маєте? ;)
    ось, що там пише про варіант вечері №2:

---------- Додано в 08:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:04 ----------

то про питання суші вчорашнього, тільки щоб ті роли були без недозволених овочів

19. Sertce

Sertce Member

Вже пів року немаю списка, бо з мобільного заxоджу, з телефона мені список не відкриває.

20. Rona

Rona Мама-йожик

давайте я Вам поштою вишлю, звичайним паперовим листом :) напишіть свою адресу :)

21. Sertce

Sertce Member

Дякую, Таня, я вже якось домучу той термін в селі, мені не довго лишилось ще місяць.:girl_haha:

Thread Status:
Not open for further replies.