Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

:girl_yes:
    Я вже пообідала перчиком фаршированим рисом з грибами, теж залишки від вчорашньої вечері. :girl_tender:

3. Jasmin

Я його знайшла!!! Ідеальний крем для мумійо!:girl_crazy:
    Ось він:

Крем не рідне при додаванні мумія, не змінюється консистенція, запах не особливо передає весь аромат мумійо. Це найкращий варіант змішування, який я пробувала. Це був мій улюблений крем для тіла, псувати мумійом я його ніяк не хотіла, але сьогодні вирішила спробувати. Якщо я вже 100% в системі то вже й кремом ризикнула. І це ідеальне поєднання! Можливо комусь стане в пригоді мій досвід:girl_tender:
    P.S.Найбільше не переносив запах мумійо чоловік. Він звичайно терпів заради мене, але я ж не катюга якась :) Щойно сказав, що абсолютно нормальний запах, все ОК. От і добре :)

4. zetta

zetta Well-Known Member

Жасмін, а як розчиняєте мумійо ?

5. Jasmin

Маю баночку від використаного крему для лиця, туди кладу 2 чайні ложки крему для тіла і додаю 2 таблетки мумійо. Час від часу помішую зубочистою. 10хв і мумійо розчиняється повністю. Як правило такої кількості крему вистачає на 2 дні. Після нанесення першого дня, те, що залишилося закриваю кришечкою і ставлю в холодильник. Не знаю чи це щось допомагає, але пригадую, що десь читала, що Міріманова саме так радила, а ще те, щоб мумійо не розводити більше, як на 2 дні. :girl_yes:

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я сьогодні зранку замість вправ "бодіфлексила", скрабилась без крему з мумійо, бо останнє куплю аж завтра, були гості, але я чемно погризла нежирний сир і зробила ковток сухого вина, пишаюсь собою, бо протрималась.

7. Jasmin

Правильна мотивація, правильне налаштування та прагнення дійти до мети! Молодчинка!:girl_yes:

8. robik

robik Member

Дівчата! Ура! Нарешті тема ожила :girl_curtsey:. Сі тішу дуже!
    Я в строю. Звітую за останній рік. Всю зиму ходила на пілатес і стрип-пластику (людей посмішити), а з квітня по жовтень включно (крім вересня - бо було дуже холодно) на роботу їздила на ровері, а то +- 10км в один бік.
    Щодо харчування. Систему за ті роки під себе прилаштувала. Снідаю на роботі (муслі - пластівці з фруктами і йогуртом), два рази в тиж. вару баняк моркви, буряка - маю завжди її і на роботі і вдома, то є моє спасіння від перекусів. Бо коли нема, то так хочеться холєра якогось артека чи пляцка зжерти. Брехати не буду - ДН, праздники і тд - роблю собі вихідний від системи, але наступний день тільки вода з лимоном. Дякувати Богу, що мої діти вже дорослі, і я не мушу гріти їм вечерю - самі то роблять.
    Коротше нахвалилася... Як я зараз виглядаю можете глянути вк.
    Лю і цілюю всіх!

9. zetta

zetta Well-Known Member

А я купила собі кокосове масло буду в ньому пробувати розчиняти, а як ні то на березовому. Не можу я лосьйонами маститись .

10. Jasmin

А як я сі тішу, що ти тут:girl_cool::girl_claping:
    Я пробувала у всьому, що завгодно розчиняти. В олійках не можу, бо моно мені дуже жирне. Зручно було у воді розводити і пшикатись, а тоді розтирати по тілу. Таким методом швидко зникав запах. Але вважаю, що в кремі розводити буде більше толку. Бо як би там не було, а крем ми маємо втирати в шкіру.

11. zetta

zetta Well-Known Member

Справа в тім що я перед срабуванням ще трохи медом роблю собі масаж в деяких ділянках, і мезороллером катаю, а лосьйони ніколи мені не подобались на шкірі, масло найліпше сприймаю і після меду воно добре, ну і звісно втираю .

12. Jasmin

Ви себе знаєте краще ;) Основне, щоб було мумійо додане, а вже до чого, то кожен вибирає собі сам :)
    Результати від мумійо вражаючі. Я на собі випробувала. Розтяжки, ті що були червоні, або навіть синюватого відтінку побіліли і значно зменшились... та й стан шкіри загалом дуже покращився, здоровий колір, здоровий вигляд. Навіть якщо немає проблем з розтяжками варто його використовувати однозначно ;)

13. zetta

zetta Well-Known Member

А на білі розтяжки теж добре впливає ? Хтось вже має результат?

14. Jasmin

Так, вони звужуються. А ті, що були маленькі - зникають взагалі. Можливо й не взагалі, але стають непомітними точно.

15. Kecan

Kecan New Member

Іра, скажи, бо стидно признатися:girl_blush2:а для чого мумійо

16. Jasmin

Ось тут можна скачати інформацію про мумійо і кавовий скраб :)

17. Jasmin

Про "делікатну" проблему тих, що худнуть

18. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Вчора перший раз зробила собі крем з мумійо!!! Незнаю чи то в мене вже внушання,чи то дійсно так,але воно дійсно помогло! Я після родів на животі маю синьо-червоні розтяжки,а сьогодні зранку зауважила,що деякі з них побіліли!!!!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

19. Jasmin

Мабуть за один раз не побіліли, але те, що від такого крему за тиждень-два є рузультат це точно ;) Далі буде ще краще ;)

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

доброго дня, дівчатка)))) і я до вас, бо моя вага досягла за зиму критичної точки(((. Скачала всі файли, але щось не знаю, з чого почати. На сніданок мала каву і 50 гр шоколаду. А на обід плов можна? З курячої грудки і пропареного рису.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

А яку каву ви купляєте для скрабування?

21. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Найдешевшу грубого помолу. Можете самі молоти :)

Статус теми:
Закрита.