Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Нагадайте, грушки дозволяються тільки до 12:00?

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Так.

• Подобається Подобається x 1
  4. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

ві
    вітаю вас, продовжуйте в тому ж темпі)))) головне не здаватися))))

5. silvia

silvia Well-Known Member

пузо мене зовсім не радує..ще пахати і пахати.

6. NutkaNezabudka

нас завжди не радують наші форми, не здавайтеся головне

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Demetra

Demetra Well-Known Member

То точно! Я тепер як схудла трохи, то все мені не так: і боки великі, і живіт випирає, і стегна повні. А як була дійсно повніша - не задумувалася над тим.
    І по темі, я сьогодні несистемна:girl_cray: Приїхала до батьків(добре, що на день) і давай порушувати і їсти все, що мама наварила... Хоч порції контролюю і їм по трошки.:girl_sad: і що з того, що зранку так гарно позаймалась?! Як наїла все назад.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

10 кг -то не трохи, то дуже :)

9. NutkaNezabudka

Ну гріх буде маминої добрятини не скуштувати) нічого приїдите додому все назад скините, і буде добре))))
    --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 ---
    і то правда, 10 кг - це ж супер

10. Isa

Isa Well-Known Member

я щось давно не була тут,
    от нарешті вдалось без малого позайматись(получилось відповзти від нього), то так класно, бо як з ним, то він трошки витримує і в крик...і я вже тільки думаю як то скорше...і то вже не то пальто:)

класна така гнучкість з*явилась, навіть не думала, що то так буде після пологів:girl_dance:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. NutkaNezabudka

Доречі, є дуже класні вправи з малюками (тобто малюк на мамі), подивіться в інтернеті, досить цікаво

12. silvia

silvia Well-Known Member

йолки-палки, зовсім не по системному вечеря...гості і купа їжі...трошки відірвалась....побачимо в понеділок, що скажуть ваги...

13. Kroshka Enot

Сестри :girl_haha:
    Нині в батьків.
    Замість обіду - чай з галетним печивом.
    На вечерю приготувала рис, рибу по системному, салат з квашеної капусти. Всім поклала в тарілки рис і рибу, а собі - тільки рибу,бо ж достатньо проштрафилась.... далі не пам"ятаю, як ...
    але отямилась, коли вже облизувала тарілку від рису, риби, капусти.:girl_crazy:
    А потім в гості прийшла вагітна подружка.
    Дзвонить по дорозі "Шо купити?", я їй "ах, зачєм еті дварянскіє замашкі, я ввечері солодкого не їм:girl_haha:"
    В результаті приперла вона таки печиво - трубочки, і з порогу така: "То тіки тобі, бо я забагато набираю. Казала гінеколог, як не перестану пакувати, сама не народжу".
    В результаті печиво саме по собі кудись поділося, а ми з подругою тільки непанімающє переглядалися типу "Ай-яй-яй! ІХтобЦеМігТакеЗробити?" :girl_blush2:
    Так шо заслужено чекаю

• Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 3
  14. silvia

silvia Well-Known Member

не чекала понеділка, було страшно цікаво скільки наїла за один вечір...+ 500 грам!!!! Це дуже багато..це тиждень системи....йолки-палки....:girl_cray::girl_devil:

15. silvia

silvia Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2015
    • Смішно Смішно x 6
  16. Jasmin

Jasmin :)

Я є. Вага стоїть. Вірніше коливається туди/сюди. Але тему читаю, не подумайте, що сачкую :)
    Можливо когось надихне відео останнього вебінару Міріманової.

• Подобається Подобається x 4
  17. Kroshka Enot

Без Вас не то. Копайте нас частіше, будь-ласка, а то - ач, порозпускалися.
    І це ше я про канапки о 23:00 тута не заїкалася, покаялася но в темі, де звітуємося.
    Недурно кажут "Батько з хати, дітиска роблят, шо хочут." :girl_crazy:

18. Музик

Музик Мартуська

а в мене нині через нерви нічо в рота не ліза, зовсім, за день випила 2 чаї і з'їла грам 100 родзинок, просто більше не можу в себе впхати. завтра обіцяю бути чемною

• мімімі мімімі x 1
  19. NutkaNezabudka

От так, як ви взагалі не можна робити. Треба істи хоть щось) Не хочеться багато, з'їжте щось корисного (фрукти, салатик). Так на нервах можна і язву собі взяти

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Музик

Музик Мартуська

та я знаю. тому і каюсь. нині вже все ок - вранці манна каша з полуницями (мороженими), на обід буде суп, а на вечерю сирок з яблучком

21. NutkaNezabudka

ой, як смачно манна каша з полуницею. Я так її люблю, в будь-якому вигляді (і запікаю, і ріденьку, і густу, і манники..) Це супер

Статус теми:
Закрита.