Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

А то в розумінні 155см = 55кг. а якщо за тою, що у вас формулою, тоді мені тре 45кг. То ж взагалі узясь.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вірно. Там просто щось після 170 іде ріст-110.

4. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не думаю, що після 170. З моїми 163.5 см по такому розрахунку вага має бути 63.5, а то для мене дуууже багато. Таки мені теж підходить -110

6. domino

domino Well-Known Member

а мені підходить -115, найкраще себе почуваю
    купила собі такі от штучки для пілатесу, давно шось подібне хотіла:girl_yes:
    може хтось має щось подібне і користується?

7. troyandochka

troyandochka New Member

Дівчата хто має в електронному варіанті книгу -60?Чи може поділитись скинути на мейл?Дякую. Бо не можу чомусь скачати......

8. Маруся-мама

Завжди так рахувалось в старі часи, бо жінки не мусіли бути засушеною воблою :) і можна було мати на собі трохи тіла. Той оптимальний варіант був саме такий - ріст в сантиметрах мінус 100. Потім еталони краси почали змінюватись і жінки собі додали ще -10.

Мені особисто напевне -110 буде забагато, бо я не хочу бути засушеною воблою і хочу на собі залишити трошки жирку. Так, я не маю проблем з жирком, якщо його трошки.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

все одно, навіть у старі часи мала бути поправка на вік, тілобудову і "ростову групу" - нижче середнього зросту, середній зріст, вище середнього зросту.
    Особисто в мене стан вобли настає при менше ніж зріст-120 :)

10. Маруся-мама

Ще такого стану не переживала :girl_haha: Побачимо десь через пів року, якщо долізу близько до ідеальної ваги мо що інше скажу :)

11. Vittoriya

мені до стану "вобли" певно -120 треба мати , а до того ще дуже далеко та й думаю ніколи такого не буде, в мене переважно вага якраз застрягає на 53.5(рівно -110) і коливається до цієї межі.

12. Маруся-мама

От вже той організм впертюх... Побачу куди мене мій заведе:girl_wink:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

я в -110 ще "пишечка", пра організм на менше не пускає ніяк.. ну але якщо ті -110 при повному і регулярному фізичному навантаженні і суттєвій мязевій масі, то до вобли вже ближче)
    п.с. коли регулярно ходила в зал і мала -110 то всі казали що дуже схудла, хоч насправді на кілограмів 2-3...
    п.с.с. при мому рості і комплекції 2-3 важко помітити, навіть я сама можу обманутися)

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене -100 -це вже "кості нагору", маю так звану "широку кість", тож при -90 - це норма:)))

15. Vittoriya

100%, так ніби має свою межу і хоч взагалі перестань їсти :girl_crazy:, а не зсунеться. Правда у мене то ще на фоні фізичної нагрузки в спортзалі, тому може й тримається.

а м'язи? навпаки ж тіло стає файніше, підтянуте

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну я сі дуже старала щоб їх було поменше - то харчування як могла підлаштовувала))
    маю на увазі, що коли просто мала -110 без фізичних навантажень то була файна))
    а коли з залом мала стільки ж, то видавалася ще більш худшою і підтянутішою, власне за рахунок того що і жирова маса пішла ну і мязова маса всерівно трохи набралася, а вона за жир важча

17. Маруся-мама

Це неправильна концепція, і про це я вже колись писала. Просто жир займає більше місця. Не може кільо жиру важити більше ніж кільо мнєса. То як з дитячої загадки, що важить більше кільо цьвяхів чи кілограм пуху. Кілограм він є кілограм. Жир він така річ, що потребує купу місця під шкірою, тому і виглядає людина більш підтягнута коли жирової тканини менше. Во! Тіко й всього.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А який у вас ріст?
    Наразі маю ріст -100 і ой як ще є над чим працювати. Та до -110 не планую дійти.
    І по темі.
    Наразі маю трохи системні канікули. Хоча мій організм взагалі перестав сприймати жирну їжу. На новий рік з"їла трохи салату з майонезом та ще трохи недозволено і от другий день мучусь. Так мені зле, що жах. Тому поки лікуюсь від того, що їла))).
    Так що з числа 10 вертаюсь цілком і повністю. Бо весна-літо на носі))).

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, а скільки +/- на системі втрачається протягом тижня, і чи можна на вечерю сир домашній з йогуртом?

20. robik

robik Member

Вертаюся в сімейку нашу, бо свята святами, а весна скоро :girl_wink:. Як подумаю, що прийдеться з тих бебухів вилазити, то аж млосно мені стає. Коротче, стоїть вага на системі (хоча, правду кажучи, до того була нечемна), тому приєдную важку артилерію: пілатес+стрип-денс+басейн. Все по одному разу в тиждень. Незнаю на скільки мене вистачить :girl_emo:.

21. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

165
    коли вага 75, то хочеться більше, але вигляд нормальний, а мала 65 - то тазові кості "стирчали" ого-го, не говорячи про вигляд "декольте", аж впадини було видно, то я сама бачила та й всі казали, що не дуже... тому для моєї широкої кості -90 - це норма:))

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

сир домашній взагалі сам по собі дуже калорійний, то не варто, а, крім цього, сир на ніч не рекомендується через те, що він затримує воду в організмі. Йогурт не дуже жирний можна, в ідеалі овочевий салат:)))

Статус теми:
Закрита.