Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

2. kookla

kookla New Member

3. Jasmin

Jasmin :)

це інша справа :) бо якщо худнути то з порушеннями не схуднеться, факт

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А що ви хочете кому довести? Та харчуйтеся як вважаєте за потрібне! Тільки не треба писати отакого
    Бо то не є так, тому і дівчата вам написали, що ви харчуєтеся не по системі. А нащо пишете, що цілком перейшли на харчування за системою?

5. kookla

kookla New Member

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Нєа, от я, хоч і не дописую в цій темі, але вже третій день перечитую про систему. Якщо читати з самого початку, уважно, вдумливо, то не заплутаєшся. :girl_wink: а якщо новенька людина перечитає краєм ока останні дописи, то ясна річ, що матиме хибне уявлення. Хоча, на мою думку, якщо взявся за цю тему, то треба читати її з найпершого допису, тоді не буде непорозумінь :girl_wink:

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Вітторіє, думаю, що kookla нічого нікому не доводить, а просто написала про свій випадок/досвід/бажання. Хоч воно і не зовсім вкладається в систему, однак і мотивація в форумлянки дещо інша (дуже, до речі, близька до моєї - підтягнути тіло з мінімальним схудненням). Для мене особисто ця система є теж своєрідним допоміжним засобом, тому навряд чи тут писатиму, щоб не бентежити інших, але перечитую, занотовую собі певні речі, які чудесно мені підходять :girl_yes2:

7. kookla

kookla New Member

з тих пір як почала бігати, читала незалогіненою)) прочитала від 250ст і до самого кінця ше оту першу тему "-60"))))
    аж як дочитала, то вирішила залогінитись і шось написати за ті 2 тижні (уже 3). а там все переглядала і замічала наскільки дівчата втікали і початкового варіанту і як їм краще:girl_yes2:

8. Sertce

Sertce Member

Зарано поxвалилася, сьогодні +. І чого б це? Порушень не було. Xіба що може це через домашній кефір? Якось тупо купляти кефір, коли вдома своя рогата є? Та й в селі не дуже такий продукт знайдеш в магазині...:connie_pull-pigtail

9. Vittoriya

Я все розумію, але треба називати речі своїми іменами. Дівчата, які не зовсім дотримуються системи про то так і пишуть. А нащо писати, що цілковито харчуюся по системі і одразу варіант вечері , який взагалі в систему не вписується. Всьо. Більше писати не хочу. Якась незрозуміла дискусія....

10. Made in USSR

я теж вважаю що так писати не можна. що от я на системі, але вечеряю *бульбою з мнясом*, бо не наїдаюсь інакше. тоді то вже не система, а щось інше. чи вся системність полягає в п 1: до 12:00 можна все??? тому краще вже бути чесною і писати правду, щоб хтось інший не подумав що так і має бути, а потім будуть скарги що система погана, і що вага не йде.

11. kookla

kookla New Member

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

13. kookla

kookla New Member

14. Made in USSR

ну де ж по системі, якщо вечеря не системна??? система то коли тільки так і не інакше, ото система.
    хваляться, бо таки скинули. і не приховують що були зриви, застої, плюси. на то і форум і підтримка. а пояснювали Вам чому Ваш варіант не системний для того, щоб не вводити в оману інших.

Вам пропонували перенести вечерю на 2 години пізніше і вживати системний варіант. не підходить. ну то не кажіть потім що Ви 100% на системі.

15. Vittoriya

з Мар'яною вже якось розберемося ;)

покажіть в якому місці?
    не узагальнюйте , окей? І пишіть вже по темі, а не розказуйте багато, що вам треба їсти , коли і як аби мати сили. Є ще теми про похудання просто, отам можна що хоч писати-помагає худати від мяса з рисом, чи овочами на вечерю-прошу дуже. А про сили на спорт. Я вас прошу, я відвідую спортзал майже щодня. Часто ходжу на 19.00. Вечеря перед тим о 17ій(йогурт, яблуко запечене) і мені цілком вистарчає і сили є, і енергія.

16. kookla

kookla New Member

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

конфлікт росте. немала наміру когось провокувати.
    якшо уже в однойменній темі не пагаваріть, то перша піду, бо справді не вчу життя і не потребую шоб мене вчили. файних мінусів ;)

17. hannatal

hannatal Member

дякую за поради - щось для себе взяла ) раніше я могла вставати з ліжка і в 8.40 - вмилася, вдягнулася і на 9.00 вже на роботі, тому вставати в 6.00 не буду, щоб за годину до фізнавантажень поснідати (хіба пізніше, як організм привикне до теперішнього режиму). краще візьму молоко зі собою на роботу, вип"ю 2 год після.

18. Made in USSR

тільки важайте щоб не прокисло в таку спеку)))

19. Jasmin

Дівчата може досить? Всіх тут радо приймають і підтримують, ніхто нікого не відлякує. Як на мене тема гостинна і привітна, і ніхто нікого не відганяє. Тут пишуть і ті що 100% на системі і ті, що частково використовують з тих чи інших причин. Скільки людей, стільки й думок.
    І новенькі приходять і пишуть, і на форумівках бувають, і ще ніхто не пішов від нас, бо ми не добрі і не гостинні.
    І тут не клуб для своїх. Де ви читали, щоб новеньких просили покинути тему. Так, тут є свої так звані "старожили", ті які разом з перших зустрічей, але це не означає, що ми не любимо новеньких і не приймаємо їх. Читаючи такі речі, чесно стає образливо, бо це не так. І назва теми "Худнемо РАЗОМ за системою -60" слово "разом" містить не просто так...
    Дівчата, давайте заспокоїмось і спілкуватимемось по темі. Будемо дотримуватись системи і отримувати результат.

не ображайтеся, але так, воно так є.. є зриви, і є результати після них. Ми прийшли сюди, щоб підтримувати один одного і дійти разом до мети. І образливо читати це, коли тебе носом тицяють, що хваляться про кільо, яке скинули після зривів. Я є однією з таких. Але я правдиво приходжу і пишу тут, що так, була така-сяка, не мудра бо кинулася того і набрала ще більше, прошу вашої підтримки, ви не робіть так, бо теж матимете такі ж погані наслідки, вчіться на моїх помилках.
    Вибачте, тут не всі ідеальні системщиці. І я тут, відкрила тему, але не з першого разу дійшла до мети, але я це зроблю! І обов"язково тут похвалюся :)

kookla не ображайтеся і не тікайте з теми :girl_wink: РАЗОМ простіше і цікавіше :girl_tender:

20. Jasmin

Щодо форумівки тицяйте тут
    Ласкаво просимо на шабаш 60-ць :)

Статус теми:
Закрита.