Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

Чому? Можна якщо зупка чисто вегетаріанська то до неї можна взяти кілька житніх сухариків.

2. sofcja

sofcja Member

якщо суп з картоплею - то краще від грінок відмовитись!
    бо нам можна все, в певний час, в певних дозах, і певних поєднаннях, ячщо всюди шукати можна трішки того і трішки зараз, то ефекту довго доведеться чекати. хіба що житні, і то я б не радила:girl_mad:

знимки виставляти точно не будемо! хто нас захоче побачити - завжди зможе це зробити!

Жасмінчику, сприймай ті лашки як неймовірний позитив - і вшивати, вшивати, вшивати!:girl_dance:
    я от вчора свій плащик вшивати занесла, весняний, давно купила, ще 3 роки тому як поправилась - висить як розпашонка!
    а ще мене всі хвалять що добре виглядаю - тішусь як слон!:girl_claping:

а, а, а ще - зробила собі салатик зі свіжого огірка і помідорчика - смакота! хотілось! переходитиму в звичний режим - колись щодня такий салатик топтала, часом з фетою, .... але тоді худлось файно!
    і ще помітила закономірність - коли не висипаюсь нормально - організм не худне.... паразітик :girl_sad::girl_cray::girl_mad:

3. maistrina

maistrina Загублений

Вирішила приєднатись до вашого товариства і маю надію, що зможу зкинути за цією системою зайві 10 кг. Але для мене дуже важко не їсти після 17,30, бо працювати закінчую майже щодня о 18,00, поки дійду до дому, поки приготую вечерю буде всі 19,00.....

4. sofcja

sofcja Member

вітаємо в компанії!
    наші дівчата на робіті вечеряють переважно:girl_blush2:
    знайдете й ви якесь рішення, хоча може краще і в 19 год поїсти, головне щоб не в 23:girl_mad:

щойно побачила, що нашу тему поділили - зле! багато втрачено - новенькі точно попередню не перечитуватимуть - краще б зайве видалили і зменшили!

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  5. mermaid

mermaid Member

То аксіома...Багато є інформації в інеті про цей звязок...Я памятаю був період коли я лягала дуже рано спати, висиплялась як поросятко.. І худла без жодних дієт.. Тоді важила 51-52...Тому треба нам ще внести поправку до нашої системи і лягати спати як найшвидше... Сон це великий плюс для краси і для талії...Ще б хтось відмикав інтернет і гнав до ліжка...:girl_crazy: спати..

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Бачила фотки з останньої форумівки - таки гарно виглядаєш!

Вже весна, скоро багацько свіжих овочів буде! Сама вже тої смакоти чекаю-не дочекаюся.

Може то і мій паразітік того худнути не хоче. Та не виходить раніше спати вкластися...

А ще я похвалюся - пішла сьогодні на закупи в "Сільпо" і так мене тягнуло до шоколадки, разів зо три до неї верталася, але не купила! Натомість купила собі файного грейпфрутика, яки успішно на вечерю стоптала. Ось.

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  7. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

сьогодні знайшла в італійському магазинчику спагетті цільнозернове житнє

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

То, видать, якісь антисистемні магнітні бурі - я сьогодні ввечері так хотіла смажену картоплю, що вагітним захцянкам і не снилось:girl_cray: Завтра, напевно, буду смажити в 5 ранку. Душа просииить!!!!! :girl_crazy:

9. TASJA

TASJA Well-Known Member

А таке в мене вже також було... На ранок таки посмажила, яка то насолода була її їсти!

10. kljysochka

kljysochka New Member

ДІВЧЄТА,ПРИЙМІТЬ!!!я про систему знаю.ясно не досконало:girl_blush2:,але приглядаюсь і вичитую вже давненько та все не наважувалась.як каже Міріманова-1000 відмовок:girl_in_dreams: а як її книжку дочитала-пойняла,шо пора!!!бо вже обросла комплексами, і впадаю в депресію...а на дворі ж весна!!!:girl_cray:захрапалася я з дітисками..до пологів вага моя була 64кг.чулася я не зле,але то був не ідеал.а зара-68(ріст 170)!!!мрію про 60.ніколи так не важила,але тепер бачу шо можливо!я за життє перепробувала море дієт,але шоб триматись у формі потрібна система як спосіб життя.я собі шось подібне придумала ще до 2-ї вагітності,але то лиш для підтримання форми і явно то була не ідеальна система..:sad:тому ця мене підкупила і хочу їй слідувати,але мені потрібні однодумці,які підтримають,вислухають,посварять і просто будуть з тими ж проблемами і сподіваннями як я!:girl_claping::girl_claping:тому прийміть,тепер я з вами!(усьо,звалу нема:girl_crazy:)

11. olevitska

olevitska New Member

Всім првіт! вага 59,5 і ніяк не хоче вниз....
    ...приїхала моя книжка...сьогодні перший раз веду записи в ній!!! досить цікаво!!!
    хочу вже форумівку!!!

12. Jasmin

Jasmin :)

приймаємо з задоволенням :) Приєднуйтесь, розказуйте про себе і свої досягнення, запитуйте :) Ми тут всім раді :)

О, ти мене розумієш :) Мені руки ніяк не дійдуть, щоб фото вклеїти, бо їх спочатку треба роздрукувати :)

13. irushka

irushka Well-Known Member

Ох, а в мене зріст 165, а вага ще 2 тижні тому була теж 68. Якби мені колись сказали, що буду стільки важити, я би не пережила. Такі дурні ті комплекси через вагу, не дають мені спокійно жити, все життя дієти, мрії схуднути, зриви, набирання ваги і знов комплекси. Чого та стрілка на вазі така незворушна, я щось сьогодні аж опустила руки, все роблю правильно, а худну так повільно, що й не помітно. Але я знаю, що система мені підходить ідеально, бо колись я на ній досягла результату досить швидко . Зараз шлях до такої фігури мені закривають ще 10 кг :girl_cray:.
    Дівчата, а можуть бути сніданки заситні, може я перегинаю палку з солодким на сніданок?

14. robik

robik Member

Звезда, чєсноєслово! Красотка.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

Але файнезна фігурка!!!
    Я намагаюсь солодке їсти зранку 1-2 рази на тиждень, не частіше. Але зауважила, що як вага хоче йти вниз, то їй не мішають ні вареники на сніданок, ні кавалок торта. А от коли забастовка, то навіть якщо снідаю дуже трошки, все одно вага як осел.

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

згадаєте мене, що коли Вашому синочку буде рочок отак і виглядатимете, як на фото:girl_tender:
    гормони зараз трохи інші працюють.

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я якраз почала набирати вагу, коли закінчила ГВ... Поки годувала, то десь 60 кг важила.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я 2 дні не дотрималась системи, бо всюди завал був, то вже +пів кіля. Але десь на днях мають мені привезти вагу електронну, то буду мати стимул, бо люблю цифри порівнювати:)

19. kljysochka

kljysochka New Member

дякую за прийом!!!так приємно худнути до 12-ї!!!:girl_crazy::girl_haha::girl_haha:irushka ви були бомба!!!то було 60кг?мумійо маю,а от вагу би добру не зашкодило б :girl_in_dreams: ше підкажіть:я тут десь читала,шо мумійо не так воня в кремі нівеа-то я правильно зрозуміла?в тому класичному?

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я розбавляла в класичному, але не сказала б, що менше воняє, просто добре розчиняється:)

Статус теми:
Закрита.