Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

ха, а я за то і писала) за менше місця.. що схудла по вазі мало, а обєми зменшилися суттєвіше

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну якщо системна вечеря, то це не дуже ніч. Хоча саме домашній сир по системі здається не піде, бо можна до скількись там процентів жирності сиру. Я у Львові брала сир Добряна (такий в жовтих паперових пачках) і з йогуртом їла. Сир дуже корисний і про затримку води через сир не чула, мені колись тренерка моя радила на вечерю сир їсти.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Справді? я чомусь вважала творог дієтичним продуктом, і їла його, коли моєю метою було вивести зайву воду з організму. І мені допомагало.

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

від віку дуже залежить.
    Років у 30 хоча би, якщо оця моя вага збережеться, - буду мАдель :girl_curtsey:

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо метою й справді є вивести зайву воду з організму, то треба їсти петрушку.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

8. Маруся-мама

А то що час вмирати, чи як? Після 30 люди не живуть чи вже не худнуть? :girl_wink:

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну і мені майже так виходить. Але направду, я при 60 вже себе не "альо" відчуваю. От при "-110"- саме так. Тобто на протязі 16 років ( десь так до 32 рочків) я трималася у межах 52-53 кг. І чулася чудово. А от коли в 35 в певний момент досягла "60 кг", то при зрості 164 стало дуже некомфортно ( це при тому, що маю досить важку кістку і "низ" завжди був важким). Достатньо було скинути навіть 3 кг ( хай стало не 55, а 57), і то вже зовсім інші відчуття. Можу сказати, що і так комфортно.
    і зараз теж так є. Не пригадую, де знаходила таку інформацію не так давно, просто прирівнювала до своїх "вікових" показників: тобто там вказувалося, що у 35 р, порівняно із 24 р. допустимим приростом з урахуванням віку та зросту мало би у мене бути +7 кг. Фактично так і сталося ( у 24-26 років важила 53 кг, у 35- було 60). Але я відчувала, що для мене цей приріст завеликий. От +3-4 кг- було б в "нормі", а 7- явно забагато.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та що ж так злобно? :) я вважаю, що справжнє цікаве життя починається між 35 і 40, і посилено до нього готуюсь. мала на увазі, що в різному віці одна і та ж вага однієї і тієї ж людини виглядає по-різному. І хто у 20 років при 60 кг виглядав "міцненько", при тій же вазі у 30 запросто може бути "стрункеньким" :) а в 40 - худюсіньким

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

:girl_curtsey:в мене вечеря 17:30-18:00, інколи їм ще яйця, від сиру і яєць не відчуваю голоду

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

то власне так само, як колись радили на вечерю з"їсти фруктів, а тепер доведено - що не варто:))) Якщо вечеря за три-чотири години до сну, то, хіба нежирний "творог", але всеодно не дуже варто.

13. Маруся-мама

А я їм фрукти ввечері. А найкраще мені ввечері випити горня кави з молоком. :girl_crazy: Я вечеряю переважно завжди однаково - протеїн і овочі.

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

це супер, у нас тепер навіть протеїнові коктейлі стали популярними, вони замінюють прийом їжі, тож на вечерю дуже добре:))
    на рахунок фруктів, вони затримують фруктозу-сахарозу в організмі, тож зранку організм замість сніданку починає "працювати" з учорашніми фруктами:sad:((

15. Маруся-мама

А може він їх спалить вночі? Сахароза це харашо, і фруктоза також. Це пожива для організму. Так як я не вживаю ні цукру, ні хліба у мене проблем з надлишком сахарози нема. Саме з фруктів це і беру.
    А протеїн беру лишень з курячого м’яса в основному. Поросятини майже не їм. Ще часами їм телятину. Гов’яже рідко в мене буває.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І я їм і ніц мені не є, зранку мій організм точно працює з сніданком, бо апетит на ранок просто шалений :girl_crazy: І точно пригадую, як мені моя тренер говорила, що власне сир ввечір їсти можна (ну не перед сном ясно) і навіть. Ну але ясно, що це про тих , хто спортом займається. Затримки води в оранізмі в мене наразі ттт нема

17. Rona

Rona Мама-йожик

18. Маруся-мама

згідно системних правил - можна! :) з йоґуртом або сиром нежирним.

19. robik

robik Member

В мене знову +. Що з тим організмом відбувається? хоч плач, хоч скач.....

20. Маруся-мама

Стресс!!! Воно як в житті багато емоційних пережиттів так буває. Плюс, напевне десь затрималась вода, тому і вийшов плюс. Не здавайтесь!!!

А я відчуваю на собі негативні сторони похудання. Ще два тижні тому джинси сиділи в притик, а сьогодні вже злазять з дуньки. І чого я не знала, що таке може статись? Я б ременя взяла... а так ходи і тримай сподні :girl_haha:

21. Rona

Rona Мама-йожик

robik, в мене є певні продукти, які підвищують вагу, навіть "системні", просто поспостерігай за собою

Статус теми:
Закрита.