Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Ото молодчинка! Весна прийшла і всі себе почали любити :) як то файно ... :)

Переглянула я те відео по каланетиці. Маю аж 5 штук. Вправи ті, що ми робимо в залі, є й такі, що ще не робили... Так ось, хто захоче - поділюся на форумівці. (я вже її так хочу, що аж пищу :) ) З тренерів мені аж одна сподобалася... то я з нею спробую в п"ятницю позайматися :) Завтра в мене басейн :)
    Все.. пішла я скрабитися, мумійожитися. Цьомик всім і до завтра!

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а пашіму? :girl_sad: Виглядає що буде дуже смачно.

А я он зауважила що я люблю все солене, а кажуть що тре солі поменше. А мені без солі не йде. :sad:

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  3. Rona

Rona Мама-йожик

патаму шо "та шо я буду панькатись..." а коли пописала, що їм, очі на лоба вилізли... там 50% хліб... ібо бігом-бігом... я ж хлопцям готую окремо і того фактично не їм, вони люблять спагетті, мняско жирненьке з соусами і після 18-00 хрумають як має бути... а мені вже зась

4. Маруся-мама

Як я вас розумію... той бігом-бігом вічно хапнеш якийсь крекер або сухарик, і далі бігом.

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Слухайте, а в мене біда - маю захцянки дивні. Наприклад, сьогодні пів дня не могла їсти, а ввечері захтілося картоплі смаженої. Аж пахло мені. Пішла на кухню, оглянулася - нічого іншого не хочу, саме смаженої картоплі. Оскільки готувати я не збиралася, то так від гріха втрималася. Завтра на сніданок мушу собі посмажити, щоб потім знов мене не спокушало. Давненько в мене нічого такого не було...

6. irushka

irushka Well-Known Member

Об`єми не міряла, може дійсно краще так за результатом слідкувати. Але сьогодні здається трошки та стрілка рухнулась вліво, в мене вага механічна, не знаю чи можна їй вірити.
    Дівчата, як ви думаєте, можна на вечерю їсти йогурт домашнього приготування, якщо я його готую з магазинного йогурту з наповнювачем + нежирне молоко і це ділю на 6 порцій? Той йогурт виходить не солодкий і тих наповнювачів не відчувається особливо.

7. robik

robik Member

Шось ти тємніш, падруга :girl_wink: Може то буськи мають на твоїй хаті гніздо звити?
    Бо з отих захцянок всьо ся зачинає, я знаю.

А про себе не можу нічого "по темі" розказати. Вага сходить скачками, нема плавності. Тому важусь один раз в тиждень. На каланетику не ходжу, бо а) не маю зараз часу; б) шукаю можливості, ну хоч найменшої, полежати, розлінилася зовсім. Ще навіть Софцін подарунок не випробувала "как слєдуєт" :girl_nea: в) хандра, дівки, хандра. але я фізичні навантаження компенсую поклонами (піст все таки), хоча то відмазка.

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

А в мене сьогодні майже екватор!!!! За 2 місяці на системі - мінус 10кг 200г:yahoo::yahoo::yahoo: Ще в січні для мене то була нереально далека цифра, а сьогодні аж скакала по хаті. Лишилось ще 10кг, а потім ще 10 і я звєзда. Похваліть мене:i-m_so_happy::blush:
    Я не можу надякуватись всім вам за за цю тему і підтримку. Бо тільки приклад кожної з вас поміг мені вибрати з мільйона дієт, вправ і всякого різного. Ви всі великі умнічки!!!!

9. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ось знайшла
    "Можно молочную или кисло-молочную продукцию жирностью не более 5%. Сыр и йогурты с какими-либо добавками нельзя."
    Мабуть, не можна:girl_nea:

10. olevitska

olevitska New Member

...і у мене то саме...

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ні, буськи тут ні до чого, то 100%.

В мне сьогодні 4 місяці на системі. Блін, дівчата, я за цей місяць ані кільо не скинула!!! Систему дотримувалася, тільки під час хвороби вправ не робила і не скрабилася, ну і на 8 березня згрішила... Цілий місяць вага коливається - 63,5-64 кг. Невже то максимум??? Ніііі, не хочу так! Не здамся!!!

12. Маруся-мама

Не хвалити було б гріхом. МОЛОДЧИНКА!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender: :girl_tender: Ще трошки, ще зовсім небагато... і весною можна буде прошвирнуться па Брадвєю і сєбя всім показать. :girl_wink:

13. Маруся-мама

А Тася почне втікати від прута, а ви за нею ганятись, а вона знову втікати... це все так задумано, для кращого похудального ехфекту. Так як я зі своїми дівками, спочатку ми всі скачемо по-черзі на скакалці а потім як не слухаються то скакалка йде в рух як устрашаючий засіб. :girl_haha:

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

Тіко Брадвєй світить не скоріше наступної весни. Скинути 20 кіля - то не хухри-мухри.:girl_in_dreams:
    Розкажу вам, як я сьогодні вечеряла. Окрилена успіхом вирішила, що моє харчування має бути не просто правильним, а мегаправильним. Знайшла заморожений шпинат (який любила до сьогоднішнього вечора, але з підсмаженою цибулькою,сметанкою), залила його водою, посолила, потушила.:bad: Не знаю скільки часу триває сімейний обід англійських аристократів, але сьогодні я зі своїм шпинатом даю їм фору легенько: 200гр шпинату я мучила 50 хв. Дівчата, яка то гадость!!! ше й до повного щастя біля мене сиділа доця, якій я вже 10 років пояснюю, яка то добра і корисна штука, тому викинути шпинат капець як не пасувало. :hang1:
    Короче, я сита до ужаса, з фанатизмом вирішила завязувати, але настрій кльовий!

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

де 10, там і 20, і 30 :girl_flag_of_truce:

16. sofcja

sofcja Member

ото мій стимул конкретний. як бачу на вазі +великий, то зразу вертаюсь до розуму....
    шкода мені той організм, який щодня мучиться носячи на собі 20-30 зайвих кг....

мені нині легше! зранку навіть їсти хотілось - солодкого - гризла фініки!
    і зараз займатимусь, тільки мами дочекаю, бо вона образилась вчора що лише 1 тренування коротке мала....

17. reshka

reshka New Member

Огромное всем спасибо за тему, уже два дня практически ничем не занимаюсь...все думаю дочитаю и напишу...ну вот с перескоком дочитала:girl_yes2: Книгу вчера можно сказать "проглотила":girl_bye: Теперь вот только нужно себя заставить все делать. Скраб вчера попробывала -мне понравилось ОЧЕНЬ, а с мимие,кажется я что-то не так сделала, купила вчера пакетик,но у меня не таблетками (как многие писала) а две пластинки....сколько его нужно за раз? Отламала немного и разбавила в воде,потом натерлась...запаха неприятного нет....вообщем с мумием помогите,пожалуйста:girl_flag_of_truce:
    Насчет питание...то конечно пытаюсь влиться...но тяжело... я по утрам не завтракаю практически, в 7.00 еще не могу себя заставить,только чай,иногда с печеньем, а на работе кофе....уже в 12.00 идем на обед в столовую,но это самое тяжелое...сегодня ела не правильно (кортошку с рыбкой)...а уже на ужин немного салата,теперь сижу...читаю форум,чтоб на кухню не тянуло - помагает:girl_wink:
    В общем....буду старатся....а то УЖАС...в вещи не влажу,а покупать на размер больше точно не хочу. Сегодня мужу сказала - все худаю...а он издивается - "посмотрим на сколько тебя хватит" - ну никакой поддержки:girl_in_dreams:

18. Маруся-мама

Ага... якщо його їсти сам по-собі, без нічого... то той морожений шпинат гадость ще та. :girl_crazy::bad: Я надаю перевагу свіжому в салатику.

це хто то на собі носить лишніх 20-30кг? ВИ? Це я їх носю.

ага... наші чоловіки таким славляться. Вони думають що негативна психологія на нас повпливає. :girl_haha:

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Почитайте про мумійо тут. Я якраз читала, що цільне мумійо краще за те, що в таблетках.

20. MYR

MYR Member

Мій чоловік, коли я їм щось заборонене, каже: " То -60, чи +80?":D

Статус теми:
Закрита.