Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Якийсь депресивний той місяць березень. Ніц нема настрою ані до худіння ані до ніц іншого. Але я всеодно не їм все підряд, просто якийсь настрій такий до нічого. Не праздную тому ніц недозволеного не їла.

2. SuperSweet

SuperSweet New Member

Добре, що піст почався - легше буде дотримуватись системи. В мене проблеми завжди з вечерею. Цілий день тримаюсь нормально... а ввечері солоденького хочеться.

3. irushka

irushka Well-Known Member

Капець, дівчата, я з системи ні кроку не зробила, а вага не рухається, що ж то таке? Хоча, чесно кажучи, відображення в зеркалі мені вже трошки більше подобається, принаймні живота поменшало. Але до мети мені ще пахати і пахати :sad:

4. Маруся-мама

Ну мені також ще пахати і пахати. Часами береться хандра але загалом, не дуже переймаюсь. Настроюємось що зупинка тимчасова і пов’язана з незрозумілою погодою на вулиці. Як тільки зійде сніг і розпустяться бруньки все буде набагато краще.

5. Rona

Rona Мама-йожик

а об"єми? жир легенький

6. sofcja

sofcja Member

рівень цукру падає, от організм і вимагає його підняти. на вечерю беріть фрукти додатково....
    і пошукайте Маруся-мама дещо нещодавно про це вже писала....

Останнє редагування модератором: 17 Квітень 2011
  7. arushka

arushka завжди досягаю мети

8. domino

domino Well-Known Member

Та звичайно що я себе люблю, просто так написала, бо відчуття в шлунку були нє очєнь:girl_smile:
    Мамусічка, дякую за підтримку, але до мети я вже дійшла - головне від неї не відійти:girl_yes2:

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

Правильно, щоб звільнити голову від думок про їжу, треба руки заняти пранням:xaxa:

10. Jasmin

Jasmin :)

Була сьогодні на каланетиці. Дуже зле робити перерву між заняттями ... Останній раз була тиждень тому, то сьогодні чуть не клякла там. Добре, що тренер сьогодні жаліслива кобіта... бо якби та, що в понеділок, то б мене точно винесли.
    Я б ходила 3 рази в тиждень... але: 1. Шеф мене закопає; 2. дорогий абонемент на 3х разове. Ех..... А дома мені вже лінь займатися.... до доброго звикаєш швидко :) Але якщо знайду путнє відео по каланетиці, то може і спробую :)
    А вага трохи плюсанула... бо я вчора зжерла "слона" до 12-00... а після щось і ніц не їла. Спокійно тримаюся знов :) Нічого, кілька днів і все буде гуд :) Тримаймося дівчата, бо ми того варті :)

11. domino

domino Well-Known Member

А можна поцікавитися куди ви на каланетику ходите?
    Я окрім занять 1 раз на тиждень вдома займаюся - 50-55 хв, після того собою довольна як слонь:girl_wink:

12. Jasmin

в карму відповіла ;)
    я колись теж займалася, по 30хв щодня :) Але тепер розлінилася. Хочу, щоб дивилися чи правильно виконую, щоб поправляли, підбадьорювали :)
    От колись, як буду ідеальною то візьмуся за приватний бізнес :) Відкриємо дівчаточка клуб, і будемо допомагати іншим стрункішати і красивішати :) Буду вести теорію по системі, Рона - психологію схуднення, Софця - особливості організму під час схуднення (оті всі процеси, я в тому нуляча, а Софця профі), Робіку дамо курс по підняттю самооцінки(і настрою :) )... іншим ще придумаємо чим зайнятися :)

13. Rona

Rona Мама-йожик

14. Bride

Bride Well-Known Member

Хахаха! згадалося наше обговорення цієї теми на форумівці :)

згодна, думаю кожному робота в ньому знайдеться. Якщо приймаєте, то на себе беру рекляму і піар :)

в мене все стабільно - 63

думаю, що дійду до 60-ти і стоп...але дівчата, одне питання. А що робити після стопу? Як втримувати вагу на місці, жиби вона не скакала? І щоб не худнути далі...бо я щось пропустила де про це писали.

Ще трохи похвалюся.
    Я нині така чемна, варила суп, то собі варила окремо від чоловіка, щоб без мяса, але чуть з картопелькою, грибочками і морквою-цибулькою. А ще зтушила фарш. Чоловіку до макаронів завтра дам. Він любить, і без мяса не наїдається.
    Купила зернового хліба, він так файно пахне.
    І мені дуже засмакували житні хлібці. Спочатку воротило від них, а тепер - то для мене справжній делікатес, особливо з тоненьким плястерком сиру.
    На завтра ранок купила велику чорну шоколадку, уявляю собі яка вона смачнюча і зварю какао.

15. Jasmin

О! точно! ;)

Шукай книгу третю Міріманової "Система минус 60. Жизнь после похудения". Там якраз все для твоєї ситуації :)

йой! виздоровлюй швидше ;)

16. Маруся-мама

А покамість, ней перуть по-вечорах. :girl_blum:

17. Jasmin

Маруся, я придумала :) Вам доручимо спецкурс - як з чотирма дітьми і чоловіком можна досягнути результату :) Буде в нас ноу-хау, дистанційне проходження цього курсу через скайп :)

Останнє редагування: 17 Квітень 2011
  18. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я вже два дні не висипаюся... Сьогодні така замучена, що навіть їсти не могла. Трохи перекушувала по графіку, щоб часом ввечері жор не прокинувся. На вагу таки не наважилася встати, бо маю хороший настрій і псувати його не хотілося.

А ще я сьогодні дуже задоволена станом своєї шкіри після сауни. Сьогодні ще за системою поскрабилася і помумійожилася, то взагалі краса! І, що дуже важливо, мені навіть трохи сподобався мій вигляд у купальнику!!!

19. Jasmin

молодчинка! тішуся за тебе і разом з тобою! ;)

А я сьогодні любувалася собою на каланетиці у всіх дзеркалах навколо, і зробила висновок, що таки видно добре результат! Тепер я відношуся не до "кубинських мішків", а до просто "мішків". Вже бачу себе, якою буду красунечкою зовсім скоро :) І най вимруть всі заздрісники :)
    І ще, в мене чоловік самий-самий файнющий! Щойно мені накачав купу відео по каланетиці. Буду ся дивила зараз, вибирала.. як буде щось путнє, то поділюся на форумівці ;)

20. Rona

Rona Мама-йожик

Статус теми:
Закрита.