Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60 (2)

Liona, молодець! Приходьте на форумівку, такими успіхами гріх не похвалитися ))).

А в мене вже 60 :girl_yes2:. По трохи повертаюся до нормального життя. Правда жерти хочу постійно. Борюся.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

2. Liona

Liona Well-Known Member

Я би із превеликим задоволенням ) Якби не відстань ) От би на НР вирватись у ваші края - я би озвалась ) І на вас усіх подивилась би залюбки )

3. Sertce

Sertce Member

Lіоnа, слів тут мало! МОЛОООДЕЦЬ! Система діє!

4. kljysochka

kljysochka New Member

Ліоно, нема слів! двє бальшиє разніци!!! респект і уважуха... така красуня інтересна, ммм...:girl_spruce_up:

5. Jasmin

Jasmin :)

Вітаю! Молодчинка! Так тримати! ;)
    Прошу викласти фото "До" і "Зараз" в повний ріст для стимулу :)
    ти знову нас покидаєш? :sad:

6. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата, надзвичайно вам всім вдячна за такі теплі слова ) і тут, і в кармі ) Сама тішуся, якщо чесно )

Обов"язково! ) На вихідних сфотографуюся у повний зріст - і зразу відзвітуюся )

7. Vika

Vika Well-Known Member

ліона ви молодець. цікаво яка вага була до, а яка після?.
    а в мене ніби наступний кг втік. виходить що худну в тиждень на 1 кг. і того 3. ех ще 12.
    останніми днями почала чогось яблука на ніч жерти. чоловік купив ящик ну дуже смачнючих.

8. Liona

Liona Well-Known Member

Якщо дозволите - не озвучуватиму вагу :shy: От як дійду до тієї ваги, яку хочу - скажу )

9. Jasmin

не забувайте, що можна не більше 2-х яблук в день ;)

10. sofcja

sofcja Member

геть від яблук, геть, геть, геть!
    це не за системою, та ще й достатньо цукру має... ви ж хочете гарного й швидкого результату?! бийте по пальцях, но обходьте стороною! до 6 вечора їште хоч відрами! а потім - нінада...
    взагаліто з солодкими фруктами теж обережним тре бути... та й якщо за правильним харчуванням, то наш шлунок прокидається десь о 5 ранку і засинає 4-5 вечора, потім ми напихаємо його і мучаємо... ні перетравити нормально і скоро, ані йому виплюнути... так-що нарід, не балуйте себе наніч нічим, навіть напівдозволеним (за системою з можна сир після 6 і малими кількостями), бо там де 1 яблучко, там і 2, і 3, а далі понеслась мать в бедра обвисать...
    отак, написали про яблучко, мені наніч захотілось...
    всьо, беру нитки і зашиваю писка...
    то - міні-тапок, не злостіться в разі чого...
    сама хочу ввечері їсти, то тепер скачу аби ніц до рота не пхати... розпочинати з жором перед кд, і ними ж самими йойойой к не легко, але я стараюсь.
    і маю радість трошки - мені на днях калебасик і мате подарували несподівано:girl_tender:

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

12. Jasmin

а-а-а..... то інша справа :) я теж за вами всіма скучила, але мені той місяць є в радість, бо є час для роботи над собою, щоб ви мене побачили хоч на трішки меншу ніж була :)

Останнє редагування: 22 Жовтень 2011
  13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

І я знову повертаюся до системи:girl_curtsey: За останні два тижні скинула майже 2 кг. Трохи проблемно, бо ніхто мене не підтримує вдома, а всі жують-жують до півночі:girl_devil: Але помало втягуюся...

14. Sertce

Sertce Member

Зварила собі на обід суп без круп, зробила салат з капусти свіжої, заправила це все...кефіром, і з'їла з гречкою. Наїлась... Думаю, шоб то на вечерю придумати.:girl_wink:

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

(заправила це все кефіром- мала на увазі салат, не суп.:biggrin:)

15. Jasmin

Результат за сьогодні -400гр. Помалесенько повертаюся до останнього результату.
    Купила сантиметрову стрічку, завтра обміряюсь :)
    Всім жирних мінусів на ранок! ;)

16. apelsyn

apelsyn New Member

В мене ще -500гр, недивлячись на порушення. Завтра обміри зніматиму

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

ДІвчатака, кому не ліньки - можете викладати денне меню?? Бо я вже гублюсь - чєго би пажрать))))) Теж буду викладати..

17. Vika

Vika Well-Known Member

вчора були гості. чоловік запікав гусочку. ще було багато всього добренького. трохи нарушила. але сама від себе в шоці не їла ні цукерок, ні свого супер-пляцка. попробувала салату і качки трошки. ну і винце червоне.
    в мене сьогодні на сніданок був яблучний пляцок і кава з молоком. на обід напевне гречка з печеним м"ясом. на вечерю домашній йогурт з яблуком.

18. Sertce

Sertce Member

Яблука можна на вечерю? А і ще запитаю про печене м'ясо, ви їсте його на обід? Чи лише варене?
    Печиво не можна на обід ніяке, да? Навіть сушку( бублики) і "МАРІЮ"?

19. apelsyn

apelsyn New Member

Sertce, після 12 не можна нічого, що має пшеничну муку. Це я про бублики і печенько.
    Печене м"ясо їмо і на обід і на вечерю. Тіко без шкіри і жиру. Як на мене - смачніше і корисніше ніж варене.
    Яблука можна в варіантах з фруктами( з овочами або молочкою або крупами), але не багато (1-2 після 12 на протязі дня). Але крім яблук обов"язково ще щось з"їсти "по-крупному".

20. Sertce

Sertce Member

Дівчата, я теж попрошу, напишіть xто шо обідає. Знаю, шо є переписи, але таке людське, не екзотичне, нашвидкоруч.

Статус теми:
Закрита.