Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

я виправила харчування, тренер казала, би писала всьо, що за драбинку потрапляє, вона глянула, виправляла купу всього, теперка їм по-людськи, за систему ніц не каже проти, каже "харчуйся як звикла, тілько мучне не їж":) додала мені більше сирого (овочів, фруктів), пояснила, що робиться, як стілько їсти хліба як я їла, дозволила зраня їсти булку і т.д., золотий в мене тренер, абазяю :girl_tender:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а шо ся робе? Бо мені цікаво що вона сказала.

Я то в принципі знаю що білого хліба взагалі не рекомендують їсти і мучне, через те що це організмом розчиняється як простий цукор, а треба комплексні карбогідрати з великим вмістом волoкон (ну той що з висівками хліб). А далі?

Останнє редагування: 11 Березень 2011
  3. Rona

Rona Мама-йожик

все, Марусечко, вірно, а далі - замнуте коло: хліб - зал - хліб - зал... тобто, що наїла - те спалила, а решта собі сидить, я ж жиру майже не скинула за 3 місяці, а, навпаки, набрала в талії... в мене було фактично вуглеводневе харчування, клітковини мало, тепер вбернули всьо як має бути... але мене дуже втішило, що тренер ніц не сказала за систему -60 :) вна поняла, що я хімічила, м"яко кажучи...

4. Маруся-мама

А куда грейфрутики поділи? Я собі так люблю взяти на роботу такого великого ґрейфрутика як мнячик, розрізати на половинку і хрумати ложечкою. А тоді ще тим соком що «накулупала» запити. СМАКОТА!!:nyam2: І головне тим одним хруктом можна наїстись.:girl_tender:

5. MYR

MYR Member

А мені нині хресна мама комплімент зробила, сказала, що може я і не дуже схудла
    (бачимось кожен день), але виглядати моя фігура стала значно краще. Так приємно.:)

6. Rona

Rona Мама-йожик

Останнє редагування: 11 Березень 2011
  7. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я вчора отруїлася чимось - сама незнаю чим. То пила, чай , кипячену воду, кефір. Цілий день періодично болів шлунок. Я аж скручувалась, щоб не болів:girl_sad: Температура була 37, 5. Так що ні вправ, нічого я не робила. Сьогодні болить голова, а шлунок уже ні.
    Я вже скинула 3 кг=54, 6 сантиметрів з талії=68, а хочеться 62 як до ще перших пологів та 3 см з стегон=91. Подумала, що не худнутиму, бо стегна будуть ще меншати, а мені того не треба.В пятницю все придівала свій одяг і все подобалось - тепер я абсолютно в гармонії з собою, а це головне. Думаю животик підкачаю ще коли шов дужче заживе піду на пауерліфтинг.Я раніше трохи ходила, то сподобалось. Я задоволена тим, що в умовах і можливостях які я маю, зробила фігуру кращою чим вона була. Я думала більше скидати, а вийшло, що то для мене багато. А окремо з живота не йде.:sad:
    Думаю щоб кілограми не повернулися та ще й з плюсом продовжуватиму робити вправи, скрабіння, мумійоження тобто вони лишаються і їстиму до семи, але все ,що хочеться.
    Так що покидаю вашу прекрасну гілочку.:girl_bye:
    Ось яка я.

8. Rona

Rona Мама-йожик

9. Мамусічка

А форумлянкам, які на системі -60 хочу побажати схуднути до свого ідеалу. І бути такими ж позитивними, якими ви є. Ви чудові :) :) :)

10. irushka

irushka Well-Known Member

Ну що ж, два тижні на системі позбавили мене 2 кг, тобто я худну на 1 кг за тиждень, не надто швидко, але до літа з такими темпами мала би бути у формі. Організм вже звик: те, що звечора здається би з`їла без міри, зранку ледве лізе,вчора брат приїхав, привіз цукерки, вони мене так спокушали ввечері, але вранці ледве 2 з`їла і ніби нічого в них особливого.

11. sofcja

sofcja Member

там веснааааа!:yahoo::yahoo::yahoo:
    вчора мужньо витримала подалі від цукерок - ото пю каву і 1 цуцьок згризла!:morning1:
    довольна. вага тримається гарно. і йде поволі мінус,навіть не йде, а повзе.... але головне що рухається!

