Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

Ось це я розумію мотивація....

2. kljysochka

kljysochka New Member

та які там тапки!!! та то просто бомба!!!!! спочатку така собі цьотка, а потім маладая і інтєрєсная дєвіца! аааааааааааа!!! сорі, але я в шоці...

3. Rona

Rona Мама-йожик

таке враження, що "після" - це її донька, а не вона сама...:girl_tender:
    сьогодні муж мені каже - "Переглядав всі старі фотки наші і бачив тебе повненьку, так дивно було, зовсім інша... а в житті так щось не кидалось в очі..."

4. Sertce

Sertce Member

Іра, це ти на всіx фото? В мене в телефоні обличчя добре не видно, але фігуру "до" і "після" бачу прекрасно. То твоя вага зараз 73, так?

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

А, вже зрозуміла, xто на фото. І як я так могла "не догнати"?

5. Jasmin

ех, хотіла б щоб то була я :) Мені ще далеко до такої фігури... в мене трохи більша вага ніж в неї зараз.... Жаль, що не було вказано ріст... прирівняла б :)

6. Jasmin

Ау, дівчата ви як?
    Я з суботи "свято" підкоряюся системі :)

Останнє редагування: 29 Серпень 2011
  7. Vika

Vika Well-Known Member

а я все збираюсь і збираюся. ну фсьо з 7 вересня точно почну ( раніше ще 2 дифіляди, мушу відбути).
    а то я вже скоро на ту цьотку з 1 фото буду схожа. ріст в неї напевне більше ніж 165, мені до 2 фото 10 кг, але на вигляд я набагато грубша. а хтось цю пані знає?

8. kljysochka

kljysochka New Member

ви така молодець!!! а я чітко дотримуюсь до 12 години:girl_crazy:
    постійно зриваюсь і то через фрукти... все нажеруся то дині, то кавуна, то персиків\яблук і т.д. або пляцочок з ягідками мами... і не можу стриматись, бо ниє думка, шо то дуже скоро мине і не буде, а я так і не насолоджусь... :sad:

9. Sertce

Sertce Member

(Іринка, я тобі в карму написала, то вже повинно бути правильно, скажеш, чи "пішло")
    А я на себе сьогодні злюща! Весь день їм... помідори. Вже на ниx дивитись не можу і далі їм! Коротше, день в "прольоті". Скажіть мені щось, вкиньте в мене чимось! Ото прочитаю в кармі допис Мамусічки- троxи візьмуся за розум... Пройде декілька xвилин і знов до xолодильника. А так планувала сьогодні чітко дотримуватись системи....! І коли той мій ротик жертоньки перестане?

10. Jasmin

як там писала Міріманова, що завтра не наступає ніколи в нашій похудальній справі. Беріться за систему вже і негайно, не чекайте 7 вересня :)
    Чи ви намірились пів столу на двох забавах захрумати? Правильно, смакуйте, а потім (подумаєш ще додаткових кілограмчиків 5) все скинеться :)
    Нє, без забав ніяк... можна з голоду спухнути :)
    Повчила вас, і згадала як сама хрумала на забавах. Але тепер знаю точно, що пережити на забаві разом з системою можна :)
    а я думала, що до 165.... нажаль не вказала вона ріст.
    Ця дівчинка з форуму Міріманової. Особисто не знайома, тільки через форум.
    звичайно :) особливо стала коли зважилась після відпустки..... :)
    Тепер навіть не хочу думати, що фруктів скоро не стане... з"їм зранку, а як забуду то так і буде... ну його, ті персики/кавуни/різні ягідки і т.д. Моя вага мене скоро до розуму повертає :)

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

давно важилась? рекомендую :) я зразу до тями повертаюсь :)

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

немає нічого в кармі.... :sad:

11. Vika

Vika Well-Known Member

та я і не їм на забавах " пів стола", я взагалі, як не дивно мало їм.
    тай не в самих забавах справа, плануєм в карпати цього тижня, не хочу ПОЧИНАТИ дієту на відпочинку.
    тай треба напевне якось поступово входити в ритм "-60", щоб з ГВ все було ОК.
    а минулого раза я просто була молодець: вночі прочитала цю гілочку- зранку вже було на дієті.

12. Jasmin

то в чому проблема? їжте по системі :)
    знайома ситуація...
    от на відпочинку і розпочинайте з того, що не будете їсти після 18-00
    скільки часу?

13. arushka

arushka завжди досягаю мети

Але я злющщщщаааа! Мало було того, що вага стоїть третій місяць, сьогодні зважилась + 1200г!!!!!!!!:girl_devil: То якесь замкнуте коло, хочеться назло собі наїстись всякого різного калорійного. Добре, що то тільки 9 год, може до 12 трохи попустить.

14. Jasmin

не робіть того, я вже так зробила, тепер жалію.... краще не треба :)

15. arushka

Та я знаю, тіко не розумію, що з вагою робиться. Треба зараз натушити якихось овочів цілу гору, щоб спокуса була меншою.:ireful1:

16. Jasmin

ще одна порада - не важтесь щодня....

17. Rona

Rona Мама-йожик

яким чудом я встояла проти сирників щойно... невім то :connie_pull-pigtail
    думаю: "добре, будуть мені на сніданок..." і знаєте що??? всі з"їли мої хлопці!!!!!! :girl_cray: будь мудра, май кляси!:girl_devil:

18. maksimalka

maksimalka New Member

Це точно,а то просто капець якийсь з тою вагою!!!:girl_yes:кожного дня... і злюсь!!!:girl_cray::)), а вона ж не винувата:))

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене вже кілька днів вага тримається на позначці 58 кг! Значить вже впевнено можна сказати, що мінус 17 кг пішли у забуття (дякуючи системі і Жасмінці, яка створила цю темку :girl_claping:)

20. arushka

А я вчора встояла проти смаженої картоплі, якої мої нагле захотіли. Така задаволена собою! Хоча моїй вазі то абсолютно до лампочки, вага посунулась на 100 гр вниз порівняно з вчорашнім заскоком.

Вітаю! В мене мінус твердих 21 кг тримаються 3 місяці, але дальше не йдуть. Думаю, може то посидіти день-два на кефірі, стресонути організм? ( знаю, що не по системі, але може так запуститься процес??

Статус теми:
Закрита.