Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Demetra

Demetra Well-Known Member

В мене сьогодні зовсім несистемний день. Я отравилася і злягла з температурою 39,4° і страшною нудотою. Цілу ніч не спала, мучилася і цілу добу не можу нічого запхнути в рот. Під вечір трохи полегшало, але їсти не можу. Навіть не знаю як харчуватися зараз, боюся щось з'їсти, щоб ще гірше не було...

3. Музик

Музик Мартуська

крім м'яса і риби все ніби присутнє, по трошки, але дякую за зауваження, буду уважніше підбирати.
    проблема з обідом в тому, що я вобід власне між роботами їду в маршрутці, тому маю яблука чи сухофрукти, на крайняк якщо встигаю - салат. брати з собою каші, перше чи щось таке не маю можливості. а вечеряти чимось важким не можу, навіть як не на системі, тому фрукти і молочка - моє всьо

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Музик, то система тут ні при чому. На обід салату однозначно мало, тим більше, якщо ще й вечеря передбачається легка, хоч на -60 вечеря в усіх варіантах легка але має бути її достатньо, щоб не почуватись страшно голодною до сну. Ну, я б яблуком не була сита точно:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Як на мене, то це дуже мало, я б вже давно зірвалася)):girl_crazy:але якщо вам комфортно, не відчуваєте голоду, тоді все добре.
    Я їм дуже багато і зранку, і в обід, :girl_haha:, на вечерю той жор трохи стихає:girl_impossible:
    А на сніданок, в мене основна їжа плюс солодке, ну і солодке я їм кожен день, я просто без нього не можу:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

І взагалі, я помітила, що мені не вигідно :))) звітуватися по понеділкам. Бо понеділок йде після суботи і неділі, коли я довше сплю і менше рухаюсь (і "деколи" :girl_crazy: частіше перекусюю). З вівторка по суботу моя зачарована вага чогось показує менше, ніж у понеділок, що слідує за ними.
    Але мушу бути чесна сама з собою.
    І ващє, від мене особистий респект і уважуха молодим мамам в декреті, які цілий день вдома (читай - неподалік від холодильника) і демонструють приголомшливі результати схуднення.

• Подобається Подобається x 3
  7. domino

domino Well-Known Member

О, я тебе розумію! Але мені тільки 1-2 кг скинути треба! Наразі я відмовився від солодкого, ще хочу від мучного, бо щось я вчора переборщила) відправила їх увідпустку, поки і духовки в мене нема, тому і пекти не буду) беруся за себе з новими силами

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

О, так! Це важко :)
    В мене пішов мінус. Бракувало мені спорту, без нього не йшло.

• Подобається Подобається x 3
  9. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ой, а не можу відмовитися від солодкого і мучного, хоча відчуваю, що треба, бо вага дуже повільно сходить. Підозрюю, що то пов'язано з тим, що я зранку їм багато солодкого:girl_blush2:

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

я би теж не відмовилася б від вареників

11. Музик

Музик Мартуська

дуже старалась я нині змінити меню, обідала тушеною капустою і гречкою (вдалось вирватись на обід), на вечерю - сильно не сваріть, яблука з йогуртом.
    завтра буду обідати сушами, а вечерю ще не придумала
    ну і знову година тренування

• Подобається Подобається x 1
  12. Sankasan

Sankasan Руда мама

Добрий день, дівчатка. Необхідна, прям SOS ваша підтримка... вчора ввечері вирішила я взятися зі дріжджове тісто... вийшло. напекла я булок з капустою, з корицею... і... закрилися очі - відкрилися, а вже частинка утрамбована...ТІльки подолала перший кг, і ось.. чому я зриваюсь? як встала на вагу, так аж звідти майже впала.
    Зранку вже в 8 годині ми з малою ганяли на санчатах, знайшла я 100 метрову рівну доріжку, і бігала, а за мною мала на санках:) їй в кайф - мені в спорт:) взмокла я нормально.... Я надзвичайно хочу скоріше позбутися зайвого,...тоді чому не тримаю себе в руках?...

13. Rona

Rona Мама-йожик

@Sankasan бо смакові звички значно сильніші, вони формувалися дуже довго. Але знаючи це, можна планувати харчування. Не пекти булки ввечері, попросити домашніх не показувати Вам на очі "заборонені" смаколики ввечері. Є ще такий спосіб - наїстися досхочу, раз і назавжди, тобто скільки влізе, дозволити собі об"їстись. Не картати себе, бо то найгірше. зробити висновок і рухатись далі.

14. Музик

Музик Мартуська

не все зразу. почніть поступово. якщо Вам складно відразу на системі - спробуйте спершу не їсти після 7, потім змінити вечерю на більш системну, а потім і обід.
    ну або як варіант - печіть в першій половині дня - тоді легше буде.
    ну і дивіться, кожна наступна булочка на смак така ж, як і попередня, то навіщо з'їдати дві, якщо можна сповна насолодитись однією. мені допомогло приємне відчуття в роті після з'їдання печенька. ходиш, насолоджуєшся цим післясмаком і наступне їсти вже не хочеться.
    ну або знайдіть собі таку 1000% мотивацію - чого вам більше хочеться отого пиріжка чи щоби здійснилась якась мрія?

15. Sankasan

Sankasan Руда мама

Дякую, дівчата! в системі то я не новенька, але от таки зриви мене приголомшують.... на рахунок пекти зранку - згідна, що зараз і робила.

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

просто щоб підтримати тих, в кого бувають необгрунтовані плюси.
    В мене КД і я зважилась. Не дарма раніше я старалась не важитись в ці дні :) бо маю +2,
    але не розстроююсь, бо все зійде буквально дні за 2
    Sankasan, дуже Вас розумію, справді - старайтесь не спокушати себе, принаймні поки що. З часом, можливо, настане момент, коли Вам буде достатньо одного щипка від тої булочки і потреби наїдатись їх досхочу не буде взагалі. А поки - створюйте собі сприятливе оточення - і успіху Вам!

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

То напочатку всі зриваються, але пройде якийсь час і будете спокійно дивитися як їдять інші. Ну і один такий зрив не страшно. Мені взагалі легше, коли час від часу робити "вихідні", тоді не так хочеться зірватися.

18. silvia

silvia Well-Known Member

у мене ввечері зажди є смаколики, але я залишаю їх спокійно на ранок і знаю, що зранку я ними посмакую і не буду себе картати.

19. domino

domino Well-Known Member

І в мене бувають зриви! Спочатку були часто, а потім все менше і менше, але головне себе не картати, бо буде точно плюс)) ну і мені краще нічого забороненого не бачити/ не їсти, бо тільки з'їм одне печенько, то незчуюся, як 5 вже і нема) о така я слабонєрвна ггг

20. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

21. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А В мене починається той важкий період в місяці, коли вага на місці - це вже результат.
    Нині зранку був плюс, але це пов"язано з тим, що вчора був якраз такий вечір, коли червоне сухе і сирна нарізка після 18:00 (якщо чесно, то після 21:00:girl_blush2:).
    Побачу, що буде завтра.
    Але бачу, організм вже так звик до нового способу харчування, що хоч вино і сири були з тих ліпших , все одно вранці обличчя запухше, вночі прокидалася пити воду, спала неспокійно.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.