Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

а мій мені не дає, кричить: "В тебе режим!":girl_devil: і будь мудра, май кляси :girl_emo: ніц-ніц,я си на раньо вже заготовила вафельки, буду хрумкати :girl_yes2:

2. sofcja

sofcja Member

3. irushka

irushka Well-Known Member

Я так само вчора мучила на вечерю сир (той що творог), ледве запхала кусок, і то я страшенний сироман! Наготувала собі сир і кефір, кефір виявився гидотою - не пила, а сир як почала, то вже мусила втиснути, бо з чим його поєднаєш на вечерю. Фу, я більше не сироман.

Я свого питаю: "правда я вже трохи схудла?", а він каже; "порівняно з останнім місяцем вагітності схудла, навіть дуже!" :girl_feminist::girl_feminist:
    Вчора робила аеробіку за диском, діти спочатку були в шоці, а потім Катя приєдналась до мене, а Матвій реготав. Як не схудну, то хоч дітей розважу :)

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Можна потерти яблуко. А ще я раніше полюбляла салатик з свіжого огірка, творога і сметани, то тепер на вечерю просто підсолюю сир і стараюсь щоб він закосив під той салат.;)

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну чисто як мій...

А моя вага нині зранку мене порадувала і показала -1,5кг. :girl_tender: Вірю вазі а не мужу. :girl_haha:

6. sofcja

sofcja Member

я сироманище!
    ото коханий дзонив, на вечерю лупитиму Лазур з пліснявою голубою і запечу головочку брі.... я його сама ложкою їм, без всіх хрустиків і сухариків....
    мнямка!
    хай тілько принесе і я його зацьомаю!:girl_claping:

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

вага стоїть як вкопана. щоправда після обіду часом грішу, але не їм мучного солодкого і після 17 - ні-ні. списую на новий контрацептив (після нього були варіанти поправитися, добре хоч втримала вагу)...
    зараз маю +- 60.
    хочецця 58...

8. irushka

irushka Well-Known Member

9. sofcja

sofcja Member

і мені, мені, мені!
    я за той сир жизнь отдам.... я взагалі смачненьке всяке люблю страшно.... того і попраляюсь:girl_haha:

10. Маруся-мама

"О морях і нє мєчтаю, тілівізір мнє пріроду замєніл...", як співав Матроскін. Мені про таку цифру хіба мріяти залишається, або й перестати мріяти і тільки на форумі читати як люди дійшли до такої цифри.

11. sofcja

sofcja Member

12. arushka

Я його топтала минулого тижня декілька вечорів підряд, а коли сир скінчився, то дочиталась, що якщо сир з плісінню (50гр), то фруктів вже не мона. А я собі не шкодувала ні яблук, ні ківі, ні чорносливу. Може тому і вага гуляла ? А я тут всіх діставала, що роблю все чотко!:blush:
    Так що ніяких хруктів!!!

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

То канєшно садизм писати такі цифри - 58 кг.
    Марусю, ми з вами теж дуже скоро, через 20 кг будемо писати як би то ще скинути 142 грами

13. Маруся-мама

Ну я худну, і часами пиріжками закусую... я взагалі-то більше мрію про цифру 54.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Точно :)):girl_tender: Ми ж не здамось, навіть як ті вищезгадані вже дійдуть до своєї цихри 58 :girl_blum:

14. MYR

MYR Member

Якби Ви прийшли на форумівку і побачили б фотографії дівчат, Ви б не вважали то садизмом. Міріманова далеко, і я її особисто не знаю, тому не можу на всі 100% довіряти їй , але побачивши результати дівчат наочно, я "випала в осад". Мені ще до сьогодні не виходять з голови фото Жасмін і Софійки, то просто бджілки-трудівниці. Тому коли вони пишуть вагу про яку мріють, я ані на мить не сумніваюсь, що вони того досягнуть. Мене то теж надихає, бо думаю, що їм було значно важче ніж мені, коли вони починали. Але то все слова, і поки не побачиш, такого ефекту не справить.

15. arushka

Та най дійдуть, нам не шкода. Тоді будуть мати більше часу нас трохи поганяти, щоб не розслаблялись.:girl_devil:

16. sofcja

sofcja Member

та то зовсім не знущання! то мотивація!
    я і зараз не худну навіть якщо все роблю правильно, але психологічно не хочу менше важити, тобто чуюсь комфортно так як є.... але мушу себе мотивувати....
    я от зараз як вже здихаю, коли скачу, то малюю собі уявне коло на стінці і в ньому червоні 58 кг... помагає, пашу как лошадь далі!
    вдається, просто мотивую і підтримую так себе!
    працюйте і буде вам щастя:girl_haha:

17. arushka

Та то я шутю. А форумівки ще будуть, так що в мене буде шанс побачити, обміряти, .....;) я можу на форумівку прийти навіть з фірмовим блюдом - тушеним шпинатом:biggrin:

18. domino

domino Well-Known Member

та який то садизм?
    от моя вага мені вже показала нині 51,8 - і то при тому що я в день вже не дотримуюся повністю системи, єдине що роблю, то не їм після 6, ну і картоплю/макарон з м*ясом/рибою. може в мене обмін речовин пришвидшився, я би вже на 52 залишилася, а воно собі далі худне, я звичайно не хвалюся, просто і нажератися не хочу і не можу вже, і худнути не хочу. І буть мудра:girl_yes2:

19. sofcja

sofcja Member

то організм сам дійде до оптимальної ваги. розслабся, все буде файно!
    гарну конструкцію значить маєш.....
    тепер можна і мязи підкачати гарненько до супер-форм і бути спокійною за цифри на вазі!
    молодець!

20. domino

domino Well-Known Member

Дякую дуже Софця, ти права. я якраз над тим тепер усердно працюю, дупця вже трохи підтянуляся, і ноги ніби так-сяк, але ше далеко не все таке гарне:girl_yes:

Статус теми:
Закрита.