Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то в мене таке вчора було... В свекрухи день народження. Шашлики... Йой, я вночі проснулася від того, що мені повітря нема. Ото вже так відвикла лягати спати сита. І хоч я вчора ітак обережно, не переїдала, але було таак зле. що власне нині майже на кефірі. На самому кефірі не витримала б, але зранку строго лиш вівсянка з яблучком. в обід салат з олійкою оливковою і маленьким кусочком печінки на пару і на вечерю кефір з яблуком. Зараз голодна, але щаслива, бо мені не погано :) :)

3. kljysochka

kljysochka New Member

чи пішов мінус -незнаю,бо вага шось коже раз інший результат показує (62,64,5 а третій раз 65:girl_devil:) але відчуваю, шо хоч до передсвяткової ваги вернулась:girl_wink: дивно те, шо не так я і грішила, а за 3 дні набігло все шо пішло за 2!!! тижні:girl_emo: але настрій на побєду))

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про душ написала в темі.
    Я в шокови, бо вага росте, хоч я і чемна.

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

У мене так протягом двох тижнів вага зростала, хоча я теж була чемна. Не знаю, з чим це пов"язано. Перших два тижні вага так впевнено зменшувалась щодня, що я думала за два місяці досягну бажаного результато, а нє :girl_nea:. За 35 днів "пішло" ( я сподіваюсь назавжди) 5 кг. Ще 9 кг зайвих є :girl_impossible:.

6. тигрица

тигрица Well-Known Member

І я вже нарешті 2 дні на системі, буду з вами зменшувати вагу :girl_wink:

7. Сана

Сана Active Member

Приєднуюсь до системи, бо самій сили волі не вистачає. Надіюсь разом легше)) От тільки гарненько все прочитаю про систему))

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

ДІвчата, пліз, хто досвідчений у системі! Допоможіть коротко двома словами з чого починати. Немає часу читати довго, бо дітьо не дає. Поставила на закачку книжку. Зарядку робити треба щодня? Дуже багато сторінок написано у вас тут, не можу нормально зорієнтуватися((

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

Бачила сьогодні Рону, дзеркало не бреше:i-m_so_happy:
    А я так тяжко сьогодні займалась на занятті, що аж повечеряла чізбургером :girl_nea:... Ех, треба знову ставати перфекціоністкою, а то щось хандрю останнім часом. Що порадите почитати для мотивації?

9. Rona

Rona Мама-йожик

10. irushka

irushka Well-Known Member

То ж треба, якраз йшла сюди з тим самим питанням, бо останніх кілька днів зовсім про себе не дбаю :girl_emo:, але вже вирішила від завтра все міняти, йду читати Ронині посилання.

11. Naturals

Naturals Well-Known Member

А в мене нарешті зрушення ще -0,400:girl_tender:, треба ще -0,100 і буде 69 ну і дальше 99999 але то таке, основне то для мене щоб перша цифра була 6, мені то вже якось психологічно легше буде:connie_pull-pigtail

12. Sertce

Sertce Member

Вчора була троxи не чемна, думала, всьо капец- плюсище! Але ж ні, -100грам.:girl_curtsey:

13. Rona

Rona Мама-йожик

шо я тікошо мала :connie_pull-pigtail
    прийшла клієнтка, яка мене рік не бачила, старша жіночка, і 151 питання:
    а чо схудла, а ти якась зовсім інша, ану більше не худни, бо то буде так, ніби в хаті їсти не маєш шо, а маєш дітей? а мала ДН недавно чи шо? *квіти стоять на столі* і кіко літ? ювілей 30? як більше? де ж ти ті літа набрала? :girl_flag_of_truce::girl_impossible::girl_haha:

14. Delfy

Delfy Well-Known Member

прикольно! я вже зі своїми 53 знову. то таки тоді зі мною щось зробилось і я дуууже хотіла їсти. списуб все на ПМС, а цього і наступні місяці, якщо ще не дасть Бог дитинку - буду мати науку, що ТАК жерти не можна.
    Записалась ще в басейн. тому тепер ходжу в спортзал 2 р/тиждень, іноді - 3 і в басейн - 2 р./тижд. плаваю.
    Джинси, по яких себе "бачу" знову "сіли" гарно, погода кльова, завтра обіцяють +25-27, п*ятниця, красотіща!
    Отакий я молодець.

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, не признавались би, а то мені так соромно... до 25 ще більше півроку, а я пасу задніх в цій темі. Значить, треба краще старатись!

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я мовчу і тихо сьорбаю чайок :)
    Вроді зміни по собі чую (в меншу сторону), а вага ані руш. Що робити? Мені вже сниться як я гарно схудла.

17. cjomcjomka

йохохо!
    нині вага показала 58 без всякої гадості після коми :) отже, рівно 58.

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

Клас, вітаю:girl_smile:! Це моя ціль(але щось бачу не здійснена). А в мене вже скільки днів вага стоїть на місці рівно 70:sad:, таке уявлення що та цифра для мене якась зачарована що я її минути ніяк не можу:no:

19. cjomcjomka

жартуєте? стільки скинули, і якихось 12 кг сумніваєтесь, що подолаєте?
    всьо здійсненне. Може, не до літа, але літом - точно.
    мені ще 4 кг лишилось. - і можна розкручувати мужа на новий купальник мені, красивій :)
    вчора робила кавовий скраб. Подвійна користь: 1) скраб; 2) спалювання калорій підчас віддраювання ванни від кавового нальоту :)

20. Сана

Сана Active Member

третю добу в "системі". Раніше стидно перед собою було ставати на вагу, через те, що так себе запустила, а тепер треба купляти вагу, щоб побільше стимулу було.

Статус теми:
Закрита.