Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

раджу не відмовлятися від чогось повністю, бо не вистачатиме організму.. приміром хліб можна замінити дієтичними хлібцями, зранку їсти кашку чи вівсянку..
    але якщо організм не хоче, значить і не тре... ту ж клітковину можна черпати зі свіжих овочів, фруктів:)

2. irushka

irushka Well-Known Member

Тільки почала тішитись, що процес пішов, так сьогодні на вечерю наїлася всього що не можна і то багато :girl_cray:. Якась втомлена я сьогодні і вправи робити не хочу, але завтра все буде гуд, надіюсь...

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

все буде і все буде добре!

я трохи "грішу" стосовно системи, але в мене якісь "жори" пробивають: то на свіжий хліб, то на ще якусь біду... після 18 не їм, і взагалі стараюся основну масу їжі (навіть обід) з"їдати до 12. а потім так: творожок, м"ясо відварне, яблука, чай, воду, і позавчора вееликий рогалище (півтора дня в шлунку стояв)... кручу диск, багато ходжу з малою пішки. не скраблюся, бо не дає мала і ще двері в душовій зламалися...
    вага - мертва - 60 кг...

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене найгірший період - то тиждень перед місячними. Я тоді вічно голодна і їла би все підряд, не можу нічого з собою зробити, просто жор якийсь. В когось таке є? Що з тим робити?

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

В мене вже мінус 9,2, а візуально ще не дуже помітно:girl_in_dreams:. Ех, як я чекаю тих компліментів:girl_blush2:...

6. Sertce

Sertce Member

Іруня, а , якщо не секрет, яка була ваша початкова вага і за скільки часу ви скинули 9кг 200?

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Не знаю, чи мій допис не вишвернуть звідси в "желетку", але пожаліюсь вам. Уявіть, пішла з малим в магазин, а там нова продавщиця. Мале моє бігає, все чіпає, я сваруся. Чую продавщиця каже "Лялюся, ти що бабусю не слуxаєш?" Я отетеріла. Це в моїx 27 назвати мене бабусею! А потім мені вона пояснює: "Бачу, ви повненька, думала то ваше внуча..." А головне, сама тоже не моделька, тільки вища від мене і роками мені в маму годиться. Всі, xто був в магазині регочуть, а мені xоч плач. Правда, я троxи огризалась.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

А ще моя колєжанка мені повідомила, що на роботі вважають що я вже найближчим часом з декрету на роботу не вийду, бо... йду знов в декрет. Це ж треба мого животиська прийняти за вагітного? Та ще й сказали, що родити мені скоро! Дівчата, ну і як тут не xудати. Злюща страшно! Ну, нє, щоб xто поxвалив, мовляв, молодець, 2.700 скинула, а тут на тобі- ВАГІТНА, РОДИТИ СКОРО!

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

8. sofcja

sofcja Member

певно ваших 3 кіля на загальному фоні ніц не видно або одяг такий широкий-дутий був.
    не злостіться, а робіть щось...

не жерти раз, знайти те що хочеться і переробити в дієтичну форму... мене он на солодке тягне страшне на кд...ю нічого виживаю! просто поступово організм звикне до відмови у всіх захцянках. і зранку на голодний шлунок випивати склянку води кімнатної температури, не газованої. можна з краплею лимонного соку і медом - 1 ч.л. якщо день обіцяє бути насиченим.... трошки приглушить жор!

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Останнє редагування: 25 Березень 2011
  9. Sertce

Sertce Member

Да, Багірочко, ви праві. Але так гидко після тиx слів на душі. І чого ми люди такі злі??!

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ІРУНЯ!!! ВИ БАГІНЯ!!!

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

В мене також. У міню балшой ніжній етаж :girl_cool:

11. Sertce

Sertce Member

А в мене сьог. лише- 100 грам. Гріxів за собою не чую. Надіюсь взавта буде більше.

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Я собі то кожного ранку перед дзеркалом кажу:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

13. Sertce

Sertce Member

Стільки " накатала" і десь все зникло. Коротше, сьог. 78. Думала, пострибаю - не вдалось, бо напевне, ноги розтягнула. Болить страшно.

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Іруня, ви пишите, що соромитесь називати свою вагу, а мені якось одинаково, я " не мєсна", та й від дівчат тут можна такого нагая получити, що ого- го. А зі мною інакше не можна. Іруня, в мене ріст 1.61.

14. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, а як ви вечеряєте сьогодні, маю на увазі те, що час перевели. Відразу за новим часом, чи то поступово переходити?

15. Sertce

Sertce Member

Я вже повечеряла ще до 18. Вийшло за новим часом.

16. mermaid

mermaid Member

я проспала вечерю....:girl_cray: в обід зїла грецький салат і червоне сухе вино.. Там мене розкумарило, що не втрималась і прилягла подрімати....:girl_blush2: Голоду зараз не відчуваю але знаю, що не вечеряла.... Що порадити, забути про якусь вечерю? Чи вкусити тоненькі плястерки пармезану і ще винця?:connie_pull-pigtail

17. olevitska

olevitska New Member

якщо терпимо, то мабуть забути...

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Раніше просто читала тут про цю систему, скачала книжечку Міріманової "на майбутнє", з наміром колись її прочитати і спробувати собі таку дієту. Минулого вівторка зважилась - 58 кг :suicide:! (зріст 1,62 м, досі важила максимум 57 кг)
    Зрозуміла, що це "майбутнє" прийшло і почала читати. Вже того ж дня не їла після 18.00, до сьогодні в мене був "перехідний період", а вже від завтра буду все робити, як має бути.
    Так що приймайте новеньку в сім"ю "тих, що худнуть" :preved:

• Подобається Подобається x 1
  19. kljysochka

kljysochka New Member

в мене без змін-66-65,5...:scratch_one-s_head:то певне,бо вправ не роблю вже 2 дні:sad:як тільки маю вільну хвилю,то так і мрію ноги задерти,а не махати ними..:confused:але буду над собою працювати!!!!(дякую,дівки,шо ви є-отак пожалілася,і встидно за себе стало:blush:завтртра за діло!!!):give_rose:

20. Sertce

Sertce Member

А в мене + 600:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.