Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. vitek

vitek Member

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Супер))) Просто нема слів...дуже гарно виглядаєте.
    Беру Вас за приклад, а то все не вірила(((

2. Sertce

Sertce Member

Давненько я сюди до вас не заxодила, а тепер знову вертаюсь в сім'ю... Весь цей час не ставала на вагу, а сьогодні стала і... Одним словом тут мій результат не передасиш, xіба нецензурним. Жаx! Коротше, я вже є...:girl_blush2::girl_haha:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Доброго ранку!
    А в мене нинька ювелей:girl_in_love:))). Сьогодні на вагах побачила цифру рівно на 10 кіля меншу, а ніж в перший день дієти:girl_dance:.
    Я так того чекала, що словами не передати і якби не свята, то б на днів 10 би раніше її побачила:girl_haha:. Але то нічого, головне, що вона таки є.
    Отже пройшло два місяці і 5 днів.
    До того рівня ваги, який хотіла залишилось ще 2,5 кілограмчики:girl_in_love:.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а в мене з обводу бедер пішов 1 см: вже 91.5. Рада, рада. Талія застрягла. Живіт набагато гарніший вже став, навіть проглядаються поздовжні мязи пресу, слідів вагітності - ніяких. Але трохи боків є, і талія все ж ще не 60, а 65.5...

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

і ще руки якісь галімувато закачані получаються за рахунок носіння Сергійка. що з ними робити? як мязи розтягнути чи як правильно носити? :) А то щось я така собі бабеха получаюся, груди 4й розмір, і ті руки... доярочка...

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

ухти, вітаю!

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Ги, а в мене рівень періодично міняється: -10кг, ще -10 кг, ще -10 кг. До наміченого раніше рівня залишилось ще 5 кг, а я так приглядаюсь і думаю, що мо то скидати тре не 5, а ще хоч би 8-10:girl_crazy: То лікується? :girl_crazy: Шутю. До маразму доходити не планую.
    Мені мінусами хвалитись не вийде, вага стоїть +- 100гр. (Тиждень як займаюсь йогою кожен день, думаю, може через це? Але там немає активних фізнавантажень, щоб так нагле м'язи наросли і вагу мені тримали. Чи то я тлумок і чогось не розумію?

6. hrystusja

Дівчата, дякую за коментарі в карму. Так приємно, що за мене радієте і підтримуєте. А то мама звикла до мене такої собі пампушки, якою я була все життя, каже щоб я навіть без одягу перед нею не показувалась, бо в мене анорексія:girl_haha:.
    Хе, та й в мене вже нова ціль :). Але я для початку хочу до тієї дойти. А загалом до літнього відпочинку хочу позбутись 7,5 кг. Але ж то лише якихось 7,5, як я 10 скинула без великих зусиль, то й тих пару легко скину;). Правда до ваших хфігур мені ще далеченько, тому поки цілі такі, щоб не страшно було ні собі, ні оточуючим:girl_haha:.
    Чесно кажучи я взагалі змінила своє ставлення до лишніх кіло. Бо часто це звучить як вирок. А насправді-бачиш проблему, береш себе в руки і все проблема вирішується потихенько.
    Дякую дівчатка, що ви є:girl_in_love:

7. Naturals

Naturals Well-Known Member

дівчата, дякую всім за ваші коментарі тут і в кармі, це так надихає на подальшу роботу над собою:girl_in_love:
    на другому фото в мене вага 71,1
    клас, вітаю!
    А мені до бажаної цілі ще треба скинути 11 кг
    І ще хочу похвалитися, в мене за два дні ще є маленький мінус -0,700. Вже ніяк не можу дочекатися коли вже нарешті перша цифра буде 6 а не 7 як зараз є.

8. hrystusja

І я, і я так того чекаю:girl_in_love:. Тим паче перша чифра моєї ваги була 6 в класі навевно 8-9:girl_blush2:.

9. Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Приймайте і мене в свою компанію. Багато разів заходила в цю гілку, але так і не наважувалася сісти на систему, а тепер все, начиталася ваших відгуків-вихвалялок, і теж хочу. Ціль: мінімум -5кг, максимум -10кг.

10. Rona

Rona Мама-йожик

11. arushka

12. Rona

Rona Мама-йожик

13. arushka

14. Rona

Rona Мама-йожик

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Сьогодні мала дуже потужний демотиватор схуднення :) коли тобі хтось каже, що " нічо собі, мама двох дітей, як Ви гарно виглядаєте" - то думаєш: "А нафіг мені ті всі зусилля? краще піду вафлю стопчу." Потім знімаєш слінг з малюком, бачиш ту талію... (а вафлю вже стоптала, канєшн :)), розумієш, що зайвого ще Є.
    довго з того кола не могла вирватись, аж сьогодні пояснила собі, що прагнення бути краще - не значить, що на сьогодні ти виглядаєш стрьомно. Просто знаєш, якою можеш бути - і робиш це для СЕБЕ, ЛЮБИМОЇ.
    От такий шмат філософії

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

Мене теж демотивовують: "Ти так схудла! Після двох пологів навіть сексуальна!"
    І тут я починаю "танути"у своїх намірах і вечеряти цукерками, а шо мені красивій? Я як мама двох дітей і так виглядаю нормально... Так що вага поки стоїть. Але спорт регулярно! Я дуже щаслива, що ходжу на заняття. Наш тренер почала вводити елементи з бодіфлексу! Клас! Давно читала книжку, але займатись самій було ліньки.

Я теж такою стаю! Мені вже 3 разів в тиждень мало...
    Ще б додати біг, але та львівська погода:girl_devil:

17. Rona

Rona Мама-йожик

в мене теж був демотиватор... дзеркало! :girl_phone1:
    ходжу в солярій і шкіра засмагла значно привабливіше почала виглядати, та ще й зволожена олійками, нямка короче... і шо? і ввечері зварила домашній шоколад, залила у форму і з"їла 3 цукерки... тішить, що хоч знаю, що в них було, цукру багато не кидала, по мінімуму і масла теж трохи... але ж після 18-00... короче, щось треба робити з мозгами

18. arushka

А мене навпаки, мотивують. Дістаю стимул "не упасть лицом в грязь" :)
    Вже шукаю, де моя гарапа і виїжджєю.:girl_devil:
    Сьоня мінус 400 гр. Настрій суперський, навіть погода не може того зіпсути. Але цілий день голодна. Вже 3 рази поснідала, дала собі копняка попрацювати, але голова зайнята думками, чим буду обідати :girl_in_dreams:

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ви всі молодці!

20. Музик

Музик Мартуська

такс, в мене процес зрушився з мертвої точки. за вихідні і свята - 3,5 кг. маю надію вони не повернуться як всі попередні скинуті

Статус теми:
Закрита.