Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Isa

Isa Well-Known Member

Мені здається що можна трошки соєвого соусу(тільки дивитись щоб без цукру був),бальзамічним оцтом...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Jasmin

Вечеря це дуже індивідуально. Потрібно підбирати саме під себе і свій організм. Комусь одне краще, а комусь інше.
    Єдине, нагадаю всім, що вечері варто змінювати. Не можна щодня одне і теж на вечерю. За місяць-два ви мали б знати, що вам краще пасує.
    За собою знаю, що м"ясо чи риба на вечерю це обов"язково мінус ваги зранку.
    Доречі, в кижці про їдоголіка Міріманова відзначає, що білкові вечері зрушують процес схуднення. ;)

4. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ще ніхто з системниць не здох від голоду і ви не здохните:). Ой як згадаю як я мучилася. А я була любітєль не поснідати, зато повечеряти в 23 год. смаженою картоплею з котлетами. Нічого, десь за два тижні втягнулася в систему.
    Звички в їжі поступово потрібно міняти, якщо ви хочете схуднути. Ніхто не каже зовсім відмовитися від пельменів, випити 2 літри води за раз і їсти 100 грам пісного сиру на вечерю. І думаю, то чисто психологічно вам здається, що пельмені довше тримають. Як для мене, ви путаєте ситість з тяжкістю в шлунку.
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    Та з м'ясом купа ідей є: запекти цілу грудинку,або порізати на медальйони( тру часничком, додаю приправки, іноді перед тим вимочую в кефірі), зварити( тушу з цибулькою, і приправами, цибулю не їм, а суто для смаку), зробити котлетку печену, або варену ( мелю філе, додаю трохи цибулі, приправ). Приправи використовую натуральні. І не лізе, а на ходу заскакує те м'ясо в рот :D.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я особисто їм досить багато. На обід я не їм круп, проте салати я з*їдаю дві міряльні чашки, що десь заважить грам 200 і 120-150 грам протеїну, там сир, фасоля... Хоч я свої обіди не важу. Відрами також не їм.
    Міріманова казала, що це нормальна середня порція. Проте, ви ще подумайте над психологічною стороною медалі.

6. Jasmin

В мене не вся в каві :) Поняття немаю, як так :)
    Скраблюсь стоячи у ванній. Спочатку мажусь гелем, а тоді в жменьку каву з банки (доречі банка з широким горлишком щоб не розліталось всюди) і наношу масажними рухами на тіло, щоб поприлипало до гелю. Все, ніяких секретів :)
    Ще можна прямо перед скрабом в горнятку, для прикладу, замішати гель з кавою і тоді взагалі буде класно наноситись. Але розмішуйте прямо перед скрабуванням, щоб кава не розм"якшилась в гелі бо це має бути скраб, як не як :)
    --- дописи об"єднано, 17 Січень 2015 ---
    1000 разів погоджуся. Психологічна причина на зайву вагу завжди є. Тільки коли розберемось в собі і відпустимо проблему зможемо схуднути. ;)

7. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Так можна зробити класний салат з м'ясом (листя салату, м'ясо, помідор - супер смачно)

8. Jasmin

І супер несистемно для вечері! М"ясо і рибу на вечерю їмо без нічого.
    Для обіду можна, але не для вечері.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. NutkaNezabudka

Так що навіть листя салату не можна?

10. Jasmin

Запитання- для чого Вам перший допис?
    6 вариант "Мясные и рыбные продукты (кожу и жир не едим!!!)"
    1. Мясо (ЛЮБОЕ)
    2. субпродукты мясные, рыбные, от птиц (это не значит, что можно есть кожу и жир!!!)
    3. Рыба
    4. Морепродукты
    5. Яйца или омлет с молоком (при приготовлении можно использовать на 1 яйцо 1 ст.л. молока, только как САМОСТОЯТЕЛЬНЫЙ УЖИН!)
    6. Бульон не много, около 100 мл, нежирный.
    7. Соевый соус, бальзамический уксус, любые пряные травы, специи, чеснок, Зелень (типа укроп, петрушка, кинза и т.д. и т.п).
    8.В небольших количествах салатные листья и морскую капусту(1-2 листа), желатин, агар-агар.
    9. Если при приготовлении используются овощи, фрукты в небольших количествах - это допустимо, но есть их нельзя. Исключение - лук в котлетах, например, если он используется как приправа.

11. Demetra

Demetra Well-Known Member

Хіба для краси: виложити м'ясо на листя салату в тарілці, м'ясо з'їсти, а салат на сніданок залишити:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: ( то я так жорстоко жартую). А якщо серйозно - м'ясо без нічого...
    А я вже повечеряла, бо іду на роботу... Напевно поки спати буду лягати, то вмиратиму з голоду... :girl_blush2: І що ж робити?:girl_in_dreams:

12. NutkaNezabudka

головне настроїти себе правильно
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    Дякую вам Jasmin!

13. Isa

Isa Well-Known Member

а як рятуєтесь, як хочеться дуже солодкого після 12?
    бо зараз до непритомності хочеться(добре що нема нічого вдома, бо з*іла б все:))...що таке можна придумати?

14. silvia

silvia Well-Known Member

чорнослив пару кусочків
    вчора на вечерю був сир з яблуком, ківі і апельсином - було смачно, їсти захотілось вже аж бл. 22.00 попила водички і спати).

• Подобається Подобається x 2
  15. хороша спартанська дієта- --хочеш істи - пий водичку, багато рухайся, забудь про ліфт та лежання на дивані, не їж взагалі з 17 години. Жостко, але дієво.Результат за місяць- скинеш вагу, шлунок стягнеться. Сама побачиш. Зірвешся з системи- набереш. Ніяки тістечок, тортиків, пампушків:good2:

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Тільки сильно не сваріть!
    Я "загубилася": здається, десь бачила, що по системі під час прийому їжі пити (воду, чай) не можна.
    А тепер шукаю, де я то могла бачити і не знаходжу.
    Є таке?
    І взагалі, потребую підбадьорення і конструктивних порад.
    Вчора зловила себе на думці, що втрачаю віру в систему.
    У всіх такі приголомшливі результати, а в мене -2 кг і далі ні в яку
    У когось таке було, щоб вага стояла 2 тижні?
    Режим фіз. навантажень не міняла, вже багато років поспіль регулярно тренуюсь, тому дурити себе, що наросли м"язи, не буду.
    Системи харчування дуже стараюсь дотримуватись
    Чи може я щось не так розумію і як наслідок - неправильно харчуюся? (Але ж перші два тижні система працювала!)
    Словом, в даний момент дуже потребую якогось аргументу, котрий не дасть зневіритися!

Пробачте за ниття. :girl_blush2:

Останнє редагування: 19 Січень 2015
  17.  
    Останнє редагування модератором: 19 Січень 2015
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Jasmin

По системі такого немає, тому і не знаходите.
    Згідно правильно харчування, якщо я не помиляюсь, під час їжі пити не рекомендують.
    це точно спартанська дієта :)

19.  
    Останнє редагування модератором: 19 Січень 2015
  20. Isa

Isa Well-Known Member

мені от добре, що реально нема нічого забороненого дома!!!
    от якраз не хочеться дієт, то не дуже то і здорово, а так можешт істи, якщо хочеш, але в певні години!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  21. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Вище описала, що шукаю причину мертвого "стояння" позначки на вазі вже протягом двох тижнів. Найімовірніше, щось не так розумію в вимогах системи (Зараз вже не маю потреби щоразу звірятися з роздруківками, знаю вимоги на пам"ять). То вже і ввижається те, чого нема. (Чую дзвін, та не знаю, де він - десь таке читала, вирішила собі, що в системі "-60".).
    Розумію. Але коли вечеряю м"яском (печеним, або сухуватим після приготування), мені так просить організм води, що я просто гину. До всіх інших варіантів вечері запивання не потребую.

Останнє редагування: 19 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.