Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

А в мене з цією частиною системи проблема - живу не вдома, тому не можу кожного дня проводити кавовий ритуал. До мумійо, так взагалі руки ще не дійшли, на жаль. Щодо спорту, то стараюся кожного дня ходити пішки з роботи. Вже третій тиждень. Так за день находжую в середньому по 8 км (ходжу в темпі), іноді й більше. Вчора півгодинки крутила обруч, маю радянське залізне чудо, правда купила пластмасові колючі накладки, зробила йому тюнінг:girl_crazy:
    Хотіла спитати щодо сніданку (-ів): я снідаю близько сьомої ранку, тоді на роботі ще п'ю каву переважно з солодким (приблизно в 10.00-10.30). Чи можу я оту каву вважати своїм другим сніданком? Чи то вже перекус? В книжці читала, що можна мати ще один сніданок, якщо снідаєш дуже рано, але чи 7.00 це "дуже рано"?

2. Rona

Rona Мама-йожик

я теж снідаю 2 рази, в 7 і 10 :)

3. Jasmin

Jasmin :)

так :)
    я теж о 7:00 снідаю дома, і о 10:00 вже на роботі чимось солоденьким з кавою/чаєм:)

4. OxyFoxy

Ну вже як Jasmin i Rona "доснідують" в 10.00, то я спокійна, точніше щаслива, бо то направду радість - не відмовитися від смакоти на роботі. Так ніхто і не помічає моєї "дієти":girl_dance:

Останнє редагування модератором: 24 Червень 2011
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хвалюся. Почала ходити на лімфодренажний масаж. Болииить! Зато маю кращий стимул для правильного харчування.

6. OxyFoxy

Зорянівонька, ви молодець!
    То правда, вже як робиш шось крім обмеження в їжі, то дуже шкода наїдатися:girl_smile: В мене так було, коли в спортзал ходила.

Не можу собі дати раду з вечерею - вже пару днів їм сир (творог) з овочами чи фруктами. Вчора знайшла рецепт сирної запіканки в "Переписах до системи мінус 60", то там разом з сиром були ще й яйця. А в книжці пише, що якщо на вечерю яйця, то більше нічого не можна:girl_impossible: Хотіла зробити таку смакоту з чорносливом, але передумала. Хтось готував таку запіканку? Як бути?

7. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Спробувала нещодавно готувати за цим рецептом. Не можу сказати, що задоволена на 100%. Споживала її зранку та в обід.
    Зовсім не солодка - лише за рахунок фруктів (додавала яблуко до сиру, всередину клала дольками те ж яблуко, нектарин та полуницю).

8. OxyFoxy

полуницю, як мені не шкода, на обід нам не рекомендують :sad: ,а я не люблю несолодкого сиру. Так і думала, вже перебилася салатом з сиру і огірка - не солодко, але все ж смачно.

9. sofcja

sofcja Member

мені тре худнути... а я не дуже хочу... а лінива.... а мну тре тапком по дупі і голкою з нитков по писку....
    ніяк не відійду від сесії.... мене годують смачненьким....а дупов в жару лінь трясти.... а що робити як треба:girl_crazy:
    одним словом, вертаюсь до вас, мої кохані....
    клятвенно обіцяю худнути чесно і невблаганно, не жерти наніч, і скакати на фітнесі як навіжена....
    хочу, хочу, і дуже хочу мати 58 кг....
    знаю, знаю, і добре знаю що 62 буде за 2-3 дні обмежень, бо піде вода, а далі буде страшно тяжко... бо такий мій організм...
    але я не здамся...я прийду вся тонка й звонка на наступну форумівку і то чудо буде скоро...
    не обіцяю почати вже, бо морально я ніц не готова. буду певно з вівторка, бо мої розїдуться, варити не буде дуже кому - сподіваюсь і сама їсти перестану...
    може навіть принципи -60 роздрукую....
    всьо, написала , ніхто до того не силував. пообіцяла - мушу виконувати!
    профілактику тапками - можна розпочинати вже!:girl_blush2:

10. Музик

Музик Мартуська

можете мене привітати!!!!
    сьогодні зранку - мінус ще два кг!!!!:girl_curtsey:
    у підсумку -6 кг!!!!:girl_crazy:
    по об'ємах мінусу нема :sad:, але штани сидять вільніше:girl_dance:

11. Goudyma

Goudyma миється в бані

Правильно кажеш...мені теж того бракує..:girl_impossible:
    За місяць скинула 5 кг і розслабилась...а ше чекає 20кг. Неможу ніяк зібратись з духом...на море хочу :girl_in_dreams:

12. sofcja

sofcja Member

мене ще й коханий маніакально відгодовує....
    біда, а що робити... мудемо боротись...
    мені стільки людей в карму слова підтримки написали - так приємно, величезне дякую:give_rose::give_rose::give_rose:
    оце сидю, суші лопаю і думаю щоб то робити....

13. olevitska

olevitska New Member

...тиждень майже пройшов..."мінусу" нема...але не їм після 6 , і надіюсь що втягнулась ...сподіваюсь наступний тиждень принесе свої результати...

14. Sertce

Sertce Member

А в мене не жор, а жорииище, вже аж самій страшно, а ще дуже вода в організмі чогось затримується, ноги понабрякали, аж тріщать.

15. Jasmin

Дівчата збираємось з силами і впевнено йдемо до мети!
    Хочу сьогодні спекти тортик з полуничкою... буду тренувати силу волі :)

16. veronka

veronka зла друзя

ЗІ. бо я щось застрягла - ні туди і ні сюди, в кг не знаю, але в см щось застопорилось - талія 61 і фсьо тут, а була 57 (не претендую на 57, але 59 було б кльово, влізла б у свої довагітні штані))
    ЗІІ. чоловік, заяза, привіз нутеллуууууууу, поки ховаю її якнайдалі... бо дууууже хочеться

Останнє редагування модератором: 28 Червень 2011
  17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Після нашої випускної п"янки трози важкувато було знову перейти на системні засади:
    у суботу крім перегляду Хауса, лежання у ліжку і постійного поїдання чогось солоденького більше ніц не робила :girl_emo::girl_sad:
    У неділю нарешті робила ті вправи годину і смогла перебороти жор після 18.00.:girl_crazy:
    А от нині всьо майже по системі + 2 години вправ , тому задоволена :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  18. Jasmin

В мене свекруха гостює другий день, то я вимушена трохи грішити. Це той випадок, коли краще з"їсти, ніж пояснювати чому не їсиш :)
    Вчора ходила на каланетику і сьогодні теж йду :)

19. sofcja

sofcja Member

я поки лише морально готуюсь і трішки менше їм, бо побачила більше 65:girl_cray: і взлась за голову... вода-не вода, обєми змінюються слабо, а на вазі відчуваю шокову терапію...

стосовно орумівки - то не проти.

20. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Дівчата, я теж до Вас приєднуюсь.
    Вже тиждень перечитую, настроююсь, звикаю не їсти після 18год., ще маю купити собі вагу - щоб був сильніший стимул.
    В мене таке питання - коли я маю вечеряти якщо працюю до 18год, а деколи 20-21год., і на роботі нема можливості перекусити вечером.

Статус теми:
Закрита.