Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тоді хай тремтить, бо він - наступний!:hunter:
    якби хтось знав, як я хочу Але то шлунок зменшується, а я ж молодець, я ж не наїмся.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я знаю...

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 2
  4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

)) Я колись писала, як в мене було з тим- година 16 і 20 вечора в мене було страшне відчуття голоду. Пила, пила і пила але найраще відволікати себе якимось заняттям, мені пізніше дуже допомогли заняття з Дж.М. - в такі моменти займалась, а після вправлянь голод кудись пропадав зовсім, хотілось пити/душ/спати))).

• Подобається Подобається x 1
  5. Isa

Isa Well-Known Member

Я теж займаюсь десь в 19-20 год,поки позаймаюсь далі може б щось і з'їла,але розумію,що всі навантаження фізичні підуть далеко,но бо ж як поїм після тренувань протягом 2 год,то самі знаєте...а там туди сюди і спати)
    Ще помітила позитив,що як хочу щось з'їсти,то тепер автоматично в голові постає питання,чи дійсно воно мені треба і найчастіше таки нетреба))

6. cjomcjomka

ранок настав, вафлі дочекались і я дочекалась теж :) власне, я так міцно спала, що чекання було приємним :)
    з наснагою до змін починаю новий день, чого і вам бажаю!

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Isa

Isa Well-Known Member

А я так тішуся,бо зранку стала на вагу,сильно боялась тої цифри,що побачу...зважилася останній раз зранку в неділю і думаю,що там в мене за свята прилипло)а в мене мінус 200 г)
    Дні були не системні,але я просто обмежувала кількість,не їла пізно,і найкраще дитина-то з нею спати,то їй їсти,то побавитися...часу поїсти майже не було)

8. cjomcjomka

такс... друга солодка кава випита, сніданок був ще о 08.00.
    обідом у мене буде нині борщ
    на вечерю гречка і пару чорносливин
    16.00 - імбирний чай, 18.30 - зелений чай

9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

може бути і таке, але ви не зупиняйтеся)))) це головне
    --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2015 ---
    чудо меню))))

10. cjomcjomka

допиваю зелений чай, збираю своїх на прогулянку
    їсти не хочеться, бути свіжою і гарною - хочеться :)

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Вечеряти не хотіла, але вирішила трішки перехопити, щоб вночі мене не спокусив дядя Жора :girl_crazy:
    Чи треба було не вечеряти? Фактично, я була не голодна.

12. cjomcjomka

треба було вечеряти. Все Ви правильно робите:girl_yes:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене є... реальний плюс. Не дарма мені лікар аюрведист заборонила їсти яблука і грейфрути. За системою все дозволено, і я нічого не порушила, але мій організм інакше на це дивиться.

Найкраще мені йде системні правила в парі з ПП. В ПП не можна цукру і пшениці. Можна часами макарони, але і макарони мені дають плюс, навіть ті що не з пшениці а інших злаків. Он такий мій організм. Бачу, що в результаті треба буде мені дотримуватись або строгої вегетаріанської дієти, мені не все з родини квасолі можна, або переходити на палео харчування.

Марафон закінчую. Психологічні вправи мені дуже гарно йдуть, а он вага пішла в плюс. Той нещасний кг, що вдалось скинути до того як почала систему, набрала назад за цей тиждень коли смакувала паскою що-ранку. Я знаю, що це не система. Це мій організм. Я не можу смакувати мучними і цукром, навіть зранку. Вони для мене яд в будь-який час дня.

14. cjomcjomka

Ранки на системі - це те, що дає віру в дива :)
    тим більше, що от вони - дива: один з набраних за свята кг (який в середу ще був присутній), пішов гайту. Шлунок зменшується.
    люблю мотивацію позитивом
    нині годинці об 11 вип'ю ще однy солодку каву, на обід буде якийсь овочевий салатз олійкою, шмат нежирного сиру і яйце(якщо що - підкоректуйте до 14.00), а на вечерю - гречка. Ще протягом дня буде якесь яблуко і пара чорносливин

15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

В мене таке враження, що конкретно для мене зовсім не повечеряти - це гірше, ніж повечеряти не на 100% системно.
    Вчора так вийшло, що останній прийом їжі був о 14:00 (гречка з кількома шматочками свіжого огірка).
    Ввечері тренування.
    Ну була трохи голодна, але стрималася, нічого не гризанула.
    А нині вранці якась така розпухла, чи що (навіть не обличчя, а от, до прикладу, завжди плаский після сну животик сьогодні не плаский). І на вазі нема манюнького мінуса, який завжди присутній після тренувань (я інтенсивно тренуюся в залі 2-3 рази на тиждень, і на ранок після тренувань хоча б невеликий мінусик є завжди, правда, він деколи нівелюється наступного дня).
    Що можна з"їсти, якщо заготовлену вечерю ніяк не встигаєш? Порадьте якийсь системний варіант, який можна купити в магазині і з"їсти на ходу. (Йогурти магазинні не підходять, вони з з цукром і ще невідомо чим).

16. Demetra

Demetra Well-Known Member

А я вчора десь о 18 повечеряла гречкою з салатом! А в 21 вже вмирала з голоду. І... заїла все те діло паскою!!! Не зранку, а перед сном!!! Люди, чи то ПМС чи що зі мною?!

17. fmv

fmv Member

А я переїхала до мами на свята і лишилась ще на невизначений час. Паски, ковбаски, цукорки і ще купа смаколиків. Їм без перестанку і після 18.00 і перед сном. Як себе знову взяти в руки. Ваги в мами нема то незнаю скільки в + . Поїду додому за вагою, бо вона стимулює. Добре що свят скоро не буде

18. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Краще звичайно повечеряти дозволеними харчами, і до 18:00!))) А потім так, легенький перекус
    --- дописи об"єднано, 17 Квітень 2015 ---
    Я тоже так таке полюбляю, особливо коли паска мокра і багато ізюму. СМАКОТА))))) Але важливо взяти себе в руки, і ви це зробіть))))

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Таке інколи буває, і я вважаю, що це нормально, інколи можна собі таке дозволити, але основне - не захоплюватися, і йти далі:girl_bye:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. cjomcjomka

що я вам нині скажу, худюсічки.
    я трохи порушила, от щойно. По шматочку куснула багато чого. що їли діти - і хлібчика, і сиру, і навіть пасочки.
    але ключове - по шматочку малееесенькому. І то сьома година тільки, тепер вже жодних чаїв до самого сну, гарно рухливо побавитись з малявками - і спатоньки.
    вихідні будуть в селі. Можливо, по продуктах буде нечітко, але порції будуть малі і о 18.00 остання їжа. Слово Їжачої Мами :girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  21. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ах, ну я прям млію від таких слів ))
    Мене так останнім часом чоловік називає. Якось були в магазинчику, я вибирала собі білизну, то чоловік (на автоматі) покликав мене "Худюсічка, виходь, показуй, що ти там наміряла!". Продавчині таак глянули на мене ))
    А я від сьогодні знову на системі, бо від суботи і до вчора дозволяла собі трошки. В результаті набрала 1 кг і 100 гр. Після 7 не їла, але протягом дня балувала себе канапочкою з пасочки, бурячків і шиночки.
    Так мене мотивують захоплені відгуки коліжанок, особливо одної, котра по телефону два місяці тому фиркнула мені, що мені та дієта і так не допоможе, то нащо мучитись? Гии, уявляєте її очі? Мінус 22 см в пузі, то трошки помітно :)

• Зе бест! Зе бест! x 7
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.