Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Бажаю успіхів!!! Ви молода і красива і все в вас вийде!

Я вже не така молоденька але за місяць на системі схудла на шість кг.:girl_tender: Дуже з того тішусь. Вчора навіть тато мені зауважив що я трохи схудла, а він в мене такий що як тільки трохи поправлюсь то зразу визбирує як малу дитину. :girl_wink:
    Я також до травня хочу ще схуднути, на стільки на скільки вдасться. В малечі в травні Перша Сповідь то хочу гарно виглядати.:girl_flag_of_truce:

2. Vika

Vika Well-Known Member

я була на системі до вагітності кілька місяців. але тільки зявилися перші результати (6 кг) як завагітніла. як тільки зможу обовязково повернуся. а тему читаю щоб бути в курсі подій.

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Так проблема в тому, що я якраз про себе вже почала думати, як про струнку газель (не машину:girl_nea:), а мене гепнули писком об тейбл.
    А на рахунок того, щоб не робити похудання ціллю, то тут я згідна з Софцею, можливо треба дорости, ще трохи кг загубити, а потім вже почну отримувати задоволення від самого процесу. А поки це не просто ціль, а ЦІЛИЩЕ, бо нема лахів вдягнутись:mocking:

4. Jasmin

Jasmin :)

Привітик всім! Я повернулась :)
    Фото з форумівки всім відправила. Перегляньте пошту ;) Якщо щось, то пишіть у ПП, повторю ще раз :)
    Дівчата.... яке я отримала моральне задоволення в селі.... це неможливо описати словами! Моя бабуся, яка осанній раз мене бачила у січні... і скажу як є, вона вважає, що жінка/дівчина має буи пухкенькою, щоб було видно, що то є кобіта, а не штахета/дошка і т.д. Так ось... яких я милих слів про себе почула... жи я схудла наніц, жи я висохла і посиніла/позеленіла, жи тепер така нещасна, якби мене хлоп мурдував і їсти не давав.. Йой, дівчата... яке то задоволення було.. хтось би синів від сорому, а я розпливалася у посмішці.. бо так того чекала! Нарешті почула! Тепер точно знаю, що результат помітно :)
    І вага сьогодні потішила - 79,3 вже :)

5. arushka

Розумію на всі 100. В моєї бабці ідеал теж важить десь за 90кг, то вона колись питала в мами про мене: " шо ж воно таке сухе, можна фасолю ним тичкувати на городі" - то все про мене, і для мене то був такий бальзам на душу:radist:

6. Jasmin

:girl_blum: клас.....
    Моя ще казала "ти! ти синій пупець!" Правда, так і не зрозуміла я, до чого тут пупець, та ще й синій... але то таке :)

7. domino

domino Well-Known Member

Дівчатка, вітаю всіх Вас з нашим днем - 8 березня! Бажаю гарного настрою, позитивних емоцій, побільше сонячних днів у житті! І головне - залишатися такими ж непередбачуваними як весна!!!

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в мене сьогодні вихвалялка - я за тиждень схудла на 2 кг!!!!! Яка я рада - от що мені треба було для щастя!!!Тепер, коли вже є якийсь результат, я як окрилена і їсти після 6 не тягне і взагалі легше себе почуваю. Зараз важу 65 кг (було 67) - а моя ціль 55. Тому, працювати ще є над чим:)

9. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А чого це всі мовчать? Ніхто нічого не пише. Тиша. Лише доноситься тихе хрумкотіння смаколиків в честь свята від форумлянок, які худнуть :) Чи все насправді виглядає не так?:girl_blush2:

Останнє редагування: 8 Березень 2011
  10. Jasmin

Дівчаточка всіх вітаю зі святом! Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви!:girl_tender::kiss:

11. mermaid

mermaid Member

я вже 20 днів з вами ( правда вправи ще не почала робити, поки тільки харчування і скраб + мумійо) і вже -4 кг:girl_wink:

З святом вас красунечки!!!:drinks::preved::give_rose::give_rose:

12. sofcja

sofcja Member

в мене свято не зовсім вдалось, бо маю проблеми зі здоровям... зате втоптала горку цукерок від Світоча Ле коктейль - ну дуже вони смакували!
    не важилась останні дні, то певно завтра- післязавтра треба буде такий акт здійснити:girl_spruce_up:

а на завтра мене он банька кефіру і яблучка чекають... тре злегка розгрузитись!
    всіх зі святом!

13. olevitska

olevitska New Member

...ой дівчатонька....свята такі затяжні получились....навіть важитись боюсь....ЗАВТРА БЕРУСЬ ЗА СЕБЕ!!!! Зі святом Вас, дорогенькі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Мамусічка

Я теж грішила на свято. То будем надолужувати разом. Від того ми гірші ми не стали, а будемо ще кращі:):):)
    Всім щастя, здоровя, та досягти результатів яких ви бажаєте - і не тільки у схудненні.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Як мене дратує, що для того, щоб скинути 2-3 кг треба цілий тиждень,а то й більше, а наїсти їх можна всього за день-два при хорошій гостині :girl_cray::girl_cray:

16. arushka

Дівчата, в мене сьогодні -1кг 100г:radist::yahoo: То певно мене нагороджено за те, що вчора втрималась від тортика, оселедця під шубою і лазаньї. Замість цього я стійко перечитувала 463стор. "Худнемо РАЗОМ", щоб відбити апетит:girl_crazy: Помогло!. Зате яка я горда за себе сьогодні! Втоптала кусок торта, який мені вчора залишили і йду мумійожитись.

17. domino

domino Well-Known Member

І мені нині так зле - вчора нагрішила, і на рахунок системи, і на рахунок посту! Нині себе не люблю:girl_nea:

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

В понеділок зважилася - 63 кг вже було! А після бурного святкування на вагу навіть не встаю, бо чує моя душа, що ті 63 кілограмчика і дня не протрималися...

19. Мамусічка

Міріманова пише, що потрібно себе любити і просто саму себе вибачити. Любіть себе і худніть. Не цикліться. Йдіть до мети.

20. sofcja

sofcja Member

навіть, якби Міріманова того не писала...
    то любити себе - факт, обовязково для того щоб гармонійно жити в цьому світі!

Статус теми:
Закрита.