Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

можна було б якийсь знежирений кефірчик попити

3. silvia

silvia Well-Known Member

не можна у мене був варіант овочі-крупи. Молочка сюди не входить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Mawa

Mawa Member

привіт. Підкажіть чи ви маєте перекуси і які? В мене проміжко між сніданком і обідом великий, а між обідом і вечерею прости їсти хочеться і це навіть при умові що з"їм грам 300 обіду

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Міріманова перекуси не радить, але якщо я поснідаю в 7год, то можу в 10 з"їсти щось з переліку, дозволеного після 12 (яблуко, чорнослив, якщо дуже голодна, то і канапку можу гризанути, хоча це не дуже правильно:oops:)

просто пийте воду;)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви неправильно зрозуміли. Коли вона редагувала мені меню, то власне казала, що тому, що я снідаю дуже рано в 10 можна мати другий сніданок. Невеликий, грам на 100, але може бути з тих продуктів які дозволені до 12-ї. Канапку можна. Будь-який фрукт, що не можна після обіду можна собі позволити на перекус. Вона дуже проти перекусів після 12-ї.
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2015 ---
    А то не замало?
    Значить просто замало з*їли, або психологічно так було. Якщо мене дуже мучить голод, то я гризу чорну чеколяду. Не кільо, а 10-20 гр ну і чай. Просто треба зайняти себе чимось, аби не хотілось їсти. Коли ми в роботі, той не думається про їжу. А коли всі думки лишень про те, що он я повечеряла вже так давно і більше їсти не можна. О, майн, Гад!!! Тоді і починаються всі зриви.

• Подобається Подобається x 3
  7. silvia

silvia Well-Known Member

якщо я вибираю варіант мясо-рибо у переліку є ще яйця... можна 1 варене?

8. Маруся-мама

можна! Навіть якщо готуєте сирну запіканку на вечерю можна додати одне яйце.

9. arushka

файно, знач я не нагрішила:p

а хіба м"ясо-риба на вечерю не йдуть виключно самостійно?
    бо я десь читала, що навіть яйця у тому варіанті вечері мають бути зовсім окремо (правда, я мало уявляю, скільки мені треба наварити яєць, щоб тільки ними наїстись:eek:)
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2015 ---
    мусила знайти інформацію на офіційному форумі

то мені перепуталось праведне з грішним:oops:
    якщо яйця з молоком (омлет) - то самостійна вечеря, варене яйце ніби не можна до м"яса

10. Маруся-мама

Так он в тому посиланні пише, що можна. Тіко трошка.
    Двома повинні наїстись. Яйця дуже ситні. Але я таким не вечеряю.:p

11. arushka

та?o_O
    а я думала, що варене - то якраз "вприкуску" і нема чого то пхати до писка, а сире яйце в якійсь м"ясній запіканці може бути

12. Маруся-мама

Я розумію вприкуску так - в одній руці яйко а в другій кусень м*яса, і я єто гризу поперемінно.

А взагалі-то кожен мусить сам для себе вибрати як йому підходить, бо один організм таке приймає нормально а інший нів*яку.

13. Jasmin

Jasmin :)

Я спробувала одного разу повечеряти яйцями. Два справді вистачає, але як згадаю, як мені було зле після тої вечер..фу...
    Більше так не вечеряю! Це мабуть заважко наніч така вечеря для мене :sad:

14. Mawa

Mawa Member

воду взагалі не люблю, хіба інколи пару ковточків
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    а ви скільки приблизно грам на 1 харчування їсте? просто якщо це суп, то 250 г я не наїмся, точніше наїмся на 1,5 г, а якщо я з"їла б недозволені пельмені, то це було б на 3-4 г

15. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

А, ну тоді да.
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    Так, погоджуюся. Вода гарно допомагає коли істи хочеться.

16. Isa

Isa Well-Known Member

а я от позавчора повечеряла гречкою, добрячею порцією, то до ночі я вже в шоці від голоду була, зате вчора курятиною, то супер, взагалі не відчувала голоду!супер!

• Подобається Подобається x 1
  17. Mawa

Mawa Member

Дівчатка, підкажіть ідеї вечерь. Нехай інколи поїм творог чи запіканку, інколи яйця зварю. Салатом не наїмся, саме м"ясо в рот не полізе. Корочу пусто в моїй фантазії

18. arushka

дозволені тушковані овочі, гречка з салатом, запечене філе, сирні запіканки....
    Моя фантазія теж буксує останнім часом((

19. Mawa

Mawa Member

виходить, що якщо я приблизно в обід інколи з"їм 300 г макарон чи картошки, а на вечерю 300 г овочів, то здохну з голоду. Що готувати щоб бути ситою?

20. arushka

Підбирайте під себе. Особисто мені 300г тушкованих овочів на вечерю цілком достатньо, щоб наїстись.
    Якщо вам ні, додайте до овочів гречку, рис
    Або до рису дозволені фрукти
    Варіантів море, треба підбирати, що вам підходить
    Вже писала, що найситнішими мені є м"ясо і риба

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Mawa

Mawa Member

дякую, буду пробувати. А чим салат на вечерю заправляти? тільки соком лимона чи ще щось можна

Статус теми:
Закрита.