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  12. Януся

Януся Well-Known Member

Так, приймайте мене в компанію. Теорію системи вивчила, завтра починається практика. Зараз моя вага 56 кг :girl_sad:, ціль 51 кг:girl_cool:. Єдине підкажіть годуючі мамуськи, чи не зменшилась у вас під час нового типу харчування кількість молока?

13. Мамусічка

Ні не зменшилось. Мабуть, секрет у тому, що води пила більше ввечері. І не різко починайте, а поступово переходьте на систему. Головне, щоб не різко. І буде добре і Вам бо худнете, і дитинці, бо молочко є:d25:
    Ось що каже про це Міріманова
    "Систему можно использовать при грудном вскармливании, с единственной оговоркой - вводить все принципы очень постепенно и внимательно следить за количеством молока. В принципе, у худеющих по моей системе, проблем с ГВ не возникает, поскольку есть можно все, а физические нагрузки приветствуются только в разумных рамках."

14. olevitska

olevitska New Member

Я повернулась в "сім"ю"!!! З п"ятниці чемна. За вагу нічого не пишу бо КД. У п"ятницю робила ГКТ і десь на 2 кг "всякого" таки зменшилась... Ой, дівчатка, спробувала я той чай...імбирний...такий собі цікавенький...але таааак сподобався!!! (і апетит не прорізується...). Ще замовила собі щоденник...обіцяли за 4 дні буде...по ідеї завтра...

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ага, 63 кг!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Але, дівчата, насваріть мене! Я погано харчуюся... Ні, не їм заборонених продуктів, після 18:00 не їм, а все навпаки. Я вже не пам"ятаю, коли останній раз нормально вечеряла. Просто не хочеться, а силувати себе не можу, тому перекушу фруктом якимось і все. А приблизно о 22:00 апетит з"являється, але я мужньо тримаюся. І не скажу, що в обід переїдаю, але о шостій їсти не можу зовсім...

16. Rona

Rona Мама-йожик

17. reshka

reshka New Member

А еще не могу полностью перейти на систему:girl_sad: В субботу была на день рождении, пыталась себя ограничить,конечно...но все-равно налопалась овощей и рыбки:girl_in_dreams:,но радует,что перешла на красное вино -сухое -раньше никогда б его не пила,т.к. больше люблю белое полусладкое... и веса точно своего не знаю (весов своих нет)....завтра пойду на тренировку, хоть буду знать от куда начинаю.....так как уж очень хочется вернуть свои 56кг (кг 5 точно нужно скидывать)... да и ноги с животиком срочно нужно подкачать, а то...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    В общем,если вы не против, я с ВАМИ.:girl_blush2:

18. Маруся-мама

У мене таке часами є. Коли з’їм щось більше чи ситніше вдень або десь коло 3-ї то вже вечеряти зовсім не хочеться.

Але вчора перевели час на літній і я пів дня проспала, бо ніяк не могла перейти на той час. В результаті повечеряла в 7-мій за новим часом. А вже через годину знову захотілось, але потім я зрозуміла що то з нервів і воно відійшло.

А ще мені мій муж сказав що у мене вже пані ззаду зменшилась а пузо ще ні. Ну так, бо воно у мене найбільше. Сказав муж додати більше вправ, ніби я сама не знаю.

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Нє, вечеряти о десятій - то вже занадто для мене. Але може то дійсно спробувати перенести вечерю на 19:00... Подивлюся.
    Сьогодні думала над причинами того всього. Найімовірніше те, мабуть, що обід в мене приблизно 0 14:00-15:00. Раніше не виходить, бо гуляємо з малим, а потім ложу його спати. І до 18:00 я просто не встигаю зголодніти.

Думаю, тут ніхто проти не буде - приєднуйтесь!

20. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я декілька хвилин тому поїла сьогодні перший раз!!!:girl_cray: Зранку випила каву і погнала, думала, що на годинку, а вийшло на цілий день. Перекусити не вийшло, тому зараз з'їла б слона, але обмежилась відвареним філе. На завтра буде величезний мінус, а на післязавтра - ще більший плюс:girl_in_dreams: Чомусь не любить мій організм таких голодоморів - зразу мстить.

Статус теми:
Закрита.