Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

поступово зменшувати кількість цукру.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Завершився тиждень вольностей і знову на систему...Маю мету цього місяця зрозуміти, від чого поправляюсь і того позбавитися...

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені особисто допомогло перечитати зауваження щодо харчування за групою крові. Скажімо для мене категорично не бажано їсти пшеницю і пшеничний хліб. Там ще було багато всякого написано, але щодо хліба і пшениці то переконалась

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Ха...ха... тому я завжди гарно вбрана ходжу по-хаті. Навіть якщо їм бублика в 10:15 вечора.:girl_flag_of_truce:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як на мене, то не від системи залежить, а взагалі від відношення до їжі.. Я встю зранку і одразу снідаю, проте я не можу сказати, що напихаю живота і що це головна мета, хоч солодке я собі власне зранку позволяю. Це не система, мені і тренерка моя казала , що солодке тільки зранку. То чому собі відмовляти? А снідаю одразу, ну бо апетит зранку є нічогенький, то ж добре одразу запустити організм.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мені тому і підходить "система-60", що я люблю їсти зранку і любила завжди. До прикладу моя сестра також сіла на систему і їй дуже важко, бо не звикла снідати. Їй комфортоно починати день з обіду, годинка 1-2, а перед роботою лише горня кави.
    А мені супер. Маю ситний сніданок, до якого обов"язково входить щось солодке (випічка/шоколад), а обід і вечеря в мене дуууже легенькі.
    Ну і похвалитись :).
    З початку лютого -2 кг )). Лютий в мене місяць змін. Минулого року взялась за себе відразу після дня залюблених).

7. Vittoriya

А от у мене не так , але власне ця система мені допомогла змінити свій режим. Я раніше ту вівсянку зранку їла як траву, ну не було апетиту, а тепер то миле діло :)
    Для мене система, то вже й не система, а просто стиль життя, хоча я її троха під себе підкорегувала. Макарони наприклад я взагалі стараюся не їсти, сосиски теж і всяке таке, що часом система позволяє. більше за здорову їжу (блііін, пишу і встидно, я нині розслабилася конкретно, з'їла піццу півгодини тому і запила Франческанером(пивом) :girl_cray: , ПМС накрив ).

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я теж так думаю, що класичний чорний чай трохи важче почати пити без цукру, ніж якийсь чай зі смаками.

Або спробувати перейти на зелений чай - він, як на мене, з цукром взагалі не сильно поєднуються.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Мені теж важко пити без цукру, я після того ще більше їсти хочу, а от з фруктами чи різними добавками чай взагалі не люблю...
    а зелений, то смакує тільки з медом, що по системі теж не бажано

10. Маруся-мама

А де я написала, що не снідаю. Я собі не відмовляю, я просто не маю звірського апетиту як лишень пролупила очі. І це дякуючи тому, що не вживаю солодкого взагалі і не чуюсь в чомусь обмежена.

11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчатка, підкажіть, чи можна за цією системою харчуватися 9-річній дитині? Вона нормальної тілобудови, але займається спортом в тренер вимагає похудати :sad:

12. Vittoriya

Маруся-мама, це просто були роздуми на тему, а щодо вашого допису, то я мала на увазі ці слова

Я не розумію просто, яке відношення до бажання солодкого з'їсти має власне ця система.

13. Маруся-мама

Ні. Дитині 9 років, вона росте і розвивається. Їм потрібне звичайне здорове і збалансоване харчування. Пощо садити дитину на дієту. Вона має стати анорексична до 14 років? А чи не послати того тренера куди подальше?

Ви звичайно робіть що хочете і як хочете, але на мою думку це трошки перебір.

14. Vittoriya

ааа, ви що? Нащо дитині таккій малій якісь системи? Не їси після 18ої?? Організм ще лише встановлюється, розвивається, то ж можна зробити купу проблем зі здоров'ям. Спортом займається професійно, яким саме?

15. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

анорексички мені не треба, то однозначно.

займається художньою гімнастикою третій рік, кидати її не хоче. Час від часу нам повідомляють, що "все добре, але ж вага..." До слова, вага для її віку нормальна, але для гімнастики забагато...
    Я розумію, що дієти їй не потрібно, бо ж дитина, та і НЕ їсти після 18 сама не дозволю. Не знаю, що робити

16. Vittoriya

внормувати харчування, щоби воно було корисне, поживне, а не просто, аби наїстися. Важко тут щось порадити, бо для гімнастики напевно потрібна певна вага і межа, але ж не думаю, що то здобувається дієтами?

17. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

дякую, будемо намагатися.

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

А мені , нажаль, так не підходить. Якщо починаю їсти цукерки і мучне, навіть, до 12 години, вага стоїть, то в кращому випадку , а в гіршому - повзе вгору :girl_sad:.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На жаль, дуже часто саме дієтами. Подружка ще в дитинстві кинула гімнастику, бо за кожну цукерочку тренер їх так морально попускала, що вона приходила додому в істериці. Вже мовчу про щоразове зважування перед тренуванням і запис ваги...А потім розбір польотів:girl_emo: Рідко тренери спілкуються з батьками і підбирають індивідуальну схему харчування/тренувань. Самі фрази
    говорять, що тренер хоче, щоб дитина похуділа. І більше його ніц не цікавить.

20. Rona

Rona Мама-йожик

21. Маруся-мама

Та власне. Та дитина обов’язково має стати олімпійською чемпіонкою, чи вона займається для себе і для свого задоволення? я б того тренера напевне ой як визбирала.

Статус теми:
Закрита.