Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

• Подобається Подобається x 1
  2. Музик

Музик Мартуська

3. Jasmin

Jasmin :)

Свекруха передала вареники з вишнями.... йой.... терплю до ранку, а слюні капають на клавіатуру :)

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. Barnaulka

6. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Доброго ранку, форумляночки! Мене звуть Оксана.
    Давно стежу за вашими успіхами і давно тихо злюся на себе. Знаю про систему вже з півтора роки. Останній захід (досить вдалий, як на мене) мала з січня по березень. Тоді скинула 6,5 кг. Потім почалися дні народження, посиденьки з коліжанками і як результат - я повернулася до своїх 77. Лінь мене з'їдає, хоча навпаки - годує))) Нема кому мене навернути на шлях істини:sorry:
    Можна до вас приєднатися? Надіюся сумлінно дотримуватися системи і діставати тапками по м'якому місцю.

7. Jasmin

Звичайно можна! Рада знайомству, надіюся довготривалому :)

8. OxyFoxy

Дякую за теплий прийом, Jasmin. :girl_smile:
    Вчора перевірила на собі - форму дає велику підтримку і блокує бажання щось зжерти. Як тільки думала про спокуси (полуниці свіженькі, морозиво, ввечері подруга пригощала цукерками...ммммм), одразу ж уявляла, як завтра буду писати, що я з'їла і червонітиму за себе таку нечемну. А вчора з'їла я таке:
    сніданок - 3 бутерброди, 4 печива бісквітних, кава з цукром і молоком;
    обід - суп гречаний з картоплею (на воді і зовсім без жиру), салат з капусти, огірка і зелені, 1 помідор;
    вечеря - склянка молока, шматок копченого сиру (тут в мене виникли сумніви щодо системності).
    Виправте, будь ласка, де не так як треба. Думаю, що маю проблему з рівноцінністю поживності всіх прийомів їжі (то не стосується лише вчорашнього меню, то загалом, бачу з досвіду). Як ви вираховуєте, щоб сніданок, обід і вечеря були приблизно однаково поживні?

9. Freetany

Freetany Member

10. Barnaulka

Хочу похвалитися :), нині зважилася і виміряла параметри. Ось що вийшло:
    88х67х96 см :xaxa::i-m_so_happy:

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

О, ще забула про вагу: тепер 55 кг, було тиждень тому - 57 :)

11. Rona

Rona Мама-йожик

хм... озадачили Ви мене "поживністю"... я їм на вечерю те, що буде "тримати" і в достатній кількості... це, або каша, або м"ясо (пісне)

12. Jasmin

Правильні сумніви, такого не можна.

Приблизно "на око" як то кажуть, нічого не важу і не рахую калорій. Основне, щоб три прийоми їжі були ситними, щоб ви не хотіли між прийомами чимось перекусити. Це приходить разом з "системним досвідом".

Молодчинка! Вітаю з мінусом і бажаю успіхів надалі!
    Я теж похвалюся :) сьогодні була 100% розумничка, навіть сама каланетикою займалася :) Ще от об"єми пора заміряти, бо дуже давно це робила.

13. Sertce

Sertce Member

Жасмін, скільки ти зараз вже важиш, якщо не секрет?

14. Jasmin

секрет :)
    за трохи скажу, чесно :)

Автотренінг для всіх, хто гризе себе, що "згрішив" з харчуванням:
    "Одна ошибка в питании - и Вы разочарованы в себе и уверены, что диете конец и все усилия - зря. На самом деле примите то, что ошибки - непременный атрибут любого пути, в том числе, сбрасывания веса. Одно пропущенное занятие спортом - и Вы забываете о том, сколько было Вами сделано к этому моменту. Вы концентрируетесь только на пропуске, Ваши силы уходят, и Вы решаете, что больше не будете себя изнурять. Следует помнить о сделанном, о пройденном, а ошибки отпускать от себя. Тогда все пойдет, как надо."

Останнє редагування: 19 Червень 2011
  15. Rona

Rona Мама-йожик

:girl_claping:
    дивилася фільм про вампірів, і прийшла на думку аналогія з "системою -60", ми теж живемо по годинах :girl_haha:

16. OxyFoxy

Rona i Jasmin, дякую за цінні поради:girl_smile: Сиру більше ввечері не буде. Сьогодні принаймні не було. А було ось що:
    сніданок: шматок піци власного виробництва, морозиво, 8 шт. цукерок:girl_crazy:
    обід: гречка, ковбаса, яйце, огірок і помідор.
    вечеряти не хотілося в шостій годині, то я випила молока склянку, і в силу обставин на тому моя вечеря закінчилася.

Вже пару днів мені надокучає ПМС, то важитися буду в суботу. Надіюся хоч на кількаграмовий результат.

То точно, але навряд чи в них на холодильниках висять якісь списки)))

Останнє редагування модератором: 20 Червень 2011
  17. Bride

Bride Well-Known Member

Привіт всім! я тут, я не пропала, я чемна :)
    Всім бажаю успіхів і кілограмів як цукру на сонці :)
    я теж доречі дивилася фільм пр овампірів нині, ото нас потягнуло, нє?)))))

18. olevitska

olevitska New Member

А я нарешті....перший день на системі,.....після 2,5 місяців....кризи...,навіть побігати сьогодні планую...лиш би дощ не падав...

19. sofcja

sofcja Member

зараз тримаю 64 - це мінус.... жру багато, бо закінчую ту каку-сесію....
    від середи-четверга вертаю на мінімізацію поданн жрачки в організм....

20. Масік

Масік Well-Known Member

ААА потребую тапком по одному місці , чи як тут заведено , сььогодні день невдався, малий ввечері захотів їстоньки (це після ситної вечері , так щоб спати пізінше лягти), дав завдання кабачки посмажити і ніц більше не хотів, от я і за компанію поїла з ним :sad: тепер совість мучить . Для реабілітації дочитаю ваші дописи , і шурую на кавовий скраб і прийдеться ще мумійо втирати (як чоловік каже давай сьогодні тільки без йо-ма-йо :) ) . А коли наступна форумівка, я б теж хотіла з усіма познайомитися.

Статус теми:
Закрита.