Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

так отож, що не підбирають і не радять.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Як змінити харчування, без шкоди для організму, перечитавши всі поради, в принципі вже вирішила. Дякую всім

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Для 9-річної дитини не можна не їсти після 18.00, і взагалі, маєте вирішити, чи буде вона довго займатись спортом. Бо якщо ні, то обмеження калорій+інтенсивне тренування на деякий час будуть тримати її у формі, але якщо фіз.навантаження припиняться, то ойойой... може рознести.

8. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

9. Jasmin

прийшла сказати, що на все є своя причина... я вже була впевнена, що мені "не судьба" схуднути більше.... а виявляється причина того, що вага дуже вже повільно знижується + оті великі, зовсім не очікувані плюси скривалась у проблемі з нирками.... почала пити канефрон і життя почало налагоджуватись... ой, дівчата, як це все не просто....:girl_nea:

10. Jasmin

Размеры одежды в магазинах обозначают глупыми буквами «S»,"M», «L». А надо: «освенцим», «доходяга», «нормуль», «пышечка», «слонопотам», «туча», «ужас-ужас». И никаких больше стимулов для похудения, кстати, не надо…:girl_crazy:

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Щось темка затихла:girl_bye:
    А, я зараз, нечемна, тяжко мені на 100% дотримуватися системи, стараюся дотримуватися 3-х разового харчування, роблю вправи, але поєднання продуктів далеко не є по системі:girl_cool:, може то весна на мене так впливає, точніше погода:girl_in_dreams:
    але є і файні новини, вдягнула свою спідницю парадову, яка лежала на мені досить тіснувато:girl_crazy:, а вона на мене завелике, реально просто висить:girl_tender:

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так довго, як ви дотримуєтесь правила сніданок з’їш сам, а вечерю віддай ворогові, все має бути добре. В розумінні, що найбільший прийом їжі зранку а на вечір найменше.
    Бажано дуже на хліб не насідати і не забувати про фруки і овочі.

Результат всеодно повинен бути. В мене є. Правда повільніший ніж на початку, але є. Я просто останній місяць ніяк не можу оговтатись від хворіб всіляких, той воно в мене не дуже є прогрес. Маленький, але є.

Останнє редагування: 15 Березень 2013
  13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

ну, взагалі, так і є, снідаю нормально, обід досить ситний, а вечеря взагалі легенька, так мені трохи комфортніше, бо коли обід був легенький, і вечеря, то мене трохи накривало ввечері.

хліб дужееее рідко їм, фруктів багато, ну п`ю багато також...

14. Музик

Музик Мартуська

дівчата, потребую поради
    я тепер маю заняття з 15-00 до 19-00. без перерви. коли мені вечеряти?
    їсти востаннє о 14-30 - то трошки ранувато. а після заняття - то вже десь 19-30, а то і пізніше, якщо треба якісь журнали позаповнювати - то вже запізно. порадьте як викрутитись

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

чому запізно? 19.30 - щось не надто важке для шлунку краще, аніж голодною з 15.00 сидіти. Так ви собі більше нашкодите, ніж коли поїсте о 19.30.

16. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

питання по системі, роблю вправи в 6,45 год, на роботу виходим з хати в 8,00 год, через скільки часу після вправ можна снідати? взагалі на системі 4 день, все би нічого, але в 7,30 в себе щось ситне запхати дуууже важко і як викрутитися?

17. Музик

Музик Мартуська

ну бо ніби ж вважається, що їсти після 18-00 не варто. тай я тепер лягаю спати раніше - близько 22-00

18. Hanny

Hanny Active Member

на роботі запарити вівсянки, натерти туди яблука, чи з родзинками, курагою! Дуже ситно і смачно. Мене такий сніданок тримає до 1-2 години!

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то так дуже загально вважається. В кожного свій організм, але якщо реально глянути, то краще ж трохи пізніше повечеряти, аніж зовсім не їсти. Тоді у вас буде сповільнюватись метаболізм і ви не те що худнути не будете, ще й шкоди собі наробите.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Цілком правильно.

Якщо нема можливості повечеряти о 18:00, бо йде заняття, то краще повечеряти о 19:30 чимось легеньким, а ніж має людина упадати на силах і вмирати з голоду. Розумію, що не дуже по-системі (бо там 18:00 як закон) але все ж недобре залишати оргамізм без споживи від третьої години і аж до ранку. Зірветесь дуже скоро, гарантовано!!!

Раджу вечеряти чимось неважким. М’ясо, аля кусень гов’ядини, краще не їсти в такій годині. Нехай це буде краще каша із овочами, або склянка йоґурту з фруктами. Плюс, сама Міріманова каже, що після 18:00 можна склянку вина і твердий сир.

21. Holly

Holly Moderator

І в мене є маленький результат -1200г за 2 місяці. Ваги не багато скинула,а от об"єми помітно зменшились. На системі не 100%, ніяк не перечитаю які продукти коли можна. Але після 18:00 не їм і вправи посилено роблю.

Статус теми:
Закрита.