Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

мені би так(((( та ще у нас пластикова ванна, то дуже брудниться від кави, хоча і купувала дорогу, в зернах((

3. ptaha

ptaha New Member

А ну красуні підкажіть:girl_phone1: : кава від цилюліту, мумійо від розтяжок : чи то всьо від лишньої стерви:ed4d70def841dc74b57

4. Sertce

Sertce Member

Каюсь... З'їла недавно багатенько малин... Тепер думаю- нащо?:girl_cray:

5. Made in USSR

як нащо? буде обід такий. ну і в малині багато вітаміну С, що добре розщеплює жир.

6. Sertce

Sertce Member

Пишу з мобільного і не дуже пам'ятаю, чи можна малину на обід...:girl_in_love:

7. Made in USSR

Осьо список дозволеного на обід. Малини нема((( Але якщо там була ТІЛЬКИ малина то не думаю що то така вже біда. Хоча і не по системі

8. MYR

MYR Member

Кава не лише від целюліту, а й для покращення кровообігу, Міріманова скраб радить не залежно від того є целюліт чи нема. А от мумійо дійсно від розтяжок.

9. Jasmin

Якщо чогось з того, що ви хочете з"їсти на обід/вечерю, немає в списку дозволених продуктів то це означає, що цього - НЕ МОЖНА!
    то біда... бо одна малина, яку не можна на обід само собою, то вже зле... а якщо це була лише малина то друге зле, бо нею не наїсишся аж до вечері.
    Більше так не обідайте... будьте чемні і буде вам щастя :)

10. Sertce

Sertce Member

Більше не буду.
    Був обід і + малина.

11. Музик

Музик Мартуська

і я покаюсь, була нині дико нечемна. після вечері (так вийшло, що вечеряла я сьогодні 16-45) в мені прокинувся страшний звір - ЖОР, я зхрумала пару бубликів з сиром плавленим, шинкою, джемом і рибою. так воно мені, зараза, смакувало, що аж совість заснула. але я зробила додаткову 1 годину вправ, може не буде аж такий плюсище. не сваріть сильно, я більше не буду

12. Jasmin

розумничка моя:girl_flirt:

Щось ніяк не зберусь похвалитись цукерком, який від Мартусі отримала :girl_dance:
    Може завтра виправлюсь:girl_in_love: Уявіть, що я його ще не згризла:girl_cool:

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

це ж треба, тільки про цукерку написала і маєш тобі допис...
    Будь мені чемна, бо покусаю:connie_pull-pigtail

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Угу, і навіть мої тапки не помогли (

Нині вперше мумійожилась. Розбавляла у воді, то мені так нормально. Сморід від мумійо не аж такий нестерпний, швидше, просто запашок :haha:)

• Подобається Подобається x 1
  14. Made in USSR

а від мене муж відсувався після процедур((( ніц не казав, але так принюхувався і питав чи то знов Полтва смердить))))

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

Чи то в мене крем такий попався - але запаху не відчуваю зовсім.

Приймайте назад в сім"ю.
    на системі з 7 липня, станом на сьогодні - 2 кг) :girl_dance: З набраних за вагітність залишилось іно 3 кг)
    Ще є над чим працювати, але вже принаймі в деякі штани влажусь)))

16. Музик

Музик Мартуська

мій сьогоднішній звітик - як і обіцяла, я знов чемненька: сніданок - бутери з сиром і морозиво, обід - тушена фасолька, вечеря - макі з авокадо

17. hannatal

hannatal Member

пробачте за тупі питання, але поскільки кави в нас ніхто не п"є (тільки брат виключно чібо фемілі), то воно само собою виникло, бо в каві я не розбираюся: яка кава оптимальна для скрабу, чи підійде примітивний максвел хауз, чи тре щось дорожче чи навіть в зернах, і в якого виробника є потрібний грубий помол?? може, поділитесь досвідом, хто яку каву використовує
    і 2. зробила крем з мумійо, нанесла, (не)зробила масаж - то потім змивати, чи не треба. і чи підійде звичайний дитячий крем типу "червоної шапочки", "буратіно" і т. п.? ніякими кремами ніколи не користувалася, тому на рахунок жирності теж нічого не тямлю

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

То вже яка кому :). Я любителька пити кавусю, але для скрабління не особливо перебираю.
    Чесно кажучи, поки не шукала кави грубого помолу, а копирсалася між своїми запасами, ... Так шо тут хіба хтось інший може порадити
    Я не змиваю.

Крем для тіла вибираєте той, яким зазвичай використовуєте :). Ніякого особливого саме для мумійо не треба.

• Подобається Подобається x 1
  19. ptaha

ptaha New Member

Ой шось таким смачненько-екзотичним запахло::girl_in_dreams::може поділитесь смаколиком:clapping:

20. Музик

Музик Мартуська

та то ми з Олею на суші ходили:girl_blush2:

21. arushka

arushka завжди досягаю мети

чемна на троєчку :). Суші можна на обід.
    А в мене гойдалка, я зла.

Статус теми:
Закрита.