Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Музик

Музик Мартуська

не все маю настрій писати меню, але врахувала критику, вчора вечеряла вареною куркою. нині снідала сиром зі сметанкою, а щойно (ля-ля-ля, встигла) зжерла бутерброд з арахісовим маслом. на обід планую рис з овочами, а на вечерю щось молочне, але я не певна ще, коли додому попаду.
    а, і я тренування вчора пропустила і нині не знаю чи попаду. трошки халявний тиждень виходить, але не хочу зараз навантажувати себе сильно, мало чого

• Подобається Подобається x 2
  3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Скажіть чи можна пшоняну кашу на обід?

4. silvia

silvia Well-Known Member

у переліку дозволених каш на обід пшоняної немає. Можна іноді кукурудзяну.
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2015 ---
    а в мене знов так виходить, що обід пізній десь в 14.30 і в 18.00 я зовсім не хочу їсти і не можу в себе нічого впхати. Так і вже кілька днів без вечері, хоча на вазі це не відобразилось.

• Подобається Подобається x 1
  5. Музик

Музик Мартуська

А сніданок у Вас о котрій? Дуже велика перерва між прийомами їжі, організм може сприйняти то діло як голод і почати запасатись. Колись таке читала

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. silvia

silvia Well-Known Member

в 10 год десь.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене також сніданок о 10:00, обід - не раніше 15:00, ну і вечеря 18:00-18:30, але вечеряю кефіром чи печеними яблуками, то мені так нормально.

8. Музик

Музик Мартуська

гм, я не витримую так. вечеряю до 18, але вранці я прокидаюсь десь о 7, тому снідаю 7-30 - 8-00, і то вже така голодна, що вовка би з'їла. снідаю кашею, а потім десь о 10-30 - 11-30 їм щось заборонене після 12, печиво, цукерки, бутерброди чи щось таке. обід маю десь близько 15-00.
    нині мала би писати звіт, але зважилась вже в джинсах і черевиках, тому маю гігантський плюс. завтра зважусь нормально і напишу

9. Rona

Rona Мама-йожик

@Музик я їм так само як ти, 1-й сніданок в 07:30-08:00 то якась каша з маслом на воді або фрукти, 2-й сніданок в 10:00 (щось неїстівне))) типу тістечок "Картопля", зефіру), обід в 13:00-14:00 і вечеря в 17:00-17:30 (переважно м'який сир з фруктами чи гречка) а деколи "псіхую" і вечеряю чимось солодким, тільки не картаю себе за це, і ні з чим вже не мішаю (тільки я підтримую вагу).
    Отако щойно глянула, їм фактично кожні 3 години. До речі, шлунок чітко і ясно каже, коли голодний, починає бурчати (свариться зі мною:) )
    І я знаю чо ти не витримуєш довго без їжі, бо сильний вогонь травлення, це дуже добре.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. silvia

silvia Well-Known Member

Цікавить наступне - якщо під час "сидіння" на системі скинути 1-2 кілограми дотримуючись дієти ( припустимо тиждень) і потім повернутись в систему - що буде з вагою? Набере до попереднього рівня ( до дієтного) чи буде далі помаленько "йти"? Хтось читав про це?

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я не претендую на експертну думку, аналізую "на хлопський розум".
    Як правило, під час "сидіння на дієті" вага в першу чергу йде за рахунок зневоднення організму. За тиждень 1-2 кг жирових запасів при Вашій достатньо невеликій вазі, я гадаю, не піде. Якщо і вага і зменшиться, то в основному за рахунок води.
    А коли припинити харчування по дієті, організм може ще й почати "запасатися", бо дієта - це стрес, організм може подумати, що його тепер постійно моритимуть голодом, і почне працювати на створення запасів "на чорний день".
    В мене он за 2 місяці на системі пішло заледве 5 кг, і то рано ще говорити, бо з тими качелями в другій половині циклу оцінити реальний результат можливо буде аж після КД.
    Але для моєї ваги (яка не набагато менша від Вашої) я вважаю це добрим результатом, адже сподіваюся (та й по відображенню в дзеркалі бачу), що то таки пішов жирок.
    В нашій з Вами ваговій категорії різке схуднення "чревато послєдствіями".
    Тому для себе яне задумуюсь про дієти, бо вірю, що поступовий, але якісний результат на довше закріпиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я проти дієт:popcorm1:. І коли декілька днів строго себе обмежую, то потім дуже важко стриматися і не зірватися на жор. Або взагалі страшно їсти, щоб часом плюса не було... А це вже взагалі недобре. В мене вага стояла місяць, а зараз пішла трохи вниз на кг. Я і тому кг радію. Все буде, але не зразу.:ok:

• Подобається Подобається x 3
  13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не за 2 дні, а за 4 :) але плюса вже нема.
    Мораль така: в КД треба не нажератись, але краще і не важитись :)

• Смішно Смішно x 1
  14. domino

domino Well-Known Member

Я блудна вівця, відбилася від стада((( їм не по правилАх і те що можна, але хоч після 6 не їм! Хух, дівчата! На системі без чоловіка було легше, а маючи його під боком- то є щось))) все, завтра на зарядку!

15. silvia

silvia Well-Known Member

я вже якось абстрагуюсь і навіть під час вечері сидимо всі разом за столом, хлопці їдять, а я п'ю чайок.
    12 лютого рівно місяць системи. Сама не вірю, бо я і сила волі, то шось не сумісне.

• Подобається Подобається x 3
  16. hannatal

hannatal Member

хм,
    . приймайте мене знову в свою компанію, надіюсь, що поміщуся зі своїми кг. цього літа був чудовий результат на системі, та й інших варіантів, ніж -60 я в принципі не розглядаю. сьогодні третій день, як я "правильна", починаю цього разу з позначки 82 (так-так, багацько до мене повернулося за час блукання), але знаю, що то не надовго, і надіюся, що кожна п"ятниця тішитиме мене новими мінусами

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ага, несумісне. Порозказуйте комусь іншому :) у Вас такі результати, що нема жодних сумнівів в тому, що Ви досягнете будь-якої мети

18. silvia

silvia Well-Known Member

я б вам розказала скільки разів я сідала на дієти з усіх понеділків))) і зривалась за к-ка днів чи "втіхаря піджерала", скільки разів казала, що не буду їсти після 18 години і пакувала далі, вже 2 рази сідала на систему- 60 і через пару днів плювалась і знову жерла все підряд, особливо вечорами улюблену картопельку)))). Це направду вперше, що вже аж місяць. Сама з себе в шоці.
    Хочу побачити цифру 55 кг. Давно вже її не бачила на вагах)))

Останнє редагування: 15 Лютий 2015
  19. Demetra

Demetra Well-Known Member

Вітаю! А я думаю де це ви пропали:). Скільки саме повернулося? Довго часу тривав зрив? Чому перестали харчуватися за системою?
    Добре, що повернулися - цього разу все получиться:derisive:.

20. Jasmin

Jasmin :)

Знаю, що більшість з вас слідкує за Мірімановою, але раптом хтось не бачив повідомлення, що завтра буде безкоштовний вебінар.

• Смішно Смішно x 1
  21. silvia

silvia Well-Known Member

єху-у-у, влізла в штани, які 5 років припадали пилюкою в шафі ( добре, що класика і не старомодні ))). Оце є стимул працювати далі! На черзі little black dress. щоб пузо не випирало...

• Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.