Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Ось це те, що я говорила про 1000 можливостей, а не 1000 причин :)
    Гарний варіант ;)
    Я без солі не можу :sad: Хоча це лише справа часу. Якщо б не можна було, і це було пов"язано із здоров"ям то 100% змогла б :)
    Я до системи чай/каву пила з 3-4 чайними ложками цукру!!! Але поступово зменшуючи цукор вже давно п"ю взагалі без нього. Справа часу :) Тепер навіть відчуваю, що кинули 0,5 ложечки і якщо навіть не розмішували. Колега по роботі каже, що я дегустатор на цукор :) Це вона завжди кидаючи всім цукор, іноді може промахнутися і в мені кинути. Вже випробувала, що навіть не розмішуючи, я його всерівно відчую, то краще зробити так, як слід :)

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

У мене трохи зле- тільки беруся за похудіння, відразу мушу простудитися.
    Дере горло, свербить ніс.. і хочеться чогось солодкого.
    Чоловіку вже зранку поплакалася- пожалів мене. Тепер вже трохи краще. На вагу зранку стала- ніякого покращення. Ну хоч би трошки води зайвої зійшло, чи що:girl_sad:?
    Але, то таке - мій організм просто ще не знає, що на цей раз я все серйозно вирішила, думає- може я передумаю:girl_wink:.
    Снідала біо-хлібчиком з медом і сиром( такий смачний вчора в Бремені купили).
    На обід у мене розігрався апетит- бурячки терті з хроном і 2 яйця. На десерт- яблуко з маминого саду і щось середнє між апельсиною, лимоном і мандаринкою.
    На вечерю( у мене 12 страв не буде- чоловік не святкує, їсть м"ясо, а я на системі)- запечу собі форельку з чебрецем і розмарином.

Жасминко, а як у Вас справи? Ви довго нічого не писали про свої успіхи. Похваліться( пам"ятаю, Ви також багато втратили ваги)!

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в мене є термос на їжу, він ширший, як звичний термос. В ситуаціях, коли нема як розігріти їжу-супер помічне.

5. famenlviv

В солі нічого поганого нема, інша справа, що ми просто вживаємо забагато солі, бо вона є у всьому вже приготованому- хлібі, ковбасі, сирах, копченостях.
    Та і в натуральних продуктах- м"ясі, овочах і фруктах також є натрій, а саме він відповідає за врегулюванні води в організмі.
    Але краще таки їсти натуральну кам"яну сіль, а не рафіновану білу, а ще гірше -штучно йодовану.
    Мені поки що найкраще від рожевої солі з Гімалай. Трохи дорога, але мені її чомусь на дуже довго вистачає.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

В мене також є, але другі страви вже через 5 годин тільки ледь теплі, а супи довго ще гарячі.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Не п"ю каву чи чай з цукром вже 15 років, але щось солодке мусить бути- тортик, чорнослив або печене яблуко. Інакше- не смачно!

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у моєму ні, може то ще від фірми залежить

7. famenlviv

Мій від фірми Rotpunkt.

Давно його купувала, але від самого початку тепло не тримав.

8. Jasmin

Немає чим хвалитися:girl_sad: Загалом на системі я скинула майже 24кг, з яких успішно повернула 11кг назад. Тепер від початкової ваги мінус 13кг. Але знаєте, я не розчарована. Я нарешті зрозуміла свої помилки. Система працює 100% для тих, хто добре в ній розбереться. Я впевнена, що не лише поверну той результат, який отримала, але й перевершу його:girl_spruce_up:
    Згодом ще похвалюсь, обов"язково. Наразі працюю тихенько над собою :)
    Я знаю :)

Аналогічно. Чай/кава без цукру, але солодке зранку обов"язково! Хоча й не кожного ранку, але в більшості так. Без нього точно не можу :)

9. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, дуже рада, що наша секта воз`єдналась і відновилась :girl_tender::girl_wink:! Я хоч від системи відійшла давніше, але багато основних принципів вже засіли на підсвідомості і допомагають тримати себе більш-менш в формі. Завдяки системі навчилась снідати (колись основний прийом їжі в мене був ввечері, вранці зовсім не їла), я не дуже строго дотримуюсь рекомендаціїй Міріманової щодо обіду, але нагле поєднання вуглеводів і білків буває в мене вкрай рідко. І я таки не часто дозволяю собі їсти ввечері. Щоправда маю проблеми зі шлунком, тому довгих перерв міг прийомами їжі фізично допускати не вдається, то якщо відчуваю біль, з`їдаю щось білкове.
    Ще окрім системи я навчилась пити багато-багато води, якщо я проводжу день вдома, то практично весь час п`ю і якщо нема можливості пити багато, то відчуваю сильну спрагу, так організм звик до тої води. Ну і знайомство з Джилліан Майклз ( в сусідній гілочці) - це взагалі відкриття, я навіть дійшла висновку, що не така вже в мене критична вага, якщо тіло підтягнуте і м`язи в тонусі. Ці вправи не надто легкі, але всі зусилля там досить впевнено дають результат, тому хто ще не живе в тій темці і має бажання попітніти, запрошую :).
    І ще на користь спорту. Влітку займалась зумбою, не дотримуючись дієт взагалі, хіба намагалась 2 години після тренування не їсти, вага залишалась моєю ж максимальною, як і об`єми не надто змінювались, але мені багато хто говорив що я схудла.
    Я мала трохи затяжний період "занепаду" і от від початку року намагаюсь слідкувати за харчуванням (опираючись на принципи Міріманової, але не цілковито) і таки займатись фізвправами, і хоч про результати говорити рано, але отримую кайф від самого факту, що я це роблю і я можу!
    Дівчатка, всім бажаю усіпху в системі і досягти найкращих результатів, хоча я і не сумніваюсь що так і буде!

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

так я вже подумую про нього, сумка трісне, але:girl_impossible:мус.Єдине мені місяць не можна вправи робити-заборонив лікар-подумую про бодіфлекс-кілька разів пробувала так дихати не виходить, або робитиму вправи з йоги в неті-ті що спокійні+багато ходитиму-інших варіантів поки не придумала ну і інтенсивніше скрабитимусь:girl_yes2:
    Страви без солі звичайно не фонтан, але що не зробиш заради здоров"я+мені не мона шоколаду, солодощів та тортиків з кремом-тішу душу медом, горіхами і сухофруктами. Сьогодні на Святий Вечір ще трохи згрішу і все повністю на системі.

11. Jasmin

Повечеряла системно о 17:30. Вже о 18:30 вечеряла з родиною: стакан води і чайна ложка куті. Можливо все, було б бажання! :)
    Наразі без спорту і скрабу. Мабуть завтра вже приступлю і до цього, почуваюсь вже майже ідеально. Єдине болить спина внизу. Думала нирки, але лікар вчора подивившись на всі аналізи сказав, що ні, це спина. Порадив обезболююче, масажі і т.д. Яке обезболюче? Скинути зайве от і все. Нічого, скоро все внормується, я впевнена :)

12. KUSJ

KUSJ мрійлива

Повечеряла до 18-00 рибкою на пару (карась), 3шт мариновиних грибочків і горня питного борщу, але я не обідала, так невеличкий перекус. Ще залишилось вправи зробити:dance2:

13. Jasmin

Сподіваюсь, що списки дозволені на вечерю прочитали? Бо таки порушили і то дуже :sad:
    Будьте чемні, щоб результат не заставив себе довго чекати ;)

14. KUSJ

KUSJ мрійлива

постараюсь, одне добре що їла до 18 тай не відчуваю що дуже наїлася:girl_crazy:.

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

повішаю на холодильник тоді почитаю:girl_blum:

15. Jasmin

я під столом:girl_blush2:

Щоб не оффтопити, хочу нагадати, що в нас тут є окрема тема щодо наших результатів. Можливо відновимо традицію звітуватися кожної п"ятниці?

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

підтримую...

Останнє редагування: 18 Січень 2014
  17. Ally

Ally New Member

Гарно у вас тут! Дівчатка, приймайте в команду! Трохи почитала тему, результати вражаючі! Собі вже книжечки скачала, буду вичитувати.
    Я за період свят набрала 3 кг. зараз 77 кг.
    Раніше вдавалось скидати вагу (від 86 до 74), а зара во маєш знов наїла.
    Поки небагато вернула - буде легше скинути. Останні два дні виконую зарядку. Буду намагатись в тому ж ритмі з фіз навантаженням + харчування по системі добавлю.
    Буду звітуватись, як ви)

18. Jasmin

Звичайно, що приймаємо!:girl_tender: Разом процес просувається ефективніше, однозначно!:girl_yes:

Яка зранку була смачна вчорашня вечеря:girl_tender: А які пампушки! Узвар, якого вчора так хотіла, виявився не такий вже смачний, два ковтки і все.... Ось така вона -60, відкладеш на завтра, а зранку з"їсиш третю частину відкладеного:girl_crazy:

19. KUSJ

KUSJ мрійлива

і в мене так само:), на обід вариться зупка з м"яска+броколлі+морква+петрушка+цибулька, соєв.соус,(то буде на 2 обіди) можна таке?

20. Jasmin

Якщо там немає картоплі то можна :) Навіть якщо там є картопля і ви її не будете їсти, а виловите і відкладете то всерівно не можна, бо поєднується картопля з м"ясом. Катя пише не обманювати себе. Ще б щось до зупки варто було з"їсти, бо не думаю, що на ній протримаєтесь до вечері ;)

21. KUSJ

KUSJ мрійлива

буду обідати біля 15 год. там і до вечері не далеко. Чесно, сама в шоці, але їсти не дуже хочеться. Перекус в мене, вкусила кусочок моркви і петрушки тої що на зупу:girl_crazy:
    Зупа без картоплі, бо то я тільки для себе варю.

Статус теми:
Закрита.