Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60 (2)

У мене розпочався другий етап схуднення. Літо стало сезоном перепочинку.
    Моя нова мета - 52. Тільки тепер важче, оскільки менша початкова вага - важче втрачати. А ще мене категорично не підтримує чоловік. Поки тримаюсь своєї запланованої траєкторії.

2. Rona

Rona Мама-йожик

3. Holly

Holly Moderator

А я з завтрашнього дня берусь за себе. Бо схудла трохи і розслабилась. позначка застила на 61 кг. А я марю своїми до вагітними 55кг. То ж не є багао 6кг. Правда?

4. olevitska

olevitska New Member

і я маю чим похвалитись...вага зараз 56,6 і головне що стабільна ... ставлю собі планку наразі на вагу 55 кг...(але мрією так і залишається 50).

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині вперше за кілька місяців змусила себе робити вправи цілих 40 хв.!:girl_dance:

• Подобається Подобається x 1
  6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Які ж ви усі молодці! Бажаю усім дійти до запланованої мети!

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: До чого доводить недоїдання, голодування

ну приміром -60 не підходить тим у кого проблеми з жовчним, бо не можна робити великих перерв прийомів їжі... можливо якщо робити все ідеально - приміром лягати спати 9-10 вечора і починати харчуватись по системі мега поступово (одне і друге Міріманова радить), то таке... а для сов - категорично не підходить)

8. Jasmin

Jasmin :)

хто сказав? я сова :) мені підходить :)
    все індивідуально :)

9. Vika

Vika Well-Known Member

і я конкретна сова. і мені підходить. пересунула на годину сніданок-обід-вечерю. тай усьо.

10. MYR

MYR Member

А я прийшла хвалитися, я тепер вже не тільки пілатес з комп'ютером роблю, а й ходжу на ... танці, так, так, не дивуйтесь, те що в нашім селі називається фітнесом мені не зовсім подобається, тому танці. Ходила вже 3 рази, мені дуже подобається, в п'ятницю і в понеділок ми танцювали, а сьогодні були розтяжки, то є шось я вам скажу, моя цьотка з пілатесу віддихає порівняно з тим що ми сьогодні робили.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

йшлося про тих, у кого ті проблеми зі здоровям про які я писала... бо не їсти перед сном 2-4 години то здорово.. а якщо це переходить у 6-8 годин (бо сови лягають спати після 12 і далі)+пізній сніданок то є далеким від здорового харчування

12. domino

domino Well-Known Member

от в мене так і є, 6-8 год перед сном і нічого, супер-пупур себе почуваю. якшо їм в 6-7 год- то вже мені зле! а от снідаю не пізно - в 8 ранку.

13. Jasmin

Як можна з такими сніданками не любити -60?
    Розаліні "Жіночі хитрощі"
    Це був чудовий сніданок в день професійного свята :)

14. zizy

zizy New Member

Всім привіт!!! Я тут з вами вже 10 днів і результат -2,5кг! Мені ця система дуже подобається:girl_tender:

15. Jasmin

Всім передаю великий привіт від Наталочки! Вона вже буде в мережі, правда писала, що не часто, але краще так, ніж зовсім ні:girl_yes2:

16. mermaid

mermaid Member

Дівчаточка прийміть заблудшу назад!!:girl_sad: Набрала кілька кілограмів зайвих...вже було страшно на вагу ставати.. Думаю. що організм вже нарешті за кілька місяців пристосувався до нового часу, і вже всякутєнь нову перепробувала ( нагодувала голодні очі, що аж пузо наїла:girl_crazy:), тепер можна вгамуватись і спокійно приєднатись до вас.. Запас мумійо маю з України, буду скоро маститись...
    Зараз маю 60кг:girl_sad: у жодні штани "українські" не влажу:girl_sad, тре вашу підтримку, хочу ну хоча б 5 кг скинути...
    Зараз випила 2 горнята зеленого чаю, шкода немає нічого смачненького солоденького на сніданок:girl_nea: ( вже про сніданок думаю:girl_crazy:) Через тиждень чекайте мого звіту, вправи обіцяю робити:girl_curtsey:

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ой, дівчата, як то легко ті кляті кілограми набирати :girl_cray: Лікарня, уколи, крапельниці, несистемне харчування і як результат (тільки не падайте) за 2 тижні плюс аж 5 кг. Не реву тільки через те, що мені ревіти не можна. Не думала, що аж стільки прийде, бо після шостої я таки не їла. Я роздавлена повністю...
    Вже мрію про те, як я вдома знову повернуся на нашу рідну систему. Так що ждітє!

18. MYR

MYR Member

Такі ті організми різні, то капець, в мене в лікарні за 5 днів мінус два. Але може то через те що вдома я вже не пам'ятаю коли нормально системи дотримувалась, а в лікарні їла спеціально тільки лікарняну їжу, казала щоб з дому не приносили.

19. Sertce

Sertce Member

А я сьогодні вперше після пологів в тренажерний зал пішла. З малим. Він грався- мама займалась. Так xочу назавтра мінуса на вазі...

20. Heureuse

Heureuse вірю...

проза в тому, що мені скоро виходити, а я без поняття що вдягати..мама повторює, щоб витягувала пуховик, а мені дико після легкої шкіряної куртки, в якій ще вчора ходила, вдягатись в зимове. не люблю так тих наших різких змін погоди...
    ну але є величееезна врочистість, бо ми таки їдем сьогодні з подругою на шопінг!!!:girl_dance: ура-ура!

Статус теми:
Закрита.