Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

звітуюсь: мала нині ввечері забаву на честь дня народження хресної - їла мняско печене, сир, перець болгарський; тортик - взяла з собою на сніданок буду мати.
    але маю маленький + 200 гр

2. Jasmin

Jasmin :)

трохи булась нечемна :girl_devil:

3. Музик

Музик Мартуська

нажаль дорога родина би інакше не відчепилась, я і так ледво вмовила не пхати в мене торта

4. Jasmin

о, родина то є ясне діло.. питали чи ти часом не хвора, жи ніц не їш? :connie_pull-pigtail

5. Музик

Музик Мартуська

нє, вагітна

6. Jasmin

о, точно... то ж хіба два діагнози буває :)

7. Музик

Музик Мартуська

зараз напишу одну трошки смішну річ.
    маю велику проблему зі схудненням: коли талія-бедра в мене зменшуються, то перший параметр почав рости просто немилосердно (стабільно +3-4 см щотижня). я ніколи не страждала маленькими грудьми, але ж не таааак. чоловік тішиться, а я перестала влазити в свою білизну :sad:

8. Rona

Rona Мама-йожик

тра було розділити мухи і котлєти ;) альбо мняско, альбо сир і перчик :)
    може то на фоні схудлих бедер бюстик візуально збільшується? ;) я жартую, хоч то й не жарти... швидше за все змінюється гормональний фон, тут головне худнути потрошки, спокійно, не влаштовувати організму "качелі": "нині об"їдаємось, завтра строгий піст", а плавно виробити свою стратегію, би він звик, що буде тепер так, і все внормується

9. hannatal

hannatal Member

та нууу, в мене холодильник і вдома і на роботі, а дороги тої яких 15 хв. і все буде доообре

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

Розкажу про свою поїздку на вихідних на День народження. Хоча чесно нема що розказувати, дорогої "люблячої" родини не було, так що я гарно відпочила, на день народжені була чемна:girl_yes:, тільки мала другу погрішність всі вихідні їла черешні, малину, смородину і порічки в неограниченій кількості, але було просто гріх їх не їсти коли вони в саді дивилася на тебе:girl_flirt:(чую полетіли в мене тапки, але я годую тому собі трошки дозволила бути не по-системі заради вітамінчиків) і як результат мала +600, за-то за 5 днів скинула -1,200 і маю рівно 63:girl_tender: надіюсь, що на 62 довго не прийдеться чекати. Так що мені до бажаної мети ще рівно 5 кг.

11. Sertce

Sertce Member

В мене сьодні дікій жор. Щойно знов мене пробило їсти. З'їла огірочка. Перед тим їла гречану кашу з помідоркою. Шо то такоє? І до кд ше сто років.:girl_cray:
    Ірусь, нам ще треба тут поxудальну жилєтку. Я буду активна дописувачка там:girl_blum:

12. irushka

irushka Well-Known Member

Та ну, де бойовий настрій, ану братися за себе і ніяких плачів! ;)

А ми сьогодні повернулися, були в гостях в моєї коліжанки в селі в Карпатах. Вчора їла дуже мало, але не системне, бо якось в гостях не личить перебирати їжею, але після 18 нічого не їла і нагулялись, налазились і накупались так, що мало би то трохи компенсувати. Приїхали додому і я ледве тримаюсь, бо їсти хочу страшне, щось мене той салатик на вечерю не дуже тримає.
    Уявіть собі, приїхала я вчора до коліжанки, не була там з минулого року, скинула з того часу 7 кг і вгадайте що перше мені сказала коліжанки мама? Каже :"О, Іруся така пампуляста стала!":suicide: То було як комплімент сказано, але то звичайно кльовий комплімент для людини, яка вже два місяці приводить до порядку своє тіло :girl_in_dreams:. Коротше, пахати мені ще і пахати....

13. Музик

Музик Мартуська

та в мене вчора таке ж було - є одна знайома, з якою ми бачились востаннє рівно рік тому. з того часу я трошки зменшилась, а вона мене побачила і каже: "ой, ти якось так поправилась, контролюй себе трошки, тобі ж не можна все під ряд їсти":sad:

ну і по темі.
    звітую: я нині була чемна - сніданок фасолька смажена, 2 шоколадні цукерки; обід - салатик з помідорчика і моцарелки з грамусічкою олії; вечеря - рис.
    + 45 хв. занять спортом і кавовий скраб.
    нині все правильно?

14. Sertce

Sertce Member

Я теж зустріла свого колишнього xлопця на ринку, то він до мене- " ти шось так поправилась!" Але, якщо Марті радять не все їсти, то в нього всі болячки( + ожиріння) лікуються сєкасом. Дьошево і надЬожно.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

народ, та то заздрість :connie_pull-pigtail
    головне, не засмутитись і рухатись далі.
    А я поки тримаю свою вагу. І хочу до вас і колеться. І не знаю що то робити.

16. Sertce

Sertce Member

Ггг...А чьо? Мо' справді над його рецептом подумати? Шо там в наші системі на раxунок цього?

17. arushka

arushka завжди досягаю мети

А може ... тойво...?... вітати скоро будем?...в тому напрямку перевіряли?
    То мені таке заладували після того, як я майже 10 кіля скинула. Засмутилась. На форумі пожалілась. Прислухалась до порад. З тих пір пройшло ще мінус 20 кіля, а баришня, яке мені таке сказала розквітла ще на парочку зайвих кг. Тому не беріть дурне до голови, рухайтесь до мети.
    І про себе. Гуляли сьогодні з чоловіком по місту, зустріли його колишню сусідку, тітонька сказала, же чоловік "взяв собі таку маленьку і худеньку":i-m_so_happy: Я таке чула останній раз років 10 тому від своєї бабці. Дівчата, я в раю!

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

За 5 днів на системі:
    талія -2,5 см (тепер 64,5 см)
    стегна -2 см (93 см)
    перший параметр -2 см (86 см) :sad:

Кіко то в кілограмах - не знаю, бо не маю ваг і не важилася

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

20. Sertce

Sertce Member

Та я не засмучуюсь, але де та справедливість в світі?:connie_pull-pigtail:girl_bye:

Статус теми:
Закрита.