Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60 (2)

Навіть не знаю, кіко тепер важу :girl_blush2:
    Завтра зважуся і вечеряти буду йогуртом, чесно!:ninja: Тапок долетів, дякую, Ірусько!:)::good:
    Чекаю на форумівку, урочисто обіцяю 18 листопада продемонструвати -4 кг від завтрашньої ваги! :girl_yes::girl_angel:

• Подобається Подобається x 1
  2. Jasmin

Jasmin :)

:girl_crazy: рости здоровенька! якщо щось то звертайся, завжди рада допомогти :girl_crazy::girl_wink:

3. Rona

Rona Мама-йожик

Іринко, в тебе в підписі такий жесткачь, шо тапок просто так... доповнення))))))

4. Jasmin

ой, то не я така, то життя таке....:girl_crazy:
    Мотивую себе всілякими можливими методами, не можна стільки бавитись з організмом, або вже дійти до тої заповітної ваги, або кинутися того... Вибір завжди є, або одне або інше....:girl_tender:

5. Rona

Rona Мама-йожик

Іринко, мушу через ті знимки ковбаски не їсти))))))))) так пахне!!!!!!!!:khomyak:

6. Jasmin

терпи, воно того варте)))

7. kljysochka

kljysochka New Member

:girl_tender: о, я вже знаю чого я з"їхала із системи цалковіто- не було софці дописів!:girl_crazy: оце я панімаю, оце напор! стало встидно і пробудилося бажання шото мєнять!:girl_wink:
    я, канєшно , не ваш старожил, але постійно читаю. все думаю- от нині всьо! але вистарчає мене до 12:girl_crazy: далі гаплик:sad:
    за той час шо була на системі сповзло 3,5 кг і то десь за 2-3 тижні (в мене 65-65,5 було) а потім літо, ягоди, зірвалася.. але то літо, жара, жерла менше, з дітьми гуляла більше, і вага трималась, хоч то не була моя бажана кінцева вага)) а тепер... куртки, штани, на роботу не ходжу, з дітьом.. карочє, розсіялась моя мотивація совсєм:sad: а ше ніяк негодна себе заставити на вправи.ходити кудись немаю можливості наразі, а вдома незберусь. а ви всі такі молодці!!!:girl_tender: тай не писала я, бо ж зовсім була за бортом. але пойняла- нити досить! і за це вам, дівки, здоровенне дякую!!! ото вас почитала- а чим я гірша? нє, я з вами! і на форумівку дуууже хочу! а фіз.вправи- я багато ходжу з дітьом на плечах, і гуляємо.. може того фате? цьом вам всім!:girl_tender:

8. AilataN

AilataN жива

Я в темку вже давно не заходила, бо мені встидно,вивісила була своє фото гарно схудшої, а тепер розповзлася, як медуза... Ще й чоловік ходить і мявкає- ти найпрекрасніша, найкраща, мій животик, моя дупця!(((
    А от поставлю перед фактом, що та дупа вже хоче зо троє нових джинсів, бо старі вже зі скрипом!
    В мене ще один анти стимул- дзеркало у ванній. Вірніше освітлення. Дівчата,як гляну на себе в то дзеркало- то думаю, а що я тут взагалі роблю,та мені в плейбой , як мінімум! ГГГГ))!
    Отака засада.
    Вночі працюю- вдень їм. І вночі перекушую.

9. kljysochka

kljysochka New Member

:girl_crazy: ))))) мій теж каже- тобі треба схуднути? а де? :girl_crazy: мені вистарчило розуму не вивалювати ті драглі і не доказувати, шо таки є де!! то розхолоджує.. але я- всьо, вирішила! ше б завтра по 12 та рішучість залишилась..

10. apelsyn

apelsyn New Member

В мене ще кг щез:eek: Я в шоці. Їм як слон і худну?? Троха важко без "перекусів" печеньками і канапочками)))

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині зважитися не вийшло, на жаль. Зате параметри виміряла: 88х71х97 см.:girl_sad: Зріст - 1,62 см.
    Перший день на майже системі. Сніданок - 05.00 - їла, шо попало під руку :girl_crazy:, на обід було трохи сиру, а на вечерю - півпляшки питного йогурту.:connie_pull-pigtail
    Вправи почну робити із суботи

• Подобається Подобається x 1
  12. kljysochka

kljysochka New Member

йой, а довго так протягнете?:girl_crazy:
    я входжу помалу, ггг. нині просто менше їла, не перекушувала, ніяких печеньок і вафель( о, артек!), і вечеряла в 19.00 а не ... ну, ясно:girl_crazy: так як я розпустилась наніц, то мушу поволи на систему сідати, бо буде дуже тєжко і точно зірвусь. завтра планую обід по системі:girl_yes:

13. Jasmin

Олю вже можна віднести до старожилів, вона очевидно має причини на такий неформатний "системний" день... за неї я спокійна, вона знає як правильно харчуватись по системі))

в мене сьогодні +200гр... випробування для мене :) Але цього разу я так легко не здамся, і навіть ті булочки з часничком та червоним борщиком мене не спокусять, бо я їх на сніданок вже спакувала :girl_crazy: Завтра буду снідати на роботі, потішу своїх дівчат:girl_wink:

14. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Набралась від ваших дописів азарту і також повертаюсь на систему.
    Починала з 73 кг і дійшла помаленьку до 65 кг:girl_curtsey:
    Далі почала собі забагато позволяти, а вага на диво не збільшувалась десь зо 2 місяці.
    Ну і я, ясне діло, розпустилась зовсім:girl_blush2:, а вага помаленько повзла... 66...67:girl_sad:
    Тепер стартую з 67 кг. Цілий день чемна... обід... вечеря... ніяких перекусів, тільки несолодкий чай. Зараз в животі бурчить, тому випю тепленького чаю і спати.
    Дякую всім за настрій до худнення :girl_in_love:

15. kljysochka

kljysochka New Member

а який у вас зріст,несмію питати?))
    та я в курсі, бо давненько до вас тут у гості ходжу))

16. Jasmin

тішуся за вас і за те, що компанія зростає :)
    Настрій ми вам гарантуємо :) А результатів від вас чекаємо ;)

17. Nespljushka

Мій зріст 1,68 м
    Ну тепер вже нема куди відступати.
    Бо часто собі говорю: ну ще сьогодні... а завтра на систему... ага - завтра знаходиться ще якась поважна причина, щоб нажертися.
    А так написала тут - і все.
    Обіцяю бути чемною і постараюся зявитися на форумівку з результатом.

18. Jasmin

Ось це молодчинка! Бажаю великих мінусів, легкого схуднення, задоволення від себе і свого тіла та багато компліментів від оточуючих!:girl_yes2:

19. Nespljushka

Ой, дякую, Jasmin. :girl_blush2:

20. Liona

Liona Well-Known Member

Привіт ) Дуже давно не з"явлалсь, виправлятимусь )
    Отже, мої успіхи )
    За 6 міс. системи скинула майже 20 кг (якщо точніше - 19,6 кг) :girl_crazy: Це без фіз.навантажень, лише на харчуванні ) Фіз навантаження намагаюсь по-троху ввожити, але щось не дуже виходить перетворити заняття в систематичні :girl_in_dreams:
    Ось так я виглядаю зараз (у повний зріст буде за кілька днів)

Кілька разів були зриви :shy: Але все одно тенденція до схуднення досі зберігається )

Статус теми:
Закрита.