Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60 (2)

я вже аж заплуталась... але знайшла

можна то ж бобові...

2. Vika

Vika Well-Known Member

десь я читала що не можна голубці і плов на обід. бо наш білий рис не можна ні з чим комбінувати.

3. sofcja

sofcja Member

знаю, що дівчата голубці їли на обід. хоча то може й не найкращий варіант для обіду.
    Жасмінка, памятаю з грибами гамала.
    Міріманова просто не рекомендує білий рис їсти, краще нешліфований і каш на молоці не дозволяє вживати. а конкретно щоб крупи і мясо не поєднувати на обід - кажись там такого нема...
    поправте, якщо щось не так...

вчора важилась - животик підтягнувся і я цілком задоволена, такими темпами мене б хватило, то буду красунька:girl_in_love:

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Можна, тіко осторожно. Міріманова радить взагалі звести до мінімуму білий рис. Я обідаю пловом чи голубцями з м'ясом дууууже рідко, як вже сильно ліньки щось собі окремо закалабуцькати.

Вітаю! Мій животик поки "фартушком", але процес теж рушив з місця.

5. rododendronia

rododendronia Member

Набрала я 3 кг , тому приєднуюсь знову до Вас! Обіцяю бути чемна і не порушувати системи )))

6. Sertce

Sertce Member

Xоч їсти не xотіла взагалі, але примусила себе з'їсти дві ложки гречаної каші з салатом з ріпки, моркви і цибульки... А вечерю вже, певне, в себе не "впxну". Помітила за собою, шо якщо з'їм після 12 шось не по системі, то таке враження, шо камінця, чи кусок ломаки ковтнула. Аж шлунок болить. То в всіx так?

Останнє редагування: 31 Жовтень 2011
  7. kljysochka

kljysochka New Member

я вже тиждень на системі і от...-500гр, ггг:) ну було раз шо трохи попустилась (була на весіллі) але то до 7 вечора і слідкувала шо їм.. але я не розстроююсь. вашє! бо мені з такою системою харчування дуже добре! легко почуваюсь)) то ті останні паскудні пару кг так тєжко лізуть! та ми їх натхненням візьмем! (якшо вистарчить;))

8. Sertce

Sertce Member

А в мене знов стояк.... Xоч би він плавно в "+" не перейшов!

9. sofcja

sofcja Member

а ви в голові ситуацію моделюйте... будете важити рівно стільки стільки схочете...
    я он точно вже 62 в мозгу важу, а до нового року 58 ще й буду!
    в нас все складається саме так, як ми собі прогнозуємо. підсвідомість добряче працює!
    тому уявляйте якою є бажана вага і про себе говоріть постійно я важу стількито чи я худну,худну, худну....
    може то й смішно, але добряче налаштовує!
    я он як займаюсь і відчуваю, що очка закриваються, бобік дохне, то акумулюю свої сили, перед собою уявляю червоний кружечок з циферками 58 і якось ще можу закінчити ту руханку...
    про "+" навіть не думайте. думайте про величезні мінуси! і про те чи все правильно робите, щоб вони зявлялись! а стояк сприймайте як нормальний стан - водичка живе в вашому організмі, тому +_ 200 грам - то ж горня чаю...

10. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Сьогодні вперше за довгий час робила вправи десь 40-50 хв :dance2:
    До речі, займалась година 11-12, то відповідно - їла до 10 ранку, а то помітила, що я до 12 год встигаю зїсти стііііільки :girl_crazy:, що можна не обідати і не вечеряти:girl_blush2:... ну і вага не зменшується через це.

11. arushka

Не перейде, якщо будете дотримуватись системи. У мене стояк був з червня до середини жовтня, "гуляли" 200-300гр кожен день, ну і перед КД майже цілий кг набіг. Але якщо я ніде не нагрішила, то вага за день-два верталась до меншої. Тут основне не опускати руки (до тарілки), по принципу "і так усьо пропало". Бажаю терпіння!

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Я з вами вже місяць (тільки часу бракне дописувати:girl_cray:), спочатку було важко звикнути до нового способу харчування, та й без солодощів ніяк раніше... зате вже є результат - 5 кг, рада "як слон":)))
    Єдине питання, не звикла я снідати, не лізе нічого зранку, а за системою ніби сніданок обов"язковим має бути, може, без нього:girl_blush2:?

13. arushka

Неа, без сніданку ніяк. Я все життя до системи теж перший раз їла десь 11-12год, до того тільки кава-кава-кава. Нічо, перевчилась. Тепер всі вдома знають, що найкращі смаколики типу чебуреків, пельменів, безе в вершках і т.д. треба очікувати на сніданок.:rus:
    До речі, зранку обмінні процеси найактивніші і всі позитивчики з їжі залишаються не на бедрах/попі/..., а там де тра.

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Нарешті можу з спокійною совістю написати і я) Ото почав одяг мене трохи "стіснять" в області талії, тут ще й хтось в животику оселився - і я вирішила поєднати приємне з корисним - здорове харчування і можливість себе гарно споглядати в зеркалі)))
    Вже тиждень на системі - і нарешті пішов мінус) правда признатись - грішу) ввечері задобрюю токсикос фруктами, жеби не мучив мене дуже, але обід-вечеря в нас по системі)
    чекайте звіту в пятницю)

А ще маю супер-вихвалялку - підсадила на систему чоловіка, так що не маю потреби готувати на 2 фронти і ніхто мене не спокушає смаколиками ввечері :girl_claping:

15. Sertce

Sertce Member

В мене ше -600грам.

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

я ввечері наготую своїм вечерю, а сама - в іншу кімнату, бо інакше вся система піде "коту під хвіст":)))

17. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Ну то й я вже покажуся)))
    Приїжджала свекруха, а коли поїхала - всі знайомі почали питати, чи я часом не вагітна:girl_cray: Ех, більшого стимулу мені і не треба було... А то вже кілька місяців безрезультатно хочу сісти на систему, все сили духу не вистачало.
    На системі тиждень. В пятницю відзвітую. Порушила тільки у суботу і вчора бігмак зїла в обід. Перші 3 дні нек важилася, тому втрату ваги сказати не можу. А так, то вже кілограм пішов:girl_claping: З нього вчора 600г пішло після того, як я з малою на розвиваючі заняття в Моторну бджілку ходила, ото наганялася я за нею).
    Так що приймайте і мене у свою компанію!

18. rododendronia

rododendronia Member

А я була сьогодні дуже дуже не чемна (((
    Сиджу зараз вдома хвора і нічого не роблю а тільки пакую. Вже не можу дочекатись коли на роботу вийду бо не вистарчає моєї сили волі ((

19. arushka

А я тільки закінчила пекти хліб. Народ, запах в хаті стоїть -хочеться застрелитись відразу, щоб не мучитись. Терплююююююю!!

Мене після трьох місяців похудання по системі запитали кого я народила:d25: То чоловік потішив, каже "добре, що не питають, де плануєш народжувати". В мене після тої розмови апетит пропав і вже не відновлюється:xaxa:

20. sofcja

sofcja Member

а я сьогодні зла й нервова і в такому стані мене неймовіроно тягне на наїстись все-що-під-руку-попаде - але терплю, поки чемна, залишилось позайматись нині і програму буде виконано:girl_in_dreams:
    якщо голова не трісне, то позаймаюсь... ще ніяк зважитись нормально не можу, то важусь наївшись, то ніяк не важусь... жесть...

Статус теми:
Закрита.