Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. MaryF

MaryF Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

по групі крові мені не можна їсти гречки і помідорів...то не для мене я тільки і гречку їм на обід-вечерю, запиваючи домашнім томатним соком...
    вага в мене так і стоїть, але думаю, шо то через холод, бо ходжу як ведмідь в зимовій сплячці і ніц мені не помагає....коли вже та весна прийде!?...інтернет показує невтішні прогнози...

2. Yoda

Yoda New Member

MaryF, то 3 група мабуть ?
    В мене питання щодо кави з молоком без цукру- чи можна до 6 вечора вживати?
    Я вже дома і поступово переходжу на систему, але от що робити з латте, яке вживаю до 5 вечора точно ще не знаю.

3. MaryF

MaryF Well-Known Member

ага

без цукру можна

а я кави пити не можу - серце починає боліти, а зелений чай мені шось зовсім не допомагає...

4. Ludashka

Ludashka New Member

Вчора так хотілось схалявити і не роботи пілінг та про мумійо забути, але совість мені цього не дозволила. Ур-а-а-а! Це вже входить в хорошу звичку, це все рівно що зуби почистити

5. sofcja

sofcja Member

є. називається у вас то чудо - кріспи
    але там величенька група товару, серед якої і цільнозернові хлібці є то типу таких

Останнє редагування: 10 Лютий 2012
  6. MaryF

MaryF Well-Known Member

а я все роблю крім мумійо, ну шось воно мені таки якийсь запах має ну дуже не приємний, та й грудьми гудую, то й вирішила ним не користуватися ...

Сьогодні випила таки кавуськи з кусочком шоколадки, подивимося, шо до кінця дня скаже серце, а поки дуже класно себе чуваю... так ніби з зимової сплячки проснулася...все таки не можу я без кави і з кавою не можу ...треба якийсь замінник шукати...

7. sofcja

sofcja Member

а я каву таку зраня пю, що й кавою не дуже назвеш - море молока і ложечка кавці і велике горня виходить...
    щось читати вас читаю і ніц не пишу - трошка нечемна

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

А в мене - це пивна гальба))) Мама якось зранку побачила - довго сміялась :girl_cool:

На мене перевтома і холод погано впливає - їм багато.
    нині працюю з дому, відповідно мала б менше втомитись...
    побачимо як вийде....

9. sofcja

sofcja Member

щодо хлібців, не впевнена що ідеально такі ж по корисності як магазинні - але можна пробувати

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

в мене горня на 700 мл.... пю я направду багато рідини, зате супи рідко їм - не моє...
    то домашні горня моє ноцником називають по приколу:girl_crazy:

10. arushka

arushka завжди досягаю мети

Вот за шо я люблю Софцю - не встигла спитати - рецепт тут як тут. :)
    Пиши, будь ласочка, ми сумуємо!!!
    А в мене не то вихвалялка, не то переживалка: вчора загриміла з малою в лікарню, трохи стресонула,зараз на вазі -2 кг за два дні. Ніби добре, що такий мінус, але думаю, він вдома обернеться в плюс за день-два системного харчування. Хіба врізати собі пайок.

11. Rona

Rona Мама-йожик

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

13. Rona

Rona Мама-йожик

в мене з"явився дабл-контроль))) наш неймовірний тренер Оленка завела для нас зошит, де ми будем щочетверга записувати вагу і об"єми :girl_crazy: отако... хтіла - маєш :girl_blush2: так вже хочу вдіти капальник! (тра новий купити, мій шопоголізм не дасть засохнути :girl_cool:) і бути красіва дівчинка на пляжі, щоб муж гордився :) а я собом ще дужче :girl_in_dreams: я вже котрий день дужо чемна, нинька на вечерю буде просто мняско, жду :girl_cool:

14. Музик

Музик Мартуська

ну от шо за зараза, системи дотримуюсь, спортом займаюсь- а за тиждень +500 гр.

15. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

якшо то Вас троха втішить - Ви не одна. але ніц тримаюся системи, як п*яний плота... гірше вже не буде:girl_crazy:

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене якийсь капець... Весь час дико хочу їсти, причому то солодке, то дууууже гостре! Тре собі якось писок зашити, чи що, бо так далі діла не буде :sad:

• Подобається Подобається x 1
  17. Музик

Музик Мартуська

підтримка тут завжди тішить! дякую, дівчата!

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

в мене минулий тиждень так було, а цього -300гр.

то для мене замало, бо до того стабільно втрачала десь 700гр. за тиждень, але за умови, шо чітко дотримувалася системи і ходила на шейпінг...

думаю, шо такий стояк через морози ...сповільнюється обмін речовин і організм починає запасати жирок, але дівчата тримаємося і скоро ми пузбудемося тих лишніх кг.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

випейте чашку смачного гарячого чаю...якшо не допоможе, то ше одну....:radist::radist::radist::D:D

19. Музик

Музик Мартуська

я так минулого тижня рятувалася від дикого жору - за 6 днів вихлептала майже пачку чаю

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

не помагає :sad:, випила чаю - і відразу ж думка, що би то таке з"їсти... Зара наїлася рису із приправами , сподіваюся, що нині до холодильника більше не підійду...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.