Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Freetany

Freetany Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

Дякую - все зрозуміла. Зауваження врахую.

2. Jasmin

Jasmin :)

Хочу "позичити" ідею з одного з підпільних форумів системи. Щотижня в шапці системи викладаються результати дівчат за тиждень, згідно форми: нік, плюс/мінус кг загалом на системі, плюс/мінус за тиждень, харчування системне чи ні, спорт так чи ні, мумійо так чи ні. Думаю це б було додатковим стимулом. Тільки треба знайти активіста, який буде займатися збиранням даних і роботою над табличкою. А я викладатиму "в шапці". Що скажете?

Останнє редагування: 18 Квітень 2011
  3. Rona

Rona Мама-йожик

якщо на вечерю є мняско, то воно саменьке, без додатків і не смажене, в ідеалі - відварене чистеньке філе *до речі, дуже добре тримає, потім не хочеться їсти взагалі*

4. poetka

poetka Well-Known Member

Я за.....:girl_spruce_up:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Займатись і надалі тоді коли виходить. Я дуже спрощено пишу тому просю не зациклюватись власне на цих словах - жир і мязи. Коли ви займаєтесь ввечері то спалюєте в першу чергу те що назбирали за цілий день, а далі вже те що відклалось. Це не означає що це погано! Просто інакше організм працює зразу після сну, а інакше в кінці дня. Якщо ви зауважуєте що не можете заснути і це є побічний ефект вечірньої зарядки, то старайтесь її робити десь за дві години до сну, щоб за ці дві години ваше серцебиття внормувалось і вам нічого вже не перешкаджатиме щоб організм зміг розслабитись і ви спокійно заснули.

6. Liona

Liona Well-Known Member

Як буде виходити - то тепер займатимусь і зранку, і ввечері. Тоді вийде, що звечора спалюю те, що наскладалося за день, а потім зранку - ще "глибше"
    Дякую :)

7. Маруся-мама

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я скажу, що можливості форуму обмежені. Як і кількість знаків у дописі.
    Створіть собі на то окрему тему й не партеся таким у цій. ;)

9. Jasmin

Можна й так, якщо є на то добро.

10. Liona

Liona Well-Known Member

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Звичайно, що є. Створюєте тему й уже. Просто перший кількість знаків у дописах обмежена. Відповідно перший допис не дасть тих можливостей. Просто зробіть тему про результати.

12. Freetany

Freetany Member

Дівчата, а мені тут спала думка - чи можна обідати в 12-тій? Бо я в 12-иій була вже така голодна,що мусіла випити чаю з печеням, щоб потім на мене жор не напав. А вечеряти скажемо в 16.30 - 17.00 ?

13. reshka

reshka New Member

Какие же вы все умнички :girl_tender::girl_tender:
    Хочу похвастаться, мне сегодня на работе такой комплимент сделали -"що в мене вже на пів дупці меньше стало":girl_blush2:,пришла померяла...не намного,но уже лучше в бедрах -3см, нога -3,5см...талию не меряла...так как я сегодня слоня...всю неделю держалась...а сегодня налопалась рагу:girl_impossible:стыдно:shy:
    все с завтрашнего дня буду записывать все что ем:girl_yes:и утром померяю талию...(по кг не знаю...завтра на занятии обязательно взвешусь..)

14. Маруся-мама

Тут вже було таке обговорення кілька днів тому, але здається загубилось.

Так можна обідати в 12:00, а вечеряти в 16:30, або й в 16:00. А ввечері вже без ніякої їди а лишень чай і може дозволений перекус маленьким кусочком сиру.

15. Liona

Liona Well-Known Member

Можна :) Якщо голодні - значить правильно їсте ;) Гловне повечеряти правильно - щоб до ранку не зірватися ))

16. Jasmin

Що можна? обідати в 12-00 можна, але ж не чай з печевом! Печево до 12-00.
    Про обід Маруся добре написала

17. Freetany

Freetany Member

Я собі так хитро веду до того, що до 12-ї можна їсти все. Бо все, що в нас дома готують - то якимось чином не підходить під обід системи - то смаженее, то кукуруза консервована в салаті, то зупа з мясом і картоплею... А якщо перенести на 12-ту - то ж можна їсти усе?

18. reshka

reshka New Member

Я всегда обедаю в 12.00 так как работаю с 8.00 до 17.00 -обед как раз в 12.00, а ужинаю в 18.00-19.30, и без всяких перекусов,только чай без сахара

19. Jasmin

Не хитруйте :) Якщо обідаєте навіть о 12:00, то обід має бути системний вже. До 12:00 їште все, що бажаєте, а на обід і вечерю згідно списку.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Бажано до 18:00 вечеряти, максимум о 18:00.

20. Freetany

Freetany Member

Не вийшло схитрувати :sad:

Статус теми:
Закрита